Toronto – Florida 7:5 (kon.) | NJ Devils – Buffalo 3:1 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:5 (kon.)
Tampa Bay – Boston 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 0:1 (kon.)
St. Louis – Vegas 3:1 (kon.) | Calgary – LA Kings 0:3 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
7:5 (4:2, 1:0, 2:3)
Florida Panthers
cz Utorok 26.03.2019, 00:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:36 Jayce HAWRYLUK - 7:5
     
    57:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Za modrou čarou Malgin přenechal na JAYCEHO HAWRYLUKA, který sice minul, puk se ale od mantinelu odrazil přímo k němu. Útočník hostů tak ještě možná vykřesal naději pro svůj tým. Asistence: Denis Malgin, Ian McCoshen.
    53:36 Jonathan HUBERDEAU - 7:4
     
    53:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Krásná přesilovková kombinace v podání hostů! Hoffman přihrál na střed Dadonovovi, ten ale chytře prostrčil za sebe na JONATHANA HUBERDEAUA a ten zápěstím nechytatelně zakončil! Odrazem od tyčky je to druhý dnešní gól pro tohoto hráče. Asistence: Jevgenij Dadonov, Mike Hoffman.
    46:51 Zach HYMAN - 7:3
     
    46:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak týmy možná chtějí vytvořit nějaký rekord v počtu gólů za co nejkratší čas. Rielly našel před Luongem volného ZACHA HYMANA, který si krásně přehodil puk na forhend a nechytatelně zavěsil. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
    45:34 Aleksander BARKOV - 6:3
     
    45:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Hráči Panthers ale také nechtějí vyjít bodově naprázdno, a tak Dadonov za jízdy nabízel z levé strany před bránu, kde se štěstím zakončil v pádu Barkov, nakonec pomalý puk usměrnil do branky JONATHAN HUBERDEAU. Asistence: Aleksander Barkov, Jevgenij Dadonov.
    43:57 John TAVARES - 6:2
     
    43:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jednoduché nahození od modré se šouralo po ledě, nakonec se dostalo ke komu jinému než k JOHNU TAVARESOVI. Ten si dnes přišel vylepšit statistiky a připisuje si neuvěřitelný čtvrtý gól v tomto zápase. Asistence: Mitchell Marner, Zach Hyman.
    25:51 John TAVARES - 5:2
     
    25:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    V protiútoku ve třech Rielly od levého mantinelu střílel na Luongův beton, od kterého puk dopadl přesně na hokejku JOHNA TAVARESE a ten jednoduchou dorážkou ani ne v polovině zápasu završuje hat-trick! Asistence: Morgan Rielly, William Nylander.
    16:25 Michael MATHESON - 4:2
     
    16:25
    Florida právě vstřelila branku!
    První třetina nabízí doslova gólovou smršť! MICHAEL MATHESON nahazoval od modré, před bránou byl jen obránce Toronta, právě on ale zřejmě Andersenovi zaclonil výhled, takže puk bez jakékoli teče doletěl až za jeho záda. Asistence: Vincent Trocheck, Jayce Hawryluk.
    15:04 John TAVARES - 4:1
     
    15:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Javorovým listům stačila jediná šance, krásnou cestu skrz útočné pásmo podnikl Hyman, který před brankou nádherně našel JOHNA TAVARESE a ten zavěsil za bezmocného Luonga. Asistence: Zach Hyman, William Nylander.
    13:23 Jayce HAWRYLUK - 3:1
     
    13:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Přechod do útoku ve dvou teď vyřešil Hoffman parádně. Na pravém kruhu udělal otočku a ihned z ní nabízel před bránu, kde tečoval JAYCE HAWRYLUK za záda překvapeného Andersena. Asistence: Mike Hoffman, Aaron Ekblad.
    11:05 John TAVARES - 3:0
     
    11:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marnerovo nahození bylo před brankou tečováno tak, že se k němu Lunogo vůbec nedostal. Naopak JOHN TAVARES s pomocí obránce Floridy zadovkou prostrčil puk hostujícímu brankáři mezi betony. Asistence: Mitchell Marner, Auston Matthews.
    04:21 Jake MUZZIN - 2:0
     
    04:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ze souboje u pravého mantinelu se puk dostal na střed k JAKEU MUZZINOVI. Ten se nerozpakoval, napřáhl a vší silou trefil naprosto přesně nad Montembeaultův beton! Asístence: Andreas Johnsson, Nikita Zajcev.
    02:06 Patrick MARLEAU - 1:0
     
    02:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přečíslení tři na dva končilo Kadriho přihrávkou doleva na volného PATRICKA MARLEAUA, který střelou na bližší tyč nedal Montembeaultovi šanci se přesunout. Asistence: Nazem Kadri a Kasperi Kapanen.

    Ondřej Mikušek

    Góly a asistencie: 3. Marleau (Kadri, Kapanen), 5. Muzzin (A. Johnsson, N. Zajcev), 12. Tavares (Marner, Matthews), 16. Tavares (Hyman, W. Nylander), 26. Tavares (Rielly), 44. Tavares (Marner, Hyman), 47. Hyman (Rielly, Marner) – 14. Hawryluk (Hoffman, Ekblad), 17. Matheson (Trocheck, Hawryluk), 46. Barkov (Huberdeau, Dadonov), 54. Huberdeau (Dadonov, Hoffman), 58. Hawryluk (Malgin, McCoshen)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Muzzin, Marinčin, Holl – Marner (A), Tavares, Hyman – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Kapanen, Kadri (A), Marleau – Co. Brown, F. Gauthier, Moore.
    Florida Panthers: Montembeault (Luongo) – Ekblad (A), Matheson, Weegar, Yandle, Brown, McCoshen – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau (A) – Hawryluk, Trocheck, Hoffman – Brouwer, Sheahan, Vatrano – Malgin, Borgström, J. McGinn.

    Rozhodca: Peel, McIsaac – Miller, Berg.

    Diváci: 19 125