Hoffenheim – Leverkusen 4:1 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
4:1 (1:1)
Bayer Leverkusen
Piatok 29.03.2019, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Nemecká Bundesliga • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Ishak Belfodil dnes tri góly nestrelí, pretože tesne pred koncom ho strieda mladý tréner Julian Nagelsman. Za potlesku fanúšikov schádza alžírsky futbalista z hracej ploche a nahradzuje ho Ermin Bičakčić.
     
    80
    Peter Bosz desať minút pred koncom využíva aj svoje posledné striedanie. Po výbornom prvom polčase sa z ihriska vytratil Leon Bailey, a tak ho na záverečnú časť stretnutia nahradzuje Lucas Alario.
     
    75
    Julian Nagelsman posiela na trávnik druhého čerstvého hráča. Je ním David Otto, ktorý nahradil Leonarda Bittencourta. Ten dnes neodohral zlé stretnutie, ale do streleckej listiny sa nestihol zapísať.
     
    51
    Avizované striedanie domáceho celku je v týchto chvíľach realitou. Nadiem Amiri prichádza na trávnik miesto zraneného Joelintona, ktorého trápi poranený zrejme ľavý členok.
     
    36
    Sven Bender je druhým hráčom, ktorý predčasne končí v dnešnom zápase. Na jeho miesto prichádza mladý Mitchell Weiser, ktorý si zahral v drese mníchovského Bayernu či berlínskej Herthy.
     
    26
    Až teraz sme svedkami striedania hostí. Karim Bellarabi nemôže pre zdravotné problémy pokračovať v zápase a na trávniku ho nahradí Charles Aránguiz, ktorý mal cez týždeň reprezentačné povinnosti.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 10. Belfodil, 52. S. Bender (vla.), 61. Belfodil, 79. Kramarić – 17. Volland

    Karty:   30. Grillitsch (HOF), 38. Hübner (HOF) – 38. Bailey (LEV), 85. Havertz (LEV)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 8:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Brenet, Vogt (C), Hübner – Kadeřábek, Grillitsch, Bittencourt (75. Otto), Demirbay – Kramarić, Joelinton (51. Amiri) – Belfodil (87. Bičakčić).
    Náhradníci: Stolz – Amiri, Baumgartner, Bičakčić, Nuhu, Otto, S. Posch.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C) (36. Weiser), Tah, Jedvaj, S. Bender – Bellarabi (26. Aránguiz), Baumgartlinger, Brandt – Havertz, Volland, Bailey (80. Alario).
    Náhradníci: R. Özcan – Aránguiz, Alario, Dragović, Kohr, Paulinho, Weiser.

    Rozhodca: Harm Osmers – Thomas Gorniak, Robert Kempter – Florian Badstübner