Lipt. Mikuláš – Detva 2:3 (kon.) | Poprad – Žilina 5:4 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 3:2 (kon.)
Trenčín – Budapešť 8:1 (kon.) | Miškovec – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.) | Nové Zámky – Košice 2:3 (po pr.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
MAC Budapešť
Piatok 01.02.2019, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Trenčín dal gól!
    Tentoraz už bol Rajna prikrátky, PETER ÖLVECKÝ mal na pravom kruhu dostatok času, aby namieril a trafil presne k pravej žŕdke.
     
    54:43
    Budapešť dáva gól! Hostia korigujú v presilovke, ani nie tak po nejakej vypracovanej akcii, ako po chybe domácej rozohrávky, pred bránkou sa potom ocitli dvaja hráči MAC, Orbán prihral CHRISOVI BODÓ, ktorý upratal puk do odkrytej brány.
    Asistencia: Brance Orbán
     
    41:22
    Trenčín dal gól!
    Sádecký mal dostatok času v pásme súpera, aby si puk spracoval a potom prihral voľnému MILANOVI BARTOVIČOVI, ktorý spomedzi kruhov trafil nechytateľne do pravého horného rohu.
    Asistencia: Boris Sádecký, Daniel Krejčí
     
    39:26
    Trenčín dal gól!
    Bartovič manévroval s pukom v útočnom pásme, najprv prihral na strelu Fruhaufovi, to dokázal Rajna vyraziť, potom ale Bartovič posunul na modrú MARTINOVI RÝGLOVI, ten z prvej poslal puk na bránku príklepom a Rajnovi troche lacno prešiel puk pomedzi betony, hoci mal dobrý výhľad.
    Asistencia: Milan Bartovič.
     
    29:21
    Trenčín dal gól!
    Bartovič zrýchlil na pravom krídle, prihrával pred bránku, kam obranca nepustil Hecla, ale potom sa tam prirútil BORIS SÁDECKÝ a prekonal nerozchytaného Rajnu.
    Asistencia: Milan Bartovič.
     
    27:03
    Trenčín dal gól!
    Fatálna chyba Bálisza za bránkou, v snahe zachytiť puk spadol, pre ANDREWA RADJENOVICA bolo následne ľahké vziať puk a nahodiť ho o obrancu, stojaceho pred prázdnou bránou.
     
    16:50
    Trenčín dal gól!
    Presilovku Dukla využila, nastrelený puk brankárovi vypadol pred bránkovisko, kde dorážali až dvaja hráči trenčianskeho tímu, z gólu sa teší ANDREW RADJENOVIC.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Juraj Cebák
     
    14:05
    Trenčín dal gól!
    Ölvecký zatiahol puk do tretiny, prenechal DANIELOVI KREJČÍMU, ktorý ukázal skvelý prienik, zbavil sa dvoch brániacich hráčov a spomedzi kruhov prízemnou strelou prekonal Bálisza.
    Asistencia: Peter Ölvecký, Juraj Cebák
     
    08:40
    Trenčín dal gól!
    Denis Hudec vybojoval puk za bránkou, prihral voľnému RADKOVI DLOUHÉMU, ktorý sa z prvej oprel medzi kruhmi do puku. Strela mu nevyšla ideálne a puk letel oblúčikom, lenže práve to nedalo šancu brankárovi, ktorý ležal na ľade.
    Asistencia: Denis Hudec.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 9. Dlouhý (Hudec), 15. Krejčí (Ölvecký, Cebák), 17. Radjenovic (Starosta, Cebák), 28. Radjenovic, 30. Sádecký (Bartovič), 40. Rýgl (Bartovič), 42. Bartovič (Sádecký, Krejčí), 58. Ölvecký – 55. Bodó (Orbán)


    HK DUKLA Trenčín: Valent – Rýgl, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Krejčí, Gula – Radivojevič, Ölvecký, O.Mikula – Bartovič, Sádecký, M.Hecl – T.Varga, Radjenovic, J.Švec – D.Hudec, R.Dlouhý, M.Hlinka – M.Luhový.
    MAC Budapešť: Bálisz (28.Rajna) – Poszgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla – Orbán, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, K.Nagy, Terbócs – Pápa, B.Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Baluška, Novák – Synek, Šefčík