Karviná – Bohemians 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 2:0 (kon.) | Zlín – Dukla Praha 2:1 (kon.)
Opava – Slovácko 2:2 (kon.) | Sparta Praha – Plzeň 4:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
2:0 (0:0)
FK Příbram
cz Sobota 09.03.2019, 15:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Česká FORTUNA:LIGA • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše. Hezký zbytek víkendu! (17:00:39)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 18:4.
     
    Je dobojováno, Mladá Boleslav si udržela jarní neporazitelnost, Příbram ve středočeském derby přehrála 2:0. Jeden z klíčových momentů se odehrál už ve dvaadvacáté minutě, kdy byl do sprch předčasně poslán hostující Antwi. Nařízenou penaltu neproměnil Nikolaj Komličenko, domácí se ve zbytku utkání museli pořádně strachovat o to, aby na obranu oslabeného soupeře vůbec vyzráli. Šance měli, úspěchu se ale dočkali až v samotném závěru. V šestaosmdesáté minutě se pod horní tyč trefil Tomáš Ladra, dvě minuty nato přidal definitivní pojistku přesně pálící Muris Mešanović.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ještě jedná příležitost domácího týmu! Tomáš Přikryl vyslal po na krátko rozehraném rohu přízemní pokus ke vzdálenější tyči, Kočí ale stačil včas zareagovat.
     
    90+2
    Aktivně hrající Přikryl nasadil jesličky Matouškovi, poté se ještě pokusil přejít přes bránícího Kingueho, ten mu ale balon stačil v poslední moment odkopnout.
     
    90+1
    Nastavovat se budou dvě minuty.
     
    90
    Utkání se už spíše dohrává, o majiteli tříbodového zisku je už v jeho závěru rozhodnuto. Příbram se dnes dlouho statečně držela, nakonec ale odjede s prázndou.
     
    88
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Příbram se ještě chvíli udržela na obranné polovině soupeře, po ztrátě balonu se ale hosté nestačili vrátit zpět a znovu inkasovali. Celou akci opět táhl Tomáš Přikryl, který si počkal na ideální moment a poté přihrál MURISI MEŠANOVIĆOVI. Ten zachoval chladnou hlavu a šikovným obstřelem překonal vybíhajícího Kočího, Mladá Boleslav dnes získá tři body.
     
    87
    Jugas zaváhal při rozehrávce a málem nabídl samostatný únik Janu Matouškovi. Mladou Boleslav zachránil až rychlý výběh připraveného gólmana Šedy.
     
    86
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se mladoboleslavští fotbalisté přeci jen dočkali a krátce před vypršením základní hrací doby se ujímají vedení! Komličenko nalezl nehlídaného Přikryla, jehož pas skrze celou šestnáctku doputoval až k TOMÁŠI LADROVI. Ten se nijak nerozpakoval a krásnou ranou pod horní tyč překonal Kočího.
     
    86
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází Dominik Mašek.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    85
    Stále stejná písnička, standardní situace dnes Mladé Boleslavi prostě nevycházejí, což nyní pouze potvrdili Marek Matějovský s Tomášem Přkrylem.
     
    84
    Zajímavá možnost domácího celku. Tentokráte už Muris Mešanović s řešením protiakce naložil lépe, jeho nepříjemnou střelu na zadní tyč vytěsnil Kočí na roh.
     
    84
    Na dnešní utkání si do mladoboleslavské Adidas Arény našlo cestu 2 832 diváků.
     
    83
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Ibrahim Keita.
     
    82
    Do protiakci se naopak vydal Ladra. Jeho ideálně načasovaný pas se dostal k Mešanovićovi, s novou posilou Mladé Boleslavi si ale ve vápně poradil Jablonský.
     
    81
    Matoušek motal hlavy boleslavským zadákům, nakonec získal roh. Příbram s ním nenaložila podle vlastních představ, nebezpečí odvrátil Komličenko.
     
