Liverpool – Huddersfield Town 5:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
5:0 (3:0)
Huddersfield Town
Piatok 26.04.2019, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Salah si peknou individuálnou akciou naviedol loptu po pravej strane do šestnástky, zasekol si naraz dvojicu obrancov a vystrelil tesne nad Lösslovu bránu.
     
    88
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Trent Alexander-Arnold, prichádza Joe Gomez.
     
    87
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Isaac Mbenza, prichádza Elias Kachunga.
    83. Mohamed Salah (LIV) - 5:0
     
    83
    Liverpool dal gól!
    Deštrukcia Huddersfieldu pokračuje! Robertson si nabehol na ľavom krídle na krásnu kolmú prihrávku od spoluhráča a loptu ešte posunul do bránkoviska nabiehajúcemu MOHAMEDOVI SALAHOVI, ktorý ju poslal bez problémov do odkrytej brány.
     
    81
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Erik Durm, prichádza Alex Pritchard.
     
    78
    Shaqiri našiel centrom na zadnú tyč opäť úplne voľného Maného, ktorý poslal loptu zblízka hlavou do tyče. Domáci útočník bol centimetre od hetriku.
     
    76
    Striedajúci Oxlade-Chamberlain si po prihrávke na pravú stranu zasekol obrancu a ocitol sa sám pred vybiehajúcim gólmanom Lösslom, brankára hostí ale zblízka len trafil.
     
    73
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Georginio Wijnaldum, prichádza Alex Oxlade-Chamberlain.
     
    73
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Daniel Sturridge, prichádza Xherdan Shaqiri.
    66. Sadio Mané (LIV) - 4:0
     
    66
    Liverpool dal gól!
    Ďalší klinec do rakvy Huddersfieldu! Henderson centrom z pravej strany na zadnú tyč našiel voľného SADIA MANÉHO, ktorému stačilo do ideálneho centru len nastaviť hlavu a poslať loptu k vzdialenejšej tyči brány hostí.
     
    65
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Steve Mounié, prichádza Chris Löwe.
     
    62
    Robertson ďalšou úžasnou prihrávkou našiel Salaha, ktorý si prehodil Kongola a z voleja vystrelil. Bránu Huddersfieldu minul len tesne. Krásny futbalový moment!
     
    54
    Sturridge strelil gól, i on však bol v ofsajde a gól neplatí! Pri Salahovej strieľanej prihrávke sa ocitol o jeden krok za obranou Huddersfieldu.
     
    52
    Z ničoho nič mali hostia obrovskú šancu! Lovren odkopol loptu do Bacunu, od ktorého sa odrazila pred odkrytú bránu domácich. Grantovi potom chýbalo pár centimetrov na to, aby pred ňou loptu zasiahol.
     
    50
    Wijnaldum pasom zo stredu poľa našiel za obranu Maného, ktorý sa snažil, podobne ako Salah pri treťom góle, prelobovať brankára hostí. Trochu si však zavadzal so Sturridgeom a loptu poslal nad bránu Lössla.
    45+1. Mohamed Salah (LIV) - 3:0
     
    45+1
    Liverpool dal gól!
    Alexander-Arnold nádherným pasom vysunul od nábehu pomedzi obrancov Huddersfieldu MOHAMEDA SALAHA, ktorý lobom ponad vybiehajúceho brankára Lössla poslal loptu priamo do siete.
     
    43
    Obrovská šanca Liverpoolu! Mané uvoľnil na ľavej strane Robertsona, ktorý prihrával pred bránu na Salaha. Egyptskému útočníkovi sa strela nevydarila a Hendersonova dorážka potom letela nad bránu hostí.
    23. Sadio Mané (LIV) - 2:0
     
    23
    Liverpool dal gól!
    Domáci využívajú svoj tlak! Robertson ideálnym centrom z ľavej strany našiel medzi obrancami Huddersfieldu trestuhodne neobsadeného SADIA MANÉHO, ktorý z ideálnej pozície poslal hlavou loptu do siete.
    1. Naby Keïta (LIV) - 1:0
     
    1
    Liverpool dal gól!
    Bleskový úvod Liverpoolu! Stankovič prihral hneď po rozohrávke na Salaha, ktorý vysunul do šestnástky NABYHO KEÏTU a ten strelou po zemi poslal loptu od pravej tyče brány Huddersfieldu do siete. Na gól sme čakali len 15 sekúnd!

    Michal Sadlek

    Góly: 1. Keïta, 23. Mané, 45+1. M. Salah, 66. Mané, 83. M. Salah


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 12:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:14.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (88. Joe Gomez), Lovren, V. van Dijk, Robertson – Wijnaldum (73. Oxlade-Chamberlain), Henderson (C), Keïta – M. Salah, Sturridge (73. Shaqiri), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Milner, Origi, Matip, Joe Gomez.

    Huddersfield Town: Lössl – Smith, T. Kongolo, Schindler (C), Durm (81. Pritchard) – Stankovič – Grant, Bacuna, Hogg, Mbenza (87. Kachunga) – Mounié (65. Löwe).
    Náhradníci: Coleman – Daly, Diakhaby, Zanka, Löwe, Kachunga, Pritchard.

    Rozhodca: Friend – Hatzidakis, Wilkes

    Diváci: 53 249