Zenit Kazaň – Knack 3:1 (kon.) | Izmir – Dinamo Moskva 0:3 (kon.)
koniec
Zenit Kazaň
3
20 25 25 25  
Knack Roeselare
1
25 18 18 20  
cz Utorok 29.01.2019, 17:00 • Saint Petersburg Hall, Kazaň (RUS) • Liga majstrov • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    25:20
    Je konec! Zenit Kazaň na domácí palubovce poráží Roeselare ve čtyřech setech! Brett Walsh se nebál do servisu udeřit ani po oddechovém čase, ale kanadský nahrávač umístil míč do sítě.
     
    24:20
    Zenit si ještě žádá oddechový čas!
     
    24:17
    Ruský blokař pokračuje na podání. Ani výměna Verhannemana za Holta hostům nepomohla! Sedm mečbolů pro Zenit po útoku Kindta do obrany Michajlova a smeči N'Gapetha.
     
    17:13
    A už je to o čtyři body! N'Gapeth se opřel do servisu, následný přetažený příjem proměnil v bod Surmačevskij. Roeselare si bere oddechový čas.
     
    9:6
    A už to je o tři body! Butkův servis je kvalitní a o tom se přesvědčil i přihrávající Van Hirtum. Po snadné bodovce se prosazuje Michajlov. A hosté si musí brát oddechový čas.
     
    25:18
    Teď už se ale Kazaň raduje. Lou Kindt poslal svůj plachtící servis pouze do pásky.
     
    24:17
    Sedm setbolů pro Zenit! Nepřesným servisem daroval bod domácímu týmu Ruben Van Hirtum.
     
    12:6
    Volvič je stále na servisu. A ani tentokrát se hosté neprosadili v útoku. Povedený blok od Andersona proti Kindtovi. Roeselare si vybírá i druhý oddechový čas.
     
    7:4
    Earvin N'Gapeth se opřel do servisu. Souhra na středu sítě hostům nevyšla, Fasteland smečuje mimo hrací plochu a Roeselare reaguje oddechovým časem.
     
    25:18
    Zenit velmi rychle srovnává stav setů na 1:1! N'Gapeth si poradil s plachtícím servisem, následně dostal rychlou nahrávku od Butka do hlavního kůlu a smečí proti jednobloku zakončil druhou sadu.
     
    24:17
    Sedm setbolů pro Zenit! Verhanneman opět riskoval na podání, ale tentokrát se už míč na polovinu ruského celku nepodíval.
     
    12:7
    Tlak obhájců titulu pokračuje. Butko přidal povedený servis, následně byl v síti přistižen při vlastním útoku Kindt. Roeselare reaguje oddechovým časem.
     
    4:1
    Zenit zahájil druhou sadu v o poznání větším nasazení. Anderson pokračuje esem mezi Dejonckheera s Van Hirtumem. Oddechový čas pro Roeselare.
     
    20:25
    První sada jde překvapivě na konto belgického týmu. Volvič poslal svou plachtu do pásky a hosté tak už nemuseli přihrávat.
     
    19:24
    Pět setbolů pro Roeselare. N'Gapeth svým servisem o pásku hosty nepřekvapil. Ze středu sítě následně smečoval Fasteland.
     
    14:18
    Roeselare vede už o čtyři body. Anderson nedokázal přihrát tvrdý servis belgického smečaře. Oddechový čas pro Zenit.

    Vít Schück

    Zenit Kazaň: Alekno, Butko – Anderson, Surmačevskij, N'Gapeth, Spiridonov – Volvič, Lichošerstov, Kononov, Samojlenko – Alexejev, Michajlov – Krotkov, Verbov
    Trenér: Vladimir Alekno

    Knack Roeselare: Walsh, Depovere – Holt, Verhanneman, Desmet, Van Hirtum, Kindt – Coolman, Van De Velde – Tuerlinckx – Robbe, Dejonckheere
    Trenér: Steven Vanmedegael

    Rozhodca: Agnieszka Michlicová (POL) – Bogdan Laurentiu Stoica (ROU)