Slovensko – Česko sk 1:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Česko
Piatok 26.04.2019, 18:00 • Štadión Pavla Demitru, Trenčín • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Nebezpečne pálil od modrej Jaroš, následne sa z dorážky nepresadil Tatar!
     
    58:36
    Hudáček je na striedačke, skúšame to so šiestimi hráčmi!
    53:44 Kubalík (CZE) - 1:3
     
    53:44
    Česko dalo gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a zrejme tak už rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve! Česko sa po vyhratom buly okamžite usadilo v útočnom pásme, na konci peknej a hlavne úspešnej kombinácie stál DOMINIK KUBALÍK a ten navyšuje české vedenie na dva góly – 1:3!
    Asistencie: Tomáš Kudrátek, Tomáš Řepík.
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Sekera – 2 min., podrazenie).
     
    49:05
    Tak to by bol teda veľmi kuriózny gól! Puk sa odrazil od zadného mantinely nešťastne pred našu bránku, ale Hudáček našťastie dokázal včas reagovať!
     
    46:31
    Šancu mal však teraz náš dnešný súper! Zaťovič pálil veľmi nebezpečne, ale Hudáček včas zasiahol!
     
    45:31
    Ďalší výborný zákrok brankára Kovářa! Ten je momentálne hlavným mužom v českom drese a výrazne sa podpisuje na tom, že Česko stále vedie o jeden presný zásah.
     
    44:10
    Vylúčenie v tíme Česko (Pavlík – 2 min., krosček).
     
    43:05
    Ani Mário Lunter nedokázal teraz vyrovnať! Jeho strela Kovářovi takmer prepadla, len kúsok nás delil od druhej gólovej oslavy.
     
    40:55
    V úvode tretej tretiny pôsobíme aktívnejším dojmom a mohli sme to podtrhnúť aj vyrovnávajúcim gólom! Matúš Sukeľ vyslal puk k ľavej tyčke, ale Kovář podržal svoj celok!
     
    31:53
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Pánik – 2 min., podrazenie).
     
    30:51
    Veľa nechýbalo a na českej strane sa mohol oslavovať hattrick! Chytil sa prebojoval až pred Hudáčka, ktorý však ukázal výbornú robotu s hokejkou a tak znemožnil Chytilovi skórovať. Potom sa vo veľkej trme-vrme ešte o dorážky snažili Červený s Tomáškom, ale neúspešne!
     
    28:10
    Veľmi pekná kombinácia nášho súpera! Na jej konci sa ocitol Hanzl, ale v ťažšej pozícii nedokázal usmerniť puk do slovenskej bránky!
     
    25:04
    Hudáček musel zasahovať, ale poradil si úspešne! Kubalík sa poľahky dostal pred našu bránku, ale slovenský brankár bol na mieste a tretí puk za svoj chrbát teraz nepustil!
    23:34 Chytil (CZE) - 1:2
     
    23:34
    Česko dalo gól!

    Hostia sa úspešne ubránili v oslabení a krátko na to sa znova dostávajú do vedenia o jeden gól! Česi sa rýchlo presunuli do nášho pásma, Tomáškovu strelu vyrazil Hudáček len pred seba a úspešnou dorážkou sa znova presadil FILIP CHYTIL – 1:2!
    Asistencia: Dávid Tomášek.
     
    21:33
    Zámorská posila nášho výberu Richard Pánik takmer strelil aj náš druhý gól v tomto zápase! Počas presilovej hry si prebral puk, rozhodol sa pre individualný prechod a následne pre strelu k vzdialenejšej tyčke. Jeho pokus však Kovář zneškodnil!
     
    20:32
    Vylúčenie v tíme Česko (Polášek – 2 min., podrazenie).
    19:21 Pánik (SVK) - 1:1
     
    19:21
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Krátko pred koncom prvej tretiny sa podarilo Slovensku vyrovnať po krásnej akcii. Rýchlo sme sa presunuli do útočného pásma, presnú prihrávku na svoju hokejku pred bránku súpera si prevzal RICHARD PÁNIK, ktorý najprv naznačil strelu, čím oklamal Kovářa a následne zasunul puk do odkrytej bránky – 1:1!
    Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    16:09
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Koch – 2 min., držanie).
     
    14:39
    Hrubá chyba Rosandiča nás takmer stála druhý inkasovaný gól! Náš obranca stratil zbytočne puk na konci našej presilovky a veľa nechýbalo, aby Česko viedlo o dva góly a o presný zásah sa znova mohol postarať Chytil!
     
    12:44
    Vylúčenie v tíme Česko (Tomášek – 2 min., hákovanie).
     
    05:17
    Vylúčenie v tíme Česko (Moravčík – 2 min., držanie).
     
    04:36
    Nebezpečenstvo pred českou bránkou! Strela od modrej bola nepríjemne tečovaná a Kovář mal čo robiť, aby puk vyrazil do bezpečia. Momentálne prebieha veľký tlak Slovenska.
    00:51 Chytil (CZE) - 0:1
     
    00:51
    Česko dalo gól!

    Smolný začiatok pre slovenskú hokejovú reprezentáciu! Česi sa po zisku puku rýchlo presunuli do nášho pásma, Červený vystrelil smerom na našu bránku a jeho pokus Hudáček len vyrazil pred seba. FILIP CHYTIL sa potom dostal k jednoduchej dorážke a otvára skóre tohto stretnutia – 0:1! Celá situácia sa preverovala ešte na videu, ale gól bol uznaný správne.
    Asistencia: Rudolf Červený.
     
    00:07
    Ihneď po buly sme sa presunuli pred bránku súpera a v našej prvej šanci sa ocitol Tomáš Tatar! Jeho strelu však brankár Kovář zneškodnil a Česko sa okamžite presúva do nášho obranného pásma.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 20. Pánik (Nagy) – 1. Chytil (Červený), 24. Chytil (Tomášek), 54. Kubalík (Kudrátek, Řepík)


    Slovensko: Hudáček (Godla) – Sekera, Štajnoch, Fehérváry, Jaroš, Koch, Ďaloga, Rosandič, Grman – Tatar, Nagy, Pánik – Studenič , Sukeľ, Lantoši – Liška, Kytnár, Puliš – Luntner, Zigo, Buček
    Česko: Kovář (Bartošák) – Polášek, Jeřábek, Jordán, Pavlík, Krejčík, Kundrátek, Moravčík, Sklenička – Zaťovič, Fořt, Sekáč – Červený, Chytil, Tomášek – Zohorna T., Zohorna R., Zohorna H. – Kubalík, Hanzl, Řepík – Rousek

    Rozhodca: D. Konc st., Snášel – Tvrdoň, D. Konc ml., Beniač