    80
    Po dalším rohu se Boleslav na chvíli usadila před brankářem Kočím. Mešanović už potřetí sáhl po akrobatickém zakončení, míč ale nezasáhl vůbec čistě.
     
    79
    Matějovského načechraná nabídka směřovala do chumlu hráčů, k hlavičce se pokoušel propracovat Muris Mešanović, jenže ve vzduchu nestačil na Treglera.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Olivier Kingue (1.FK Příbram).
     
    77
    Po Jugasově chybě v rozehrávce se hosté vydali do okamžité protiakce. Antonín Fantiš se do vápna nedostal, alespoň si však došel pro faul od Fulneka.
     
    76
    Nový se u postranní lajny krásně zbavil napadajícího Fulneka. Následně se k míči dostal Kingue, jeho pas směřovaný k Matouškovi se ale opravdu nevydařil.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Radek Voltr.
     
    74
    Komličenko se pokoušel prostrčit balon na Mešanoviće, jeho záměr ale dobře vystihl situaci včas dostupující Tregler, který posléze vybojoval aut pro hosty.
     
    72
    Obrovská příležitost pro mladoboleslavské fotbalisty! Po závaru v pokutovém území se úplně sám před brankářem zjevil Tomáš Ladra, jenže možností na otevření gólového účtu pohrdl.
     
    71
    Tomáš Jablonský narýsoval zajímavý průnikový pas. Pro míč si sbíhal Ruslan Mingazov, velmi dobrou práci ale předvedl vybíhající Jan Šeda.
     
    70
    Ondřej Kočí je dnes zatím bezchybný. Velmi dobře si počítá především při krytí centrů, ve vzduchu je opravdu jistý a Příbram díky jeho výkonu drží naději na body.
     
    69
    Komličenkova nabídka z pravé straně doputovala až do míst, kde se pohyboval Tomáš Přikryl. Jeho rána z první postrádala důraz, Kočí s přehledem zasáhl.
     
    68
    Hájkův dlouhatánský nákop se snažil dostihnout Ladra, proti vybíhajícímu Ondřeji Kočímu ale postrádal trochu důrazu navíc. Dobrá práce v podání brankáře hostí.
     
    67
    Matějovský tentokráte centroval ke vzdálenější tyči, kde se ve vzduchu úplně nedomluvili Komličenko s Křapkou. Příbram tak přestála i další standardní situaci.
     
    66
    Mešanović po narážečce s Přikrylem doběhl míč těsně před čarou, odcentrovat se mu ale kvůli Nového bloku nepodařilo. Následovat bude rohový kop.
     
    64
    Na chvíli si útočení užili také hosté. Něco vymyslet se na pravé straně pokoušel Nový s Mingazovem, druhý jmenovaný se ovšem provinil nedovoleným zákrokem.
     
    63
    Muris Mešanović přízemním centrem z pravé strany oslovil na bližší tyč si sbíhajícího Komličenka, který si pro míč doběhl, do sítě soupeře jej ovšem neprotlačil.
     
    62
    Květ vlétl do souboje s Hubínkem hodně tvrdě, jasný faul příbramského záložníka. Oba aktéři této situace se nezvedají, ale měli by být v pořádku.
     
    61
    Následoval rohový kop pro Boleslav. Matějovský si nejprve narazil s Přikrylem, poté to mohl zkusit z dobré pozice, místo toho ale neúspěšně hledal Mešanoviće.
     
    60
    Matějovský se štěstím poslal míč ke Komličenkovi, který se dostal před Kodra, místo zakončení ale ještě volil zbytečnou nabídku před branku.
     
    59
    Mešanović patou ze vzduchu sklepával na Komličenka, který o míč přišel. Možná kdyby si první jmenovaný pustil balon do běhu, mohla situace vypadat jinak.
     
    58
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Pavel Bucha, přichází Tomáš Ladra.
     
    57
    Matoušek se na hraně vápna pokoušel projít přes Křapku, jenže ten si před o poznání méně urostlého protivníka dal tělo a nechal míč dokutálet do zámezí.
     
