Parma – Turín 0:0 (kon.) | Juventus – AC Miláno 2:1 (kon.) | Sampdoria – AS Rím 0:1 (kon.)
koniec
FC Parma
0:0 (0:0)
FC Turín
cz Sobota 06.04.2019, 15:00 • Stadion Ennia Tardiniho (Parma) • Talianska Seria A • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Coby hříšník se do statistik zápasu zapíše také Juraj Kucka (Parma). Sice se mu to vůbec nelíbí, ale že si k zisku míče pomohl nedovoleně, je prostě fakt.
     
    86
    Daniele Doveri pokračuje v rozdávání žlutých karet. Za podražení jednu obdržel Armando Izzo (Turín FC).
     
    77
    A další prohřešek. Do karetního mariáše se rozhodl přidat Francisco Sierralta (Parma). Sudímu Doverimu vůbec nezávidím, dnes má opravdu spoustu práce.
     
    75
    Že se hraje bojovný fotbal, dokumentuje situace ze 75. minuty. Simone Zaza (Turín FC) v souboji o míč udeřil loktem Gagliola a stal se celkově šestým potrestaným hráčem utkání – 2:4.
     
    60
    Děj zápasu se přesunul k autové čáře, kde Cristian Ansaldi (Turín FC) podrazil Rigoniho. Počet karetních trestů se nám začíná nebezpečně zvyšovat.
     
    57
    Velice nešetrně si v nerovném souboji se dvěma protihráči počínal Andrea Belotti (Turín FC) a za skluz vůči jednomu z nich inkasoval žlutou kartu.
     
    50
    Respektu k soupeři vůbec nehleděl Marcello Gazzola (Parma). Běžícího Ansaldiho v nepřerušené hře strčil do zad a vykoledoval si za to žlutou kartu.
     
    22
    Ve vzdušném souboji si pomohl loktem. A dostal za to žlutou kartu. Svědomí zpytuje Riccardo Gagliolo (Parma), který bolestivě zasáhl Ansaldiho.
     
    3
    Následoval roh. A po něm rychlý brejk, který zastavil Tomás Rincón (Turín FC) jen za cenu žlutého faulu. Velice brzké napomenutí...

    Lukáš Jasoněk

    Góly:

    Karty:   22. Gagliolo (PRM), 50. Gazzola (PRM), 77. Sierralta (PRM), 90. Kucka (PRM) – 3. Rincón (TUI), 57. Belotti (TUI), 60. Ansaldi (TUI), 75. Zaza (TUI), 86. Izzo (TUI)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:21.
    FC Parma: Sepe – Gazzola (88. Scozzarella), Sierralta, Iacoponi (C), Gagliolo – Kucka, L. Rigoni, Barillà – Sprocati, Ceravolo (72. Siligardi), Dimarco (90+3. Bastoni).
    Náhradníci: Brazão, Frattali – Bastoni, Dezi, Diakhatè, Gobbi, Pepín, Scozzarella, Schiappacasse, Siligardi, Štulac.

    FC Turín: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Moretti – De Silvestri, Meïté, Rincón (57. Parigini), Baselli, Ansaldi (66. Zaza) – Berenguer – Belotti (C).
    Náhradníci: Ichazo, Rosati – Bremer, Damascan, Djidji, Kone, Parigini, Singo, Zaza.

    Rozhodca: Doveri – Posado, Di Iorio