Mladá Boleslav – K. Vary 2:0 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
2:0 (0:0, 0:0, 2:0 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 27.01.2019, 14:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 15. kolo
Partner:
     
    64:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se ještě v samotném závěru dokázali dostat do útočného pásma a MICHAL HOTĚK od kruhu nekompromisně prostřelil brankáře. Asistence: Filip Bernáth.
     
    59:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Grim dokázal obehrát soupeře a dostat puk do útočného pásma, kde ho předložil svému spoluhráči VLADISLAVU HOUŠKOVI, aby trefou do prázdné brány zpečetil výhru domácího celku v základní hrací době. Asistence: Jan Grim.
     
    53:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se po ztrátě pásma těžko dostávali vpřed, kdy soupeř urputně bránil, avšak udělal chybu tím, že nehlídal pořádně VLADISLAVA HOUŠKU, na kterého se povedla přihrávka, a který poté zamířil přímo do odkrytého prostoru Kašparovy brány. Asistence: Jan Grim a Petr Foerster.

    Lukáš Chuchválek

    Góly a asistencie: 54. Houška V. (Grim, Foerster), 59. Houška V. (Grim) – 65. Hotěk (Bernáth)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Dotter, Jirásek, Hovorka, Rudolph, Procházka – Hašlar, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster, Houška V., Grim, Vasilev, Šíma
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Bajgar) – Bernáth, Přibyl, Kořán, Pohanka, Tureček, Novák, Zavřel – Záruba, Novotný, Prošek, Rozhon, Hotěk, Křehlík, Holub, Černý, Křemen, Remeš

    Rozhodca: Folk – Kurtin, Beneš