    56
    Rychlou protiakci domácího týmu táhl Tomáš Přikryl. Na střelu to nebylo, přišla přihrávka na Komličenka, jenže záměr boleslavských hráčů vystihl Jablonský.
     
    55
    Boleslavi se vstup do druhého poločasu příliš nevydařil, v posledních minutách jsou to spíše oslabení hosté, kteří častěji operují s balonem a jsou aktivní.
     
    54
    Příbram se poprvé od Antwiho vyloučení usadil na útočné polovině. Z dobré pozice pálil Roman Květ, jenže trefil pouze nohu před sebou blokujícího Fulneka.
     
    53
    Na pravé straně nehlídaný Ruslan Mingazov zkoušel nalézt někoho z volných kolegů, jeho nabídka ale byla vyslyšena pouze Jugasem.
     
    52
    Přikryl ze vzduchu sklepl balon přímo na nohu Nikolaje Komličenka, který to zkusil z voleje, rána mu ale nesedla podle představ.
     
    51
    Přikryl našel na hranici šestnáctky nehlídaného Fulneka, jenž měl na centr spoustu času, celou situaci ale zbytečně uspěchal a poslal míč pouze do autu.
     
    50
    Sérii několika autových vhazování v řadě teď absolvoval Tomáš Jablonský. Příbrami se stále nedaří dostat z obranné poloviny, domácí k jejím hráčům důrazně přistupují.
     
    49
    Bucha chytře myšlenou nahrávkou vyslal kupředu na hranici ofsajdu si sbíhajícího Komličenka, celou situaci ale znovu dobře vyřešil gólman Kočí.
     
    48
    Matějovský vyvážel balon na útočnou polovinu, rozhodčí Ardeleanu ale jeho předchozí zákrok na Mingazova posoudil jako nedovolený. Přímý kop pro Příbram.
     
    47
    Po kombinaci s Fulnekem se ve vápně k míči dostal Muris Mešanović, jenže jeho nabídka místo ke Komličenkovi doputovala pouze k brankáři Kočímu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce, v Mladé Boleslavi jsme zatím branku neviděli. Domácí k ní měli blízko hned několikrát, v úvodu mnoho nescházelo přízemnímu pokusu Tomáše Přikryla. Ráz zbytku utkání určila dvaadvacátá minuta. Hodně důrazně hrající Příbram byla po Antwiho červené kartě odsouzena ke hře v deseti, domácí ale velkou šanci na otevření skóre nevyužili, když Komličenko z penalty trefil pouze tyč. Následovala jasná převaha Weberovy družiny, Matoušek a spol. ovšem stále odolávají.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta.
     
    45
    Jugas se zničehonic zjevil v prostoru pravého křídla. Jeho nabídka navíc se štěstím dolétla ke Komličenkovi, proti němuž se musel dobrým zákrokem vytáhnout brankář Kočí.
     
    44
    Přikrylovi na hranici vápna odskočil balon od kopačky. I tak boleslavský záložník povedeně odcentroval, jenže Komličenka ve vápně předčil Kodr.
     
    43
    Snaha Weberovy družiny vyústila jen v další roh. Příbram si s ním opět poradila, tentokráte míč do bezpečné vzdálenosti od branky odklidil Květ.
     
    42
    Jugas s Hájkem si úplně nerozuměli při rozehrávce, vše zachránil až pohotový Šeda. Po jeho výkopu se k míči dostal Komličenko, začíná další obléhání Kočího svatyně.
     
    41
    Komličenko přišel o míč na vlastní polovině. Kingue doplatil na nedostatečnou podporu od svých kolegů, byl nucen vyslat střelu z velké vzdálenosti, kterou Šeda kontroloval.
     
    40
    Matějovský roztáhl hru k Fulnekovi, který vybojoval už několikátý rohový kop. Po jeho rozehrání se k akrobatickému zakončení prodral Mešanović, jenže branku přestřelil.
     
