Toronto – Florida 7:5 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 3:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Tampa Bay – Boston 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 0:1 (kon.)
St. Louis – Vegas 3:1 (kon.) | Calgary – LA Kings 0:3 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Vegas Golden Knights
cz Utorok 26.03.2019, 01:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:27 Zachary SANFORD - 3:1
     
    46:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou o dva góly! ZACHARY SANFORD předvedl skvělé zakončení hlavou, za které by se nemusel stydět ani Jan Koller. Bortuzzo nahodil puk na bránu a Subban puk vyrazil na hlavu padajícího Sanforda, od které se touš odrazil do brány. 3:1. od Asistence: Robert Bortuzzo a Alex Pietrangelo.
    38:14 Ryan O'REILLY - 2:1
     
    38:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení je zase na straně domácích. Bouwmeester si vyměnil puk s Paraykem a dlouhou přihrávkou oslovil RYANA O'REILLYHO. Zkušený útočník si pohlídal ofsajdové postavení a z levé strany vymetl horní růžek na vzdálenější tyči. 2:1. Asistence: Jay Bouwmeester a Colton Parayko.
    35:12 William KARLSSON - 1:1
     
    35:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Hosté využívají svou první početní výhodu. Miller dostal nabito proti holi a tvrdě to zkusil. Binnington vyrazil puk před sebe pouze na hůl protihráče. WILLIAM KARLSSON si už věděl rady a zametl puk do odkryté brány. 1:1. Asistence: Colin Miller a Jonathan Marchessault.
    18:41 Ivan BARBAŠEV - 1:0
     
    18:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Subban zachyboval v rozehrávce a domácí jdou do vedení! Rozehrávku brankáře vystihl Sanford, který okamžitě zpoza brány posunul touš na IVANA BARBAŠEVA. Barbašev poté našel mezírku u přední tyče a dokázal se prosadit. 1:0. Asistence: Zachary Sanford.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 19. Barbašev (Sanford), 39. R. O'Reilly (Bouwmeester, Parayko), 47. Sanford (Bortuzzo, Pietrangelo) – 36. W. Karlsson (C. Miller, Marchessault)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Perron, Sundqvist, Schwartz – Thomas, Bozak, Maroon – Steen (A), Barbašev, Sanford.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Engelland (A), Schmidt (A), Holden, McNabb, C. Miller, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone, Stastny, Tuch – Carpenter, Eakin, Nosek – Reaves, Carrier, Zykov.

    Rozhodca: Hanson, St. Pierre – Amell, Devorski

    Diváci: 18 247