Chabarovsk – Red Star Kunlun 7:2 (kon.) | Vladivostok – Barys 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Nižnekamsk 5:3 (kon.)
D. Moskva – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 6:1 (kon.)
Helsinki – S.Moskva 5:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavľ 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan sk 5:0 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
Kunlun
cz Pondelok 18.02.2019, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:56 Brandon YIP - 7:2
     
    48:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté rychle snižují! Zadovka domácího obránce na modré čáře byla hodně riskantní. Kotouče se s přispěním Lundha zmocnil BRANDON YIP a v úniku zavěsil přesně pod Langhamerovo břevno. Asistence: Patrik Lundh.
    48:20 Anton LAZAREV - 7:1
     
    48:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Začíná z toho být pořádný debakl! Po vyražené střele z pravého kruhu od Vitalije Aťušova vznikl nepřehledný závar a z něj se prosadil ANTON LAZAREV. Brankář Sun byl celou dobu úplně mimo své brankoviště. Asistence: Arťom Železkov.
    47:48 Pavel DĚDUNOV - 6:1
     
    47:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur přidává šestý přesný zásah! Jmenovitě se o to postaral PAVEL DĚDUNOV, kterému bratři Ušeninové přihravili stoprocentní šanci v naprosto opuštěném mezikruží. Asistence: Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin.
    36:03 Nikita KAMALOV - 5:1
     
    36:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Konečně se domácí dočkali i využité přesilové hry a vedou už o čtyři góly! Zohorna tak dlouho míchal v pravém kruhu, až zvolil přihrávku na Pjanova. Ten vystřelil z první a od brankáře Lazušina se puk odrazil na přesně dorážejícího NIKITU KAMALOVA. Asistence: Valentin Pjanov,
    28:24 Vladislav UŠENIN - 4:1
     
    28:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur je při chuti! Pavel Dědunov posunul puk na modrou čáru k Michalu Jordánovi, jehož střelu zřejmě tečoval VLADISLAV UŠENIN a nepřipravenému Lazušin vypadl puk z prostoru mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Michal Jordán, Pavel Dědunov.
    26:56 Danil FAJZULLIN - 3:1
     
    26:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Další akce a další gól, po kterém Amur vede už 3:1! DANIL FAJZULIN si přebral puk ve středním pásmu. Nabruslil si s ním do pravého křídla a odcentroval, přičemž trefil Bartleyho a od něj se kotouč odrazil za nereagujícího Lazušina. Asistence: Kirill Rasskazov.
    26:29 Denis GOLUBEV - 2:1
     
    26:29
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé skórují a otáčejí skóre! Dobrou práci odvedl Železkov, který u krátkého mantinelu sebral puk Lajunenovi a přihrál ho do pravého kruhu na DENISE GOLUBEVA, který vypálil z první a trefil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Arťom Železkov, Anton Lazarev.
    15:35 Vjačeslav UŠENIN - 1:1
     
    15:35
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno na 1:1! Vladislav Ušenin potáhl puk po levé straně. Navázal na sebe zraky obou obránců a přihrávkou do volného prostoru oslovil svého bratra VJAČESLAVA UŠENINA, který přijel z druhé vlny a pohotově zavěsil. Asistence: Vladislav Ušenin.
    01:39 Blake PARLETT - 0:1
     
    01:39
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté se ve druhé minutě dostávají do vedení! Na první pohled neškodné nahození z pravého mantinelu od BLAKEA PARLETTA Langhamer hodně podcenil a puk zapadl do jeho brány. Asistence: Lucas Lockhart.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 16. Vj. Ušenin (Vl. Ušenin), 27. Golubev (Železkov, A. Lazarev), 27. Fajzullin (Rasskazov), 29. Vl. Ušenin (Jordán, Dedunov), 37. Kamalov (Pjanov), 48. Dedunov (Vj. Ušenin, Vl. Ušenin), 49. A. Lazarev (Železkov) – 2. Parlett (Lockhart), 49. Yip (Lundh)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Kamalov, Jordán, Aťušov (C), Kolář (A), Kondratěv, Koriagin – T. Zohorna (A), Rasskazov, Fajzullin – Rudenkov, Pjanov, Gorškov – Dedunov, Vj. Ušenin, Vl. Ušenin – A. Lazarev, Železkov, Golubev.
    Kunlun: Lazušin (41. C. Sun) – V. Lajunen (A), Vitásek, Järvinen, Jüe, Parlett, Bartley, Viklund, Rēdlihs – Fontaine (C), Lundh, Yip (A) – Palola, Shore, Savinainen – Latta, Lockhart, Seto – St. Pierre.

    Rozhodca: Vasiljev, Gašilov – Lazarev, Ivanov

    Diváci: 5 224