    39
    Kingue měl co dělat, aby stačil míč odkopnout před dotírajícím Komličenkem. Povedlo se, Příbrami by se ale pasivita z posledních minut mohla vymstít.
     
    38
    Na nabídku od rohového praporku si seběhl Jugas. Jeho hlavička nebyla povedená, balon se ještě do branky pokoušel prodloužit Mešanović, ovšem nemířil přesně.
     
    37
    Nechybělo mnoho k tomu, aby načechraný balon z kopačky Tomáše Přikryla našel hlavu sbíhajícího si Komličenka. Příbram posléze centr odvrátila na roh.
     
    36
    Komličenko prodloužil míč hlavou na Přikryla. Z jeho nahrávky těžil Mešanović, kvůli dobrému obrannému zákroku v podání Treglera se ale daleko nedostal.
     
    35
    Do konce první půle zbývá odehrát ještě deset minut, skóre se zatím nepohnulo. Sledujeme mírnou převahu Mladé Boleslavi, který už od dvaadvacáté minuty hraje proti oslabenému soupeři.
     
    34
    Jugas špatně odhadl odraz míče od země, a dal tak šanci číhajícímu Matouškovi. Rána kmenového hráče pražské Slavie ale brankáře Šedu neohrozila.
     
    33
    Další roh pro domácí mužstvo. V závaru v pokutovém území zkoušel vše, co mu stálo v cestě, propálit Antonín Křapka, trefil ale pouze blokujícího Treglera.
     
    32
    Matoušek svůj centr směřoval k bližšímu kraji malého vápna, kde si nejlépe ze všech počínal Nikolaj Komličenko, když rezolutním odkopem odvrátil nebezpečí.
     
    31
    Příbram se i v deseti hráčích pokouší útočit. Fantišova nabídka byla pro Mingazova velmi těžko zpracovatelná, nakonec z toho je roh pro Csaplárovu družinu.
     
    29
    Ani nyní domácí nic nevymysleli. Do brejku se naopak vydal Jan Matoušek, který rozkmital své rychlé nohy, sprinterský souboj s Hubínkem ale prohrál.
     
    28
    Matějovského přímý kop si na hranici pokutového území našel Mešanović, jenže přes svého strážce, jímž byl Kingue, se nedostal. Nápor domácích ale pokračuje.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Ruslan Mingazov (1.FK Příbram).
     
    26
    Proti pravidlům se tentokráte provinil Mingazov, odnesl to Jakub Fulnek. Zleva balon do šestnáctky poslal Matějovský, znovu ale nechal jen vyniknout Kočího.
     
    25
    Na druhé straně se zapomněl Fulnek, Fantiš proto nezpracovával míč v ofsajdu. Na pomoc mu přispěchal Matoušek, z jejich spolupráce ale nic zajímavého nevzešlo.
     
    24
    Nápor domácího týmu ještě chvíli pokračoval, na Matějovského pas si nabíhal Tomáš Přikryl, u míče ale jako první byl včas reagující Kočí.
     
    23
    Nikolaj Komličenko nekopl penaltu vůbec špatně, balonu v cestě do sítě ale zabránila tyč příbramské svatyně!
     
    22
    Antwi fauloval v pokutovém území Komličenka, načež obdržel druhou žlutou a následně tedy červenou kartu. Boleslav navíc bude kopat penaltu.
     
    21
    Kupředu se vydal Fantiš, který postupoval po levé straně. Přihrávka příbramského kapitána směřovala pouze ke Květovi, ten si naběhl z ofsajdu.
     
    20
    Přímý kop Mladé Boleslavi podle očekávání obstaral Matějovský. S jeho centrem na přední tyč si poradil stoper Kodr, který odvrátil míč do bezpečí.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Martin Nový (1.FK Příbram).
     
    18
    Nikolaj Komličenko udržel míč proti svému strážci a ještě jej předložil lépe postavenému Přikrylovi, jehož pokus skončil těsně nad horní tyčí. Mezitím se Matějovský vrací zpět na plac.
     
