Minnesota – Philadelphia 2:3 (kon.) | LA Galaxy – New England 1:2 (kon.)
koniec
LA Galaxy
1:2 (0:1)
New England Revolution
cz Pondelok 03.06.2019, 04:30 • StubHub Center • MLS
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Tak to je neuvěřitelné! Rozhodčí nechal pokračovat domácí tlak i po konci avizované pětiminutovky. Dos Santos prudce nacentroval do šestnáctky. Beci New England odvrátili míč za pokutové území a neskutečně se předvedl stoper Galaxy Diego Polenta, jenž napálil kulatý nesmysl ze vzduchu a z dálky trefil výstavním volejem břevno!
     
    90
    První žlutá karta pro hosty, za přestupek na útočné polovině si ji prohlíží Juan Agudelo (NER).
     
    90
    Střídání v týmu New England Revolution: ze hřiště odchází Penilla, přichází Buchanan.
    84. IBRAHIMOVIĆ - 1:2
     
    84
    Tým LA Galaxy právě vstřelil branku! A právě po dlouhém Steresově vhazování přichází senzační gól! Míč se v pokutovém území několikrát odrazil, až se dostal ke ZLATANU IBRAHIMOVIĆOVI, který si dvěma dotyky připravil balon k nůžkám a následně dokonale střihl. Fotbalová paráda a Los Angeles ještě žije!
     
    83
    Střídání v týmu New England Revolution: ze hřiště odchází Fagúndez, přichází J. F. Caicedo.
     
    79
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Álvarez, přichází Kitchen.
     
    73
    Po krátkém ošetření jsou oba defenzivní pilíře New England zpátky na nohou. Favio Álvarez (GAX) za svůj počin obdržel žlutou kartu.
     
    67
    Los Angeles sice více drží balon, nicméně to nic neznamená. Diego Fagúndez vypustil překvapivou ránu z pravého rohu pokutového území a Binghama dnes podruhé zachraňovala branková konstrukce! Tentokráte zvonilo břevno.
    60. BUNBURY - 0:2
     
    60
    Tým New England právě vstřelil branku!
    Krásná akce! Carles Gil na pravém křídle zahrál domácímu bekovi na housle, čímž se parádně uvolnil. Poté neváhal a vyslal do sóla TEALA BUNBURYHO, který si naběhl do mezery mezi stopery a po zemi zamířil mimo dosah marně vybíhajícího Davida Binghama! Je to pro něj první trefa v sezóně, Revolution jsou v trháku.
     
    53
    Na druhé straně kontroval přízemním centrem Daniel Steres. Balon si zpracoval Favio Álvarez, jehož při zakončení trošku zradila stabilita a střela zamířila nad břevno!
     
    52
    Mohlo to být o dva góly! Carles Gil si pěkně zasekl míč ve vápně a levačkou cílil k bližší tyči, kterou ke smůle New England orazítkoval!
     
    46
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Antuna, přichází Alvarez.
    45. PENILLA - 0:1
     
    45
    Tým New England právě vstřelil branku!
    Hned poté jde nicméně outsider zcela zaslouženě do vedení! CRISTIAN PENILLA dostal třetí šanci, když mu domácí nechali na levém křídle opět až příliš mnoho místa. Penilla si naběhl do šestnáctky a z poměrně ostrého úhlu propálil Binghama po zemi na bližší tyč! Gólman Los Angeles měl kulatý nesmysl na dosah, ale proklouzl mu za záda.
     
    44
    Vzápětí ovšem přichází další neproměněná příležitost New England, a to hned dvojitá. Cristian Penilla měl na levé straně spoustu místa, navedl si tedy míč na pravačku a protáhl Binghama. Po zákroku byl jako první u balonu Fagúndez, jenž přihrál zpátky na Penillu, Ten už svoji střelu napodruhé zkusil zvednout, Bingham ji však také vytěsnil!
     
    33
    Zlatan Ibrahimović narýsoval skvostnou kolmici za stopery New England. Balon si převzal Uriel Antuna, ovšem trošku zazmatkoval a zbytečně pálil už z hrany pokutového území. Brad Knighton tak ze situace vybruslil poměrně snadným zákrokem.
     
    24
    Zlatan Ibrahimović (GAX) otiskl svůj loket také do tváře Andrewa Farrella. Nyní už za to obdržel žlutou kartu.
     
    10
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Lletget, přichází Pontius.
     
    7
    Teal Bunbury stále čeká na první gól sezóny a nyní ukázal proč. Nejdříve po průniku pěkně rozdal míč doleva, Cristian Penilla vystřelil po zemi a David Bingham nepřesvědčivě vyrazil balon pouze před sebe. U dorážky byl první právě Bunbury, jenž téměř prázdnou branku trestuhodně překopl!

    Ondřej Belák

    Góly: 84. Ibrahimović – 45. Penilla, 60. Bunbury

    Karty:   24. Ibrahimović (GAX), 73. Álvarez (GAX) – 90. Agudelo (NER)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:9.
    LA Galaxy: Bingham – Steres, González, Polenta, Skjelvik – Lletget (10. Pontius), dos Santos, Corona – Álvarez (79. Kitchen) – Ibrahimović (C), Antuna (46. Alvarez).
    Náhradníci: Lampson – Romney, Pontius, Alvarez, Cuello, Kitchen, Boateng

    New England Revolution: Knighton – Bye, Farrell, Anibaba, Jones – Luis Caicedo – Fagúndez (83. J. F. Caicedo), Agudelo, Gil (C), Penilla (90. Buchanan) – Bunbury.
    Náhradníci: Cropper – Mlinar, Zahibo, Buchanan, Caldwell, Firmino, Juan Fernando Caicedo.

    Rozhodca: Chilovicz.