Sevilla – Rayo Vallecano 5:0 (kon.) | Sociedad – Villarreal 0:1 (kon.) | Getafe – Real Madrid 0:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
5:0 (0:0)
Rayo Vallecano
Štvrtok 25.04.2019, 19:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španielska LaLiga • 34. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Bryan Gil (SEV) - 5:0
     
    87
    Sevilla dala gól! Nádherná akcia Sevilly. Mesa krásnym a presným centrom poslal na hranicu šestnástky Sarabia, ktorý z prvej nasmeroval loptu pred bránku. BRYAN GIL si pred zakončením položil na trávnik Velázqueza a prepálil Alberta Garcíu.
     
    79
    Zbytočná prihrávka z pravej strany šestnástky od Sarabia na Mesu! Mohol strieľať sám a možno by sa tešil z gólu!
     
    75
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Munir, prichádza Bryan Gil.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Jesús Navas, prichádza Aleix Vidal.
     
    72
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Álvaro García, prichádza Gaël Kakuta.
    70. Wissam Ben Yedder (SEV) - 4:0
     
    70
    Sevilla dala gól! El Haddadi skvelým centrom uvoľnil BEN YEDDERA. Ten musel čeliť nábehu brankára, ale vo vzduchu si nohou posunul loptu do strany a zakončoval do prázdnej bránky.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Franco Vázquez, prichádza Marko Rog.
     
    69
    Ben Yedder dostáva loptu do brány! Je však podozrenie, že sa tak udialo z ofsajdovej pozície! Do hry prichádza často používaný, ale obľúbený systém VAR! Ako rozhodne?
     
    62
    Sevilla dala gól! Sila domáceho kolektívu sa naplno prejavuje. Ben Yedder dostal presnú prihrávku do jazdy a vystrelil. García strelu vytesnil do strany a odtiaľ ho prekonal presnou ranou opäť MUNIR ELHADDADI.
    Munir (SEV) - 3:0
     
    57
    Sevilla dala gól! Stretnutie naberá úplne iný rozmer. Hra Vallecana sa rúca ako domček z kariet. Sarabia vyslal milimetrový center do pokutového územia na vzdialenejšiu žrď. Tam sa lopty ujal MUNIR ELHADDADI. Pekná a prudká strela z voleja končí v bráne Raya.
    Munir (SEV) - 2:0
    55. Quincy Promes (SEV) - 1:0
     
    55
    Sevilla dala gól! Mesa rozprúdil akciu Sevilly s gólovým koncom. Krásnou prihrávkou našiel QUINCYHO PROMESA, ktorý z prvej strely vyprášil rukavice Garcíu, ale z následnej dorážky sa už nemýlil.
     
    52
    Žltú kartu dostáva José Angel Pozo (Rayo Vallecano).
     
    51
    Pomer striel na bránu je 13:3! A žiadny gól ešte nepadol!
     
    46
    Striedanie v tíme Rayo Vallecano: z ihriska odchádza Álex Moreno, prichádza Tito.
     
    42
    Zaujímavá situácia! Jesús Navas zo svojej parkety vyskúšal center na bránku! Na počudovanie všetkých prítomných sa lopta odrazila od Velázqueza do žrde!
     
    37
    Ďalšia skvelá príležitosť domácich! Promes si nabehol na hranicu pokutového územia a takým oblúkom ohrozil súperovho brankára!
     
    36
    Nádherná kontra Sevilly! Navas dostal fantastickú prihrávku do tandemu a z rohu šestnástky napálil loptu na Alberta Garcíu, ktorý vytiahol senzačný zákrok!
     
    33
    Žltú kartu dostáva Alejandro Gálvez (Rayo Vallecano).
     
    30
    Žltú kartu dostáva Éver Banega (FC Sevilla).
     
    28
    Zbrklé riešenie situácie od El Haddadiho! Sprvoti to vyzeralo, že sa bude pískať ofsajd, ale hra pokračovala ďalej! Pri pravej žrdi sa mu ukázal Mesa a poslal mu center! Ten však bol veľmi prudký a zo šance nič nebolo!
     
    25
    Neuveriteľné veci sa dejú pri domácej striedačke! Domáci tréner sa dostal do sporu s rozhodcom a okamžite bol vykázaný do hľadiska! Naozaj neviem, čo tomu predchádzalo.
     
    22
    Sevilla zahodila tisícpercentnú tutovku! El Haddadi vyhral osobný súboj na vlastnej polovici proti Embarbovi! Pred pokutovým územím adresoval výbornú prihrávku na Mesu, ktorý na milimetre minul ľavú žrď!
     
    9
    Útočný výpad domáceho celku. Navas sa z pozície obrancu pomerne pohodlne preštrikoval cez všetkých protihráčov a nebezpečne strieľal pravačkou! Lopta tesne míňa bránu hostí!
     
    8
    Nakoniec delovku vyslal Banega a bol to nádherný pokus! Alberto Garcia mal čo robiť, aby túto strelu vytesnil mimo troch žrdí! Roh!

    Ivan Harčár

    Góly: 55. Promes, 57. Munir, 62. Munir, 70. Ben Yedder, 87. Gil

    Karty:   30. Banega (SEV) – 33. Gálvez (VLL), 52. Pozo (VLL)


    FC Sevilla: Vaclík – Navas (73. Aleix Vidal), Mercado, Carriço, Promes – Sarabia, Banega, Mesa, F. Vázquez (70. Rog) – Ben Yedder, Munir (75. Gil).
    Náhradníci: Soriano – Sergi Gómez, Amadou, Gil, Aleix Vidal, Rog, Kjaer.

    Rayo Vallecano: Alberto García – Velázquez, Gálvez, Amat, Á. Moreno (46. Tito) – Agbo, Mario Suárez – Embarba, Pozo, Á. García (72. G. Kakuta) – Di Santo.
    Náhradníci: Dimitrievski – Guerra, Bébé, G. Kakuta, Tito, Comesaña, A. Ba.

    Rozhodca: Cuadra.