    17
    Na boleslavské střídačce už čeká připravený Ladislav Takács. U Matějovského bude problém zřejmě s kolenem, tohle nevypadá příliš dobře.
     
    16
    Po dalším zákroku Emmanuela Antwiho se nezvedá Marek Matějovský. Přijít o dva hráče po úvodních patnácti minutách, to by bylo pro domácí hodně kruté.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Emmanuel Antwi (1.FK Příbram).
     
    14
    Matoušek zaúřadoval na pravé straně, když předložil míč dobře postavenému Mingazovovi. Jeho prudkou ránu vyrazil Šeda, následovat bude roh pro hosty.
     
    14
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Muris Mešanović.
     
    13
    Tomáš Wiesner je za potlesku z ochozů mladoboleslavské Adidas Arény odveden za postranní čáru. Jeho budoucnost ve zbytku dnešního utkání je nejistá.
     
    12
    Na travnaté ploše zůstal ležet Tomáš Wiesner, který se skácel po souboji s Antwim. Na plac jsou přivoláni zdravotníci, snad bude vše v pořádku.
     
    11
    Komličenko zkoušel vybojovat standardní situaci v souboji s Kinguem, pádu ale hodně přidal. Sudí Ardeleanu jeho herecké vystoupení ponechal bez povšimnutí.
     
    10
    Trmu – vrmu na obranné polovině Weberovy družiny vyřešil až Tomáš Hájek. Po jeho odkopu se Přikryl nepovedeně pokoušel hlavou sklepnout míč Komličenkovi.
     
    9
    První velkou příležitost utkání měli domácí hráči! Krásný pas z pravé strany vyslal Wiesner, načež si míč ideálně zpracoval Přikryl, jenže pravačkou zamířil kousek vedle tyče.
     
    8
    Rohový kop rozehráli na krátko Bucha s Matějovským. Přetažený centr druhého jmenovaného vracel zpět do vápna Jugas, pro míč si ovšem vyběhl Kočí.
     
    7
    A boleslavský kapitán připravil dobrou šanci pro Nikolaje Komličenka. Ruský útočník tentokráte nepotvrdil pozici nejlepšího střelce ligy, když se v solidní pozici zamotal a vůbec nevypálil.
     
    6
    Kingue měl co dělat, aby dostal balon pryč od vlastní šestnáctky. Nakonec se mu to povedlo, s další akcí Mladé Boleslavi ale spěchá Matějovský.
     
    5
    Na hranici ofsajdu si pro míč seběhl Tomáš Jablonský. Jeho střílený centr prolétl bez povšimnutí malým vápnem, nikdo ze spoluhráčů se k němu neprodral.
     
    4
    Znovu v akci Tomáš Přikryl. Záložník, který se trefil ve dvou posledních zápasech svého týmu, tentokráte u postranní lajny nedovoleně atakoval Nového.
     
    3
    Přikryl si neporozuměl s Matějovským, kupředu se na to konto vydal Mingazov, který ještě nedávno v Boleslavi působil. Jeho pokus o průnik stačil zachytit Hubínek.
     
    2
    Matějovský nejlépe zvládl nepřehlednou situaci ve středu hřiště a vyslal vpřed Komličenka. Jeho centr před branku vystihl Kočí, Přikryl se k míči nedostal.
     
    1
    Petr Ardeleanu, který bude mít dnešní souboj Mladé Boleslavi s Příbramí na starost, právě foukl do píšťalky – začínáme! Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují v zelených dresech, naopak svěřenci trenéra Webera budou hrát v modro-bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Hájek, Jugas, Fulnek – Hubínek, Bucha – Wiesner, Matějovský (C), Přikryl – Komličenko.
    Náhradníci: Stejskal – Mašek, Ladra, Takács, Mešanović, Jakub Klíma, Provazník.

    1.FK Příbram: Kočí – Nový, Kingue, Kodr, Antwi – Mingazov, Květ, Tregler, T. Jablonský – Matoušek – Fantiš (C).
    Náhradníci: Švenger – Polidar, Průcha, Skácel, Keita, Voltr, Hlúpik.

