Chomutov – Havířov 2:4 (po nadst. predĺž.) | Mladá Boleslav – Hradec Králové 3:1 (po nadst. predĺž.)
po nadst. predĺž.
Piráti Chomutov
2:4 (1:0, 1:2, 0:2 - N 1:0)
AZ Havířov
cz Štvrtok 21.02.2019, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 22. kolo
Partner:
     
    62:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zlatý bod získává pro Piráty KRYŠTOF OUŘADA, jenž dostal přihrávku od pravého mantinelu od Petra Chlána a svižnou střelou vystřelil bod pro domácí. Asistence: Petr Chlán.
     
    59:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli a získávají tři body do ligové tabulky, poslední kolo bude ještě dramatické! Do odkryté klece se z levé strany prosadil DOMINIK PAWLICZEK a Havířov získává tři body. Asistence: Vojtěch Pindel.
     
    58:30
    Dominik Pavlát opouští branku a domácí Chomutov hraje v šesti! Teď anebo nikdy, hraje se o poslední místečko do nadstavbové části.
     
    57:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Velice důležitá branka hostujícího celku, který se z ničeho nic dostal před brankou a skóruje! Po závaru před Pavlátem se u pravé tyčky dostal DAVID ZDENĚK, který se trefuje přesně a Havířov má aktuálně stejný počet bodů jako Piráti! Asistence: Ernest Bochnak.
     
    54:14
    Od modré čáry pálil Vít Seemann a u levé tyčky se k dorážce dostával Matyáš Svoboda. Jiří Matoušek ale opět skvěle zakročil a drží hosty nad vodou!
     
    52:36
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Thiel – 2 min., napadení).
     
    45:42
    Velká šance hostů! Ernest Bochnak se dostal podél levého mantinelu až před branku a u pravé tyčky nadvakrát zakončoval. Dominik Pavlát si ovšem připsal dva důležité zákroky!
     
    41:27
    Peter Lobodowski v obrovské šanci, Piráty do vedení ovšem neposílá! Slovenský útočník dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl sám, ale ani nadvakrát skvělého Matouška nepokořil.
     
    40:30
    Piráti mohli jít do vedení hned na startu třetí periody. Kryštof Ouřada se podél pravého mantinelu nacpal až do brankoviště, bekhend mezi betony ovšem gólem neskončil!
     
    38:28
    Po úmyslném ofsajdu se vhazovalo před hostující brankou. Po vyhraném vhazování to po ledě zkoušel Matyáš Svoboda, ale Matoušek instinktivně vykopl beton a připsal si dobrý zákrok.
     
    34:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Piráti nevyužili své šance a nyní pykají, Havířov srovnává na 2:2! Hosté se do pásma dostali po pravé straně, ale přenesli hru. Z levého kruhu se prosadil kapitán VOJTĚCH ŠEVĚČEK, jehož pokus šťastně zapadl za Pavláta. Asistence: Dominik Pawliczek a Gabriel Szturc.
     
    32:08
    Za brankou Havířova vybojoval kotouč Kryštof Ouřada, který přihrával k pravé tyčce. Tam zakončoval Petr Chlán, ale Jiří Matoušek se zaskvěl parádním zákrokem ramenem!
     
    30:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    A přichází kontaktní branka hostujícího mužstva! JAKUB KYLNAR se dostal do protiakce a šel osamocen na Dominika Pavláta, kterého nakonec prostřelil svižnou ránou k levé tyčce. Bez asistence.
     
    28:31
    Na třetí bod v utkání útočil produktivní Petr Chlán. Ten dostal přihrávku před branku, kde se dostal do bekhendového zakončení.Jiří Matoušek ale skvěle chytá!
     
    26:16
    Ke střele se dostal i druhý gólový střelec. Kryštof Ouřada dostal nabito na levý kruh, odkud střílel svižně pod víko. Jiří Matoušek si ovšem vyjel a puk schoval v lapačce!
     
    25:02
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ernest Bochnak – 2 min., podrážení).
     
    24:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla panečku akce od elitní chomutovské lajny! Petr Chlán mezi kruhy krásně předal kotouč na levou stranu, kde byl KRYŠTOF OUŘADA. Kapitán domácích měl před sebou prázdnou branku, kterou pohotově a bez problémů trefil. Asistence: Petr Chlán a Tomáš Koblížek.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Váchal – 2 min., podrážení).
     
    19:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vít Seemann – 2 min., hrubost).
     
    18:45
    Dominik Pawliczek měl největší šanci hostů v utkání! Havířovská desítka uháněla sama na Dominika Pavláta, ale domácí jednička skvěle zakročila a drží Piráty ve vedení.
     
    09:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejlepší střelec domácího mužstva otevírá skóre duelu. PETR CHLÁN se dostal po levé straně do útoku a střelou z kruhu se o tyčku prosazuje, čímž posílá domácí Piráty do důležitého vedení. Asistence: Kryštof Ouřada.
     
    03:54
    Stanislav Vrhel se mezi kruhy dostal k volnému kotouči a tvrdě jej poslal na branku. Jiří Matoušek ovšem připsal zákrok a poprvé v duelu podržel Havířovské!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 10. Chlán (Ouřada), 25. Ouřada (Chlán, Koblížek), 63. Ouřada (Chlán) – 31. Kylnar, 35. Sevěček (Pawliczek, Szturc), 58. Zdeněk (E. Bochnak), 60. Pawliczek (Pindel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Dospěl, Chlán, Svoboda, Holka, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada.
    AZ Havířov: Matoušek (Štipčák) – Zdeněk, Uhlíř, Pavelek, Grygar, Koubek, Ševěček, Thiel – Béreš, Pindel, Juhász, Szturc, Pawliczek, Mastič, Byčkov, W. Bochnak, Kylnar, E. Bochnak, Pavlačka.

    Rozhodca: Bejček – Zháňal, Hradil.