Chabarovsk – Novosibirsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Ufa 2:3 (1:2 po s.n.)
Jekaterinburg – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
Petrohrad – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Riga – HC Slovan sk 3:2 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
cz Utorok 22.01.2019, 10:00 • Platinum Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:05 Danil ROMANCEV - 2:4
     
    45:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk se sice ve třetí třetině jen brání, přesto jde do jednobrankového vedení! DANIL ROMANCEV si jako první našel kotouč, jenž odjel ze souboje u mantinelu. Jel sám na gólmana, toho natáhl kličkou, načež mu bezpečně poslal puk mezi betony.
    37:51 Konstantin ALEXEJEV - 2:3
     
    37:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostujíc celek jde znovu do vedení! Tuto třetinu diváci neviděli pohledný hokej, ale alespoň viděli dvě branky. KONSTANTIN ALEXEJEV se dostal ke střele z kruhu zpoza obránce, a ta zapadla přesně do šibenice na zadní tyči! Krásná střela, navíc Langhammer toho moc neviděl. Asistence: Shane Prince a Jukka Peltola.
    20:45 Arťom ŽELEZKOV - 2:2
     
    20:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Wow, tak to bylo rychlé, jelikož domácí celek ihned srovnává stav utkání! A nutno dodat, že hostující gólman asi nebude mít čisté svědomí. ARŤOM ŽELEZKOV vypálil nepříliš prudkou střelu, která zapadla pod horní tyčku hostující branky. Asistence: Nikita Kamalov.
    17:07 Stanislav KACUBA - 1:2
     
    17:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jedné branky! Za poslední dvě minutky si to navíc zasloužil. STANISLAV KACUBA to vzal celé na sebe, projel útočným pásmem až před Krasikova, kterého natáhl, načež poslal puk k tyčce. Hostující brankář byl bez šance. Asistence: Michal Jordán.
    14:10 Jordan CARON - 0:2
     
    14:10
    Sibir právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Hra se sice v posledních minutách celkem vyrovnala, ale hosté si za svou aktivitu branku zaslouží! JORDAN CARON schytal ránu od modré do ruky, ale poté neskutečně zády k puku i brance dostal bekhendem kotouč do branky! Asistence: Gleb Zyrjanov a Viktor Komarov.
    07:35 Danil ROMANCEV - 0:1
     
    07:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou herní převahu a jdou do jednobrankového vedení! Alexandr Šarov zachytil nepřesný pas ve středním pásmu. Poté našel skvělou přihrávkou DANILA ROMANCEVA, který uklidil puk přesně k tyčce. Langhammer neměl šanci. Asistence: Alexander Šarov a Nikolaj Demidov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 18. Kacuba (Jordán), 21. Železkov (Kamalov) – 8. Romancev (Šarov, Demidov), 15. Caron (Zyrianov, V. Komarov), 38. K. Alexejev (Prince, J. Peltola), 46. Romancev


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Kamalov, Hrbas, Aťušov, Šviděnko, Kondratěv, Kuzmin – Pjanov, Gorškov, T. Zohorna – Železkov, Dedunov, Rudenkov – A. Lazarev, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Popugajev, Kuznecov, Kacuba.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – K. Alexejev, Loginov, Ignatovič, Demidov, Klimontov, Savčenko, Ilja Morozov, D. Lukin – Brulé, Prince, J. Peltola – Milovzorov, Sajustov, Šarov – V. Komarov, Zyrianov, Caron – Romancev, Pervušin, Šaškov.

    Rozhodca: Oskirko, Sergejev – Bersenjov, Judin