Gruzínsko – Island 6:3 (kon.) | Mexiko – Izrael 4:5 (po pr.) | Izrael – Gruzínsko 7:3 (kon.)
Island – Nový Zéland 4:2 (kon.)
koniec
Izrael
7:3 (2:1, 4:0, 1:2)
Gruzínsko
cz Sobota 27.04.2019, 20:00 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 5. kolo
Partner:
    58:03 VERNYY - 7:3
     
    58:03
    Izrael právě vstřelil branku!
    Sherbatov vyvezl puk ze svého pásma, ale ke střele přes dva obránce se neodhodlal. Našel však na středu najetého ARŤOMA VERNYYHO, který prázdnou branku Gruzie využil. Asistence: Eliezer Sherbatov.
    47:12 VASILČENKO - 6:3
     
    47:12
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Asi to poslední, co by Izrael potřeboval, je zkomplikování své pozice v tomto utkání. Na 3:6 se ovšem podařilo snížit ALEXANDRU VASILČENKOVI, jenž vsítil svou druhou branku v utkání. Asistence: Oliver Obolgogiani, Arťom Žužunašvili.
    41:25 KOČKIN - 6:2
     
    41:25
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Rychlý návrat do útočného pásma zakončil střelou zpoza kruhů, která skončila za Tichonovými zády, BORIS KOČKIN. Asistence: Arťom Kurbatov.
    36:17 KLEIN - 6:1
     
    36:17
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci využívají přesilovku a opět byl v hlavní roli Sherbatov, jemuž přezdívá Mr. Danger. Sherbatov se prokličkoval skrz obranu soupeře až do levého kruhu a poslal přesný pas ELIE KLEINOVI, jemuž stačilo jen klepnout do puku a poslat ho za Iljenka. Asistence: Eliezer Sherbatov, Jevgenij Kozhevnikov.
    34:35 SHERBATOV - 5:1
     
    34:35
    Izrael právě vstřelil branku!
    ELIEZER SHERBATOV zavezl středem puk do útočného pásma, a když se dostal před kruhy, poslal rychlou střelu po ledě, která propadla Iljenkovi za záda. Asistence: Jevgenij Kozhevnikov, Daniel Spivak.
    22:36 MAZOUR - 4:1
     
    22:36
    Izrael právě vstřelil branku!
    A další gól! DANIEL MAZOUR se dostal k puku mezi kruhy a jeho prudkou střelu Iljenko nedokázal zastavit. Puk mu propadl za záda do brankoviště a pomalu doklouzal do branky. Asistence: Roey Aharonovich, Yuval Halpert.
    22:13 SHERBATOV - 3:1
     
    22:13
    Izrael právě vstřelil branku!
    Krásná souhra Izraelců! Frenkel dostal přihrávku na pravou stranu brankoviště a nebyl nikým bráněný. Na opačnou stranu brankoviště rychle vyrazil ELIEZER SHERBATOV, který také dostal přihrávku od Frenkela a zasunul puk za záda bezmocného Iljenka. Asistence: Sergei Frenkel, Jevgenij Kozhevnikov.
    16:30 FRENKEL - 2:1
     
    16:30
    Izrael právě vstřelil branku!
    Sherbatov, ač osekáván, se dokázal od protihráče uvolnit a přes celé kluziště zavezl puk do útoku. Zajel až za branku, odkud rozehrál na Kozhevnikova, jenž vylepšil pozici přihrávkou na SERGEJE FRENKELA, jenž byl volný na levé straně brankoviště. Tomu se daří vsítit dnes svůj druhý gól! Asistence: Jevgenij Kozhevnikov, Eliezer Sherbatov.
    14:58 FRENKEL - 1:1
     
    14:58
    Izrael právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! SERGEI FRENKEL přijal před brankovištěm křižnou přihrávku Spivaka a obhodil brankáře Iljenka, který se marně natahoval po střele z pravé strany brankoviště. Asistence: Daniel Spivak, Eliezer Sherbatov.
    11:26 VASILČENKO - 0:1
     
    11:26
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci využívají přesilovku a dávají Izraeli najevo, že tento zápas nebude pro ně snadný! Před brankovištěm se k puku, po parádní zadovce od Obolgogianiho, dostal ALEXANDR VASILČENKO, který doklepl puk za záda Tichona. Asistence: Oliver Obolgogiani, Arťom Kurbatov.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 15. Frenkel (Spivak, Sherbatov), 17. Frenkel (J.Kozhevnikov, Sherbatov), 23. Sherbatov (Frenkel, J.Kozhevnikov), 23. Mazour (R.Aharonovich, Halpert), 35. Sherbatov (J.Kozhevnikov, Spivak), 37. Klein (Sherbatov, J.Kozhevnikov), 59. Vernyy (Sherbatov) – 12. Vasilčenko (Obolgogiani, Kurbatov), 42. Kočkin (Kurbatov), 48. Vasilčenko (Obolgogiani, Žužunašvili)


    Izrael: Tichon (Reisinger) – Spivak, Mostovoy, M. Kozevnikov, Rosenthal, T. Aharonovich, Maaravi, Malachi – R. Aharonovich, Mazour, Halpert – J. Kozhevnikov, Sherbatov, Frenkel – Klein, Geller, Vernyy – Ben Tov, Sherf, Greenberg.
    Gruzínsko: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Charizov, Comaja, Šalunov, Jeiranašvili, Gongadze – Žužunašvili, Kozjulin, Obolgogiani – Vasilčenko, Dumbadze, Kočkin – Vedjapin, Oganeziani, Švecov.

    Rozhodca: Jaksys (LTU) – Progin (SUI), Ramirez (MEX)

    Diváci: 85