Sevilla – Rayo Vallecano 5:0 (kon.) | Sociedad – Villarreal 0:1 (kon.) | Getafe – Real Madrid 0:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
5:0 (0:0)
Rayo Vallecano
Štvrtok 25.04.2019, 19:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španielska LaLiga • 34. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Bryan Gil (SEV) - 5:0
     
    87
    Sevilla dala gól! Nádherná akcia Sevilly. Mesa krásnym a presným centrom poslal na hranicu šestnástky Sarabia, ktorý z prvej nasmeroval loptu pred bránku. BRYAN GIL si pred zakončením položil na trávnik Velázqueza a prepálil Alberta Garcíu.
    70. Wissam Ben Yedder (SEV) - 4:0
     
    70
    Sevilla dala gól! El Haddadi skvelým centrom uvoľnil BEN YEDDERA. Ten musel čeliť nábehu brankára, ale vo vzduchu si nohou posunul loptu do strany a zakončoval do prázdnej bránky.
     
    62
    Sevilla dala gól! Sila domáceho kolektívu sa naplno prejavuje. Ben Yedder dostal presnú prihrávku do jazdy a vystrelil. García strelu vytesnil do strany a odtiaľ ho prekonal presnou ranou opäť MUNIR ELHADDADI.
    Munir (SEV) - 3:0
     
    57
    Sevilla dala gól! Stretnutie naberá úplne iný rozmer. Hra Vallecana sa rúca ako domček z kariet. Sarabia vyslal milimetrový center do pokutového územia na vzdialenejšiu žrď. Tam sa lopty ujal MUNIR ELHADDADI. Pekná a prudká strela z voleja končí v bráne Raya.
    Munir (SEV) - 2:0
    55. Quincy Promes (SEV) - 1:0
     
    55
    Sevilla dala gól! Mesa rozprúdil akciu Sevilly s gólovým koncom. Krásnou prihrávkou našiel QUINCYHO PROMESA, ktorý z prvej strely vyprášil rukavice Garcíu, ale z následnej dorážky sa už nemýlil.

    Ivan Harčár

    Góly: 55. Promes, 57. Munir, 62. Munir, 70. Ben Yedder, 87. Gil

    Karty:   30. Banega (SEV) – 33. Gálvez (VLL), 52. Pozo (VLL)


    FC Sevilla: Vaclík – Navas (73. Aleix Vidal), Mercado, Carriço, Promes – Sarabia, Banega, Mesa, F. Vázquez (70. Rog) – Ben Yedder, Munir (75. Gil).
    Náhradníci: Soriano – Sergi Gómez, Amadou, Gil, Aleix Vidal, Rog, Kjaer.

    Rayo Vallecano: Alberto García – Velázquez, Gálvez, Amat, Á. Moreno (46. Tito) – Agbo, Mario Suárez – Embarba, Pozo, Á. García (72. G. Kakuta) – Di Santo.
    Náhradníci: Dimitrievski – Guerra, Bébé, G. Kakuta, Tito, Comesaña, A. Ba.

    Rozhodca: Cuadra.