Helsinki – Kazaň 2:3 (kon.) | Soči – Nižnekamsk 0:1 (kon.) | S.Moskva – Čerepovec 4:3 (kon.)
Viťaz – Novgorod 0:6 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 23.01.2019, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Žafrajov sekl Stasenka, který si to nenechal líbit a oba dva jdou ven za sekání. Poté ještě vznikla menší rozmíška, při které sudí posílají na dvě minuty za katr kluky Sjominy, tedy domácího Alexandra a v tuto chvíli jistě spokojenějšího Dmitrije.
     
    51:05
    Ilja Šinkevič jde ven za podrážení a hosty tak čeká 51 sekund dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    49:56
    Dlouho se v pěti nehrálo, jelikož Alexandr Nikulin z domácí ekipy dostává dvě minuty za podrážení. Další to nepříjemnost pro Viťaz.
     
    45:56
    Máme tu dvě minuty na obou stranách. Zatímco Igor Golovkov sekl po Arťomu Aljajevovi holí, tak druhý jmenovaný svůj pád přifilmoval a jde ven za simulování. Nemají si tedy tak co vyčítat.
     
    43:20
    Řepík ale pokračoval v akci a zavezl puk do pravého rohu, kde jej držel tak šikovně, že Ilja Nazarevič musel vytáhnout podrážení a to samozřejmě neušlo pozornosti sudích.
     
    31:25
    Pavel Černov bude jistě rád, pokud si nyní odsedí na trestné lavici celé dvě minuty za hákování, což je dnes zatím hodně častý trest.
     
    24:38
    Druhá třetina se zatím domácím nedaří, ostatně jako výsledkově celý dosavadní zápas. A navíc se nyní bude Viťaz bránit, když dvě minuty za nesportovní chování obdržel Vojtěch Mozík.
     
    18:47
    A zbytečná chyba v rozehrávce nyní přichází hosty draho v podobě oslabení. Golovkov mezi kruhy promáchl opuštěný puk, ale jen kvůli tomu, že mu Dmitrij Sjomin nadzvedl hokejku. Dovoleně, ale vzápětí týž hráč ukázal dalšímu domácímu hokejistovi jemný háček a jsou z toho dvě minuty.
     
    12:35
    Denis Barancev putuje na trestnou lavici za hákování a také domácí si vyzkouší přesilovou hru.
     
    06:34
    Nyní šlo vyloučit na obou stranách. Ilja Šinkevič totiž držel hokejku Kirillu Urakovovi, který jej podrazil. Ale dle sudího bude vyloučení pouze na straně hostí a již zmiňovaný Urakov tak míří na trestnou lavici.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 9. Varnakov (Nazarevič, Urakov), 29. Urakov, 37. Calof (Varnakov, Bodie), 41. Calof (Varnakov, Miele), 52. Varnakov (Miele, Calof), 53. Nazarevič (Barancev, Šenfeld)


    Viťaz Moskovská oblasť: Ortio (Samonov) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Šinkevič, Golovkov, Kožemjakin – A. Sjomin, M. Aaltonen, Stoľarov – Nikulin, Řepík, Makejev – A. Ševčenko, Petrakov, Kokarev – N. Komarov, P. Černov, Švec-Rogovoj – Gončarov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Holm, Bodie, Aliajev, Nazarevič, Rodionyčev – Miele, Varnakov, Calof – Šenfeld, Galuzin, Paršin – Urakov, Makarenko, Veriajev – Siomin, Stalnov, Žafiarov.

    Rozhodca: Fatějev, Odinš – Golovlev, Savenkov

    Diváci: 3286