    Rozhodčí: Petr Ardeleanu – Jakub Hrabovský, Petr Kotalík.
     
    Poslední vzájemné utkání

    29. 9. 2018 – 1.FK Příbram – FK Mladá Boleslav 3:0

    Branky: 22. Fantiš (Mingazov), 49. Květ, 82. Fantiš (Rezek)

    1.FK Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel (C) – Hlúpik, Květ (78. Kilián), Průcha, Antwi – Mingazov (65. Rezek) – Fantiš (85. Voltr)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Hůlka (C), Chaluš, Keresteš (76. Novák) – Diviš (46. Džafić), Takács, Přikryl, Mareš (46. Matějovský), Ladra – Komličenko
     
    1.FK Příbram

    Příbram se pohybuje na hraně umístění, které by ji poslalo do skupiny o záchranu. Momentálně díky zisku šestadvaceti bodů drží dvanáctou příčku, desátá Sigma je napřed pouze o dva body. Naopak sestupovým pozicím se Středočeši úspěšně vzdalují, ztráta patnácté Karviné už se vyšplhala na devět bodů. V nejdůležitější fázi sezony se prvoligový navrátilec může znovu opřít o Jana Matouška, který dorazil na hostování do konce sezony z pražské Slavie. Talentovaný záložník svou kvalitu prokázal minulý víkend, kdy Příbram hostila již zmíněnou Karvinou. Otevřel skóre už v první minutě, svěřenci trenéra Csaplára nakonec urvali důležité vítězství poměrem 2:1, v samotném závěru rozhodl Radek Voltr.
     
    FK Mladá Boleslav

    Čtyři zápasy, osm bodů. Mladá Boleslav na jaře ještě neprohrála, navíc se prezentuje v celkem slušné formě. V tabulce jsou Středočeši osmí, na šestou pozici, která zajišťuje účast v elitní skupině o titul, přitom ztrácí pouhopouhé tři body. Na druhou stranu je třeba poznamenat, že jedenácté Slovácko je pozadu pouze o dva body, střed tabulky je letos hodně vyrovnaný. Právě na půdě celku z Uherského Hradiště se svěřenci trenéra Webera představili minulý víkend. S předvedeným výkonem úplně spokojeni být nemohli, s výsledkem už ano. Boleslav hrála od třiasedmdesáté minuty bez vyloučeného Tatajeva, ovšem i tak si odvezla bod za remízu 1:1, ve druhém utkání po sobě se prosadil Tomáš Přikryl.
     
    Příjemné sobotní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům naší nejvyšší fotbalové soutěže! FORTUNA:LIGA dnes pokračujeme pěti zápasy čtyřiadvacátého kola, my se budeme společně věnovat souboji mezi Mladou Boleslaví a Příbramí. Úvodní výkop je naplánován na 15:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 86. Ladra (Přikryl), 88. Mesanović (Přikryl)

    Karty:   15. Antwi (PRI), 19. Nový (PRI), 27. Mingazov (PRI), 78. Kingue (PRI), 85. Tregler (PRI)   22. Antwi (PRI)

    Nepremenená penalta: 23. Komličenko (MBL), mimo


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 18:4.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka (86. Mašek), Hájek, Jugas, Fulnek – Hubínek, Bucha (58. Ladra) – Přikryl, Matějovský (C), Wiesner (14. Mesanović) – Komličenko.
    Náhradníci: Stejskal – Mašek, Ladra, Takács, Mesanović, Jakub Klíma, Provazník.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Kingue, Kodr, Antwi – Mingazov (75. Voltr), Květ, Tregler, Jablonský – Matoušek – Fantiš (C) (83. Keita).
    Náhradníci: Švenger – Polidar, Průcha, Skácel, Keita, Voltr, Hlúpik.

    Rozhodca: Petr Ardeleanu – Jakub Hrabovský, Petr Kotalík

    Diváci: 2832