Florida – Washington 5:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | LA Kings – Calgary 2:7 (kon.)
koniec po predl.
Chicago Blackhawks
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Winnipeg Jets
cz Utorok 02.04.2019, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:38 Kevin HAYES - 3:4
     
    63:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hotovo! Druhý bod si odvezou hosté! KEVIN HAYES se natlačil přes bránícího Stromea a z pravé strany se dostal až před Crawforda. Udělal kličku do forhendu a neomylně zvedl puk nad pravý beton bezmocného gólmana Chicaga. Bez asistence.
    57:40 Dylan STROME - 3:3
     
    57:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se risk vyplatil! Erik Gustafsson našel z modré čáry Jonathana Toewse, který z první předložil puk mezi kruhy DYLANOVI STROMEOVI a ten trefil mezírku mezi tělem a vyrážečkou Connora Hellebuycka – 3:3. Asistence: Jonathan Toews a Erik Gustafsson.
    26:23 Dylan STROME - 2:3
     
    26:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DYLAN STROME domácím zařizuje bleskové snížení! Útočník Chicaga si vystačil sám, když si puk nahrál o obránce a tváří v tvář Hellebuyckovi se nemýlil. Asistence: Drake Caggiula a Erik Gustafsson.
    25:11 Jack ROSLOVIC - 1:3
     
    25:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes výrazně efektivnějším týmem! Andrew Copp nahrál od brankové čáry puk mezi kruhy, kde byl JACK ROSLOVIC a ten kotouč zavěsil do horního růžku nad lapačku Coreyho Crawforda – 1:3. Asistence: Andrew Copp a Mathieu Perreault.
    19:26 Jack ROSLOVIC - 1:2
     
    19:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí hodně nešťastný gól! JACK ROSLOVIC obral o kotouč obránce Forslinga a téměř z rohu kluziště ho nahodil na Crawforda. Ten si vybral slabší chvilku a puk mu propadl až do jeho svatyně – 1:2. Bez asistence.
    10:49 Adam LOWRY - 1:1
     
    10:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté z nenápadné akce vyrovnávají! Brandon Tanev dokázal v souboji s Forslingem přenechat puk do tandemu ADAMOVI LOWRYMU, který z levého kruhu vymetl bližší horní růžek Crawfordovi branky. Asistence: Brandon Tanev a Tyler Myers.
    04:25 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    04:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Gustafsson nahrál na levý kruh JONATHANU TOEWSOVI, který vystřelil. Letící puk tečoval bránící Trouba tak nešťastně, že ho srazil mezi betony brankáře Hellebuycka. Asistence: Erik Gustafsson a Dylan Strome.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. J. Toews (E. Gustafsson, D. Strome), 27. D. Strome (Caggiula, E. Gustafsson), 58. D. Strome (J. Toews, E. Gustafsson) – 11. Lowry (B. Tanev, T. Myers), 20. Roslovic, 26. Roslovic (Copp, Perreault), 64. K. Hayes


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – E. Gustafsson, Keith (A), Seabrook (A), Forsling, C. Murphy, Dahlström – Caggiula, J. Toews (C), P. Kane – Kahun, D. Strome, Perlini – Saad, Anisimov, DeBrincat – Hayden, Krüger, Sikura.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Trouba, Beaulieu, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, K. Hayes, Connor – Little, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.

    Rozhodca: Lambert, Meier – Lambert, Amell

    Diváci: 21 314