Litvínov – Liberec 6:3 (kon.) | Zlín – Chomutov 2:1 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 3:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Sparta Praha – K. Vary 4:3 (2:1 po s.n.)
koniec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:2, 3:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 01.03.2019, 17:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga (ČR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Hosté jsou v šesti a zkouší to tedy bez brankáře.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Roman Graborenko – 2 min., držení).
    56:08 Michal TRÁVNÍČEK - 6:3
     
    56:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté dost možná pojistili dnešní výhru. Trončinský uvolnil MICHALA TRÁVNÍČKA, který se poté dostal až před Willa, kterého zblízka dokázal prostřelit – 6:3. Asistence: Marek Trončinský a David Šesták.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Filippi – 2 min., krosček).
    50:42 Ondřej JURČÍK - 5:3
     
    50:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A budou k němu mít zase o něco dále, domácí jdou totiž zpět do dvoubrankového vedení. ONDŘEJ JURČÍK dostal od Havelky nabito na levý kruh, odkud poté propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 5:3. Asistence: Martin Havelka a Michal Trávníček.
    36:37 Jakub VALSKÝ - 4:3
     
    36:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také na straně Liberce je znám hráč, který dnes vsítil druhou branku. Je jím JAKUB VALSKÝ, jenž se zblízka trefil k bližší tyči a dostává tak hosty na dostřel jediné branky – 4:3. Bylo to v momentě, kdy už z trestné lavice naskakoval na led vyloučený Havelka, hosté se tak trefili už v klasickém počtu hráčů. Asistence: Lukáš Krenželok a Petr Jelínek.
     
    34:36
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., držení hole).
    34:28 Lukáš KAŠPAR - 4:2
     
    34:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zápas má dvougólového střelce. LUKÁŠ KAŠPAR dostal z levého kruhu na ten pravý přihrávku od Graborenka a svižnou střelou našel kousíček volného místa u bližší tyče a dokázal tak nachytat Romana Willa – 4:2. Verva tak jde do dvoubrankového náskoku. Asistence: Roman Graborenko a Marek Trončinský.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Radan Lenc – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:59
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., držení).
     
    29:10
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., zásah do nohou).
    26:33 Roman GRABORENKO - 3:2
     
    26:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a domácí jdou podruhé v utkání do vedení. Trončinský našel u modré čáry přihrávkou ROMANA GRABORENKA, který poté svižnou střelou dokázal prostřelit Romana Willa – 3:2. Asistence: Marek Trončinský.
     
    25:27
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    23:32 Lukáš KAŠPAR - 2:2
     
    23:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherně sehraná kombinace a domácí celek srovnává stav zápasu. Juraj Mikúš po převzetí puku od Válka poté parádním pasem našel u levé tyče volného LUKÁŠE KAŠPARA, který pořádnou dělovkou vymetl v síti hostů pavučiny – 2:2. Asistence: Juraj Mikúš a Lukáš Válek.
     
    19:17
    Obrovská šance domácích, která nekončí gólem. Trávníček dorážel do prázdné klece, ovšem Roman Will se na brankovišti pořádně natáhl a zasáhl pohotově lapačkou! Hostující brankář tak nyní hodně podržel svůj tým!
     
    10:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Taylor Doherty – 2 min., držení).
    08:13 Jakub VALSKÝ - 1:2
     
    08:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí skóre na svou stranu. Vlach vyslal pas od modré čáry a puk si dojel JAKUB VALSKÝ, který, ač byl tísněn obráncem domácích, kterého vezl za sebou, dokázal z bekhendu překonat Januse a puk umístil za jeho záda – 1:2. Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    07:10
    Na trestnou lavici mířil Radan Lenc za sekání Martina Hanzla. Ovšem sám faulovaný domácí hráč okamžitě zajel za sudím a sdělil, že ho Lenc nezasáhl. Skvělé gesto fair-play, kterému zatleskali jak sudí tak i hostující diváci! Díky tomu je faul odvolán.
    04:23 Michal BIRNER - 1:1
     
    04:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní se to hostům už povedlo a je vyrovnáno. MICHAL BIRNER si nabruslil na levý kruh a poté střelou mezi betony dostal kotouč za Janusova záda – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Libor Hudáček.
    02:35 Lukáš VÁLEK - 1:0
     
    02:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích přinesla ovoce. Vedle branky měl přehled Martin Hanzl a poté našel přesným pasem v mezikruží volného LUKÁŠE VÁLKA, který pohotovou střelou z první propálil Romana Willa – 1:0. Verva se tak velmi brzy ujímá vedení. Asistence: Martin Hanzl.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Válek (M. Hanzl, Kašpar), 24. Kašpar (J. Mikúš, Válek), 27. Graborenko (Trončinský), 35. Kašpar (Graborenko, Trončinský), 51. Jurčík (M. Havelka, Trávníček), 57. Trávníček (Trončinský, Šesták) – 5. Birner (L. Hudáček), 9. Valský (J. Vlach), 37. Valský (L. Krenželok, P. Jelínek)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Trončinský, Šesták, L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Válek – Petružálek (A), M. Hanzl, Helt – Jurčík, M. Havelka, Trávníček (C) – Jícha.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Kolmann, Šmíd (A), T. Hanousek, Ševc, Doherty, Stříteský – Birner, L. Hudáček, Lenc – M. Kvapil, Filippi, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – Lakatoš, J. Vlach, Valský.

    Rozhodca: Lacina, Pražák – Frodl, Komárek

    Diváci: 4 587