St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.) | Columbus – San Jose 4:0 (kon.)
Florida – LA Kings 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.) | Toronto – Montreal 6:3 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 0:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (kon.)
Washington – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:5 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
New York Islanders
cz Nedeľa 24.02.2019, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Cal CLUTTERBUCK - 0:4
     
    58:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak teď už je téměř jistě rozhodnuto. Domácí neudrželi útočné pásmo, k puku se u mantinelu dostal v útočném pásmu CAL CLUTTERBUCK a bekhendem dokázal puk poslat do prázdné branky. Asistence: Brock Nelson.
    42:34 Anthony BEAUVILLIER - 0:3
     
    42:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders skvěle sehráli brejk po Beaglově nepřesně střele, po rychlém úprku dopředu a dvou přesných přihrávkách z pravé strany posla kotouč do sítě ANTHONY BEAUVILLIER. Asistence: Josh Bailey, Valtteri Filppula.
    14:05 Ryan PULOCK - 0:2
     
    14:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nakonec se ani nevylučuje, protože hosté se prosazují v ponechané výhodě a zvyšují na 2:0. Islanders hodně dlouho kombinovali v útočném pásmu a nakonec dostali kotouč k RYANU PULOCKOVI, který se tvrdou střelou z levé strany trefil naprosto přesně. Asistence: Mathew Barzal, Adam Pelech.
    04:48 Casey CIZIKAS - 0:1
     
    04:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders se z nenápadné akce dostávají do vedení Zprvu to nevypadalo jako žádná velká šance, střela od modré byla zablokovaná. Jenže kotouč se pak znovu odrazil před branku, kde si ho našel CASEY CIZIKAS a bekhendem dorazil do branky. Asistence: Johnny Boychuk, Devon Toews.

    Petr Sumbal

    Góly a asistencie: 5. Cizikas (Boychuk, D. Toews), 15. Pulock (Barzal, Pelech), 43. Beauvillier (Jo. Bailey, Filppula), 59. Clutterbuck (B. Nelson)


    Vancouver Canucks: Markström (Mazanec) – Stecher, B. Hutton, Biega, D. Pouliot, Gudbranson, Sautner – Leivo, Horvat (A), Goldobin – Boeser, Pettersson, Spooner – Roussel (A), Gaudette, M. Granlund – Motte, Beagle (A), Eriksson.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Komarov, Barzal, Kühnhackl – Jo. Bailey (A), Filppula, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodca: Sutherland, Schlenker – Gibbs, Murchison

    Diváci: 18 871