Slovensko – Česko sk 1:3 (kon.)
koniec
Slovensko
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Česko
Piatok 26.04.2019, 18:00 • Štadión Pavla Demitru, Trenčín • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:44 Kubalík (CZE) - 1:3
     
    53:44
    Česko dalo gól!

    Hostia využívajú presilovú hru a zrejme tak už rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve! Česko sa po vyhratom buly okamžite usadilo v útočnom pásme, na konci peknej a hlavne úspešnej kombinácie stál DOMINIK KUBALÍK a ten navyšuje české vedenie na dva góly – 1:3!
    Asistencie: Tomáš Kudrátek, Tomáš Řepík.
    23:34 Chytil (CZE) - 1:2
     
    23:34
    Česko dalo gól!

    Hostia sa úspešne ubránili v oslabení a krátko na to sa znova dostávajú do vedenia o jeden gól! Česi sa rýchlo presunuli do nášho pásma, Tomáškovu strelu vyrazil Hudáček len pred seba a úspešnou dorážkou sa znova presadil FILIP CHYTIL – 1:2!
    Asistencia: Dávid Tomášek.
    19:21 Pánik (SVK) - 1:1
     
    19:21
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Krátko pred koncom prvej tretiny sa podarilo Slovensku vyrovnať po krásnej akcii. Rýchlo sme sa presunuli do útočného pásma, presnú prihrávku na svoju hokejku pred bránku súpera si prevzal RICHARD PÁNIK, ktorý najprv naznačil strelu, čím oklamal Kovářa a následne zasunul puk do odkrytej bránky – 1:1!
    Asistencia: Ladislav Nagy.
    00:51 Chytil (CZE) - 0:1
     
    00:51
    Česko dalo gól!

    Smolný začiatok pre slovenskú hokejovú reprezentáciu! Česi sa po zisku puku rýchlo presunuli do nášho pásma, Červený vystrelil smerom na našu bránku a jeho pokus Hudáček len vyrazil pred seba. FILIP CHYTIL sa potom dostal k jednoduchej dorážke a otvára skóre tohto stretnutia – 0:1! Celá situácia sa preverovala ešte na videu, ale gól bol uznaný správne.
    Asistencia: Rudolf Červený.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 20. Pánik (Nagy) – 1. Chytil (Červený), 24. Chytil (Tomášek), 54. Kubalík (Kudrátek, Řepík)


    Slovensko: Hudáček (Godla) – Sekera, Štajnoch, Fehérváry, Jaroš, Koch, Ďaloga, Rosandič, Grman – Tatar, Nagy, Pánik – Studenič , Sukeľ, Lantoši – Liška, Kytnár, Puliš – Luntner, Zigo, Buček
    Česko: Kovář (Bartošák) – Polášek, Jeřábek, Jordán, Pavlík, Krejčík, Kundrátek, Moravčík, Sklenička – Zaťovič, Fořt, Sekáč – Červený, Chytil, Tomášek – Zohorna T., Zohorna R., Zohorna H. – Kubalík, Hanzl, Řepík – Rousek

    Rozhodca: D. Konc st., Snášel – Tvrdoň, D. Konc ml., Beniač