Wolverhampton – Leicester 4:3 (kon.) | Bournemouth – West Ham 2:0 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 4:3 (kon.)
Manchester United – Brighton 2:1 (kon.) | Newcastle – Cardiff 3:0 (kon.) | Southampton – Everton 2:1 (kon.)
Watford – Burnley 0:0 (kon.) | Arsenal – Chelsea 2:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
4:3 (0:1)
Crystal Palace FC
Sobota 19.01.2019, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 23. kolo
Predzápasové kurzy
    90+5. Max Meyer (CRP) - 4:3
     
    90+5
    Crystal Palace dal gól! Neuveriteľná koncovka na štadióne Anfield Road. Domáci neupratali do bezpečia center z pravej strany. Lopta sa za pomoci Connora Wickhama odrazila na kopačku MAXA MEYERA, ktorý trafil presne k ľavej žrdi.
     
    90+4
    Zaplnené publikum tlieska Mohamedovi Salahovi za jeho výkon, ktorý možno označiť za kľúčový. Egypťan strelil dva góly a v nadstavenom čase prenecháva miesto Rafaelovi Camachovi.
    90+3. Sadio Mané (LIV) - 4:2
     
    90+3
    Liverpool dal gól! Je rozhodnuté! The Reds sa dnes poriadne natrápili, ale napokon sa vyhnú prekvapenia na svoj účet. Adam Lallana šikovne posunul loptu na SADIA MANÉHO, ktorý nebol v ofsajde – zabudol sa Mamadou Sakho. Z ľavej strane prešiel Senegalčan s loptou do šestnástky a strelou k vzdialenejšej žrdi skóruje.
    89. James Milner (LIV)
     
    89
    V záverečných minútach bude hrať Liverpool v početnej nevýhode. James Milner už mal jednu žltú kartu, no napriek tomu išiel ostrým spôsobom do súboja s Wilfriedom Zahom. Zaslúžene tak putuje predčasne pod sprchy.
     
    87
    Na Anfield Road sa nejakú dobu nehralo, pretože bol ošetrovaný Fabinho. Napokon Brazílčan končí v dnešnom meraní sil a na trávnik prichádza anglický záložník Adam Lallana.
     
    82
    James Milner je prvým napomínaným hráčom na strane Liverpoolu. Kapitán mužstva z mesta Beatles si vykoledoval žltú kartu po faule na Wilfrieda Zahu, ktorý mu dnes robí skutočne nemalé problémy.
     
    81
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Jordan Ayew, prichádza Connor Wickham.
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza James McArthur, prichádza Max Meyer.
     
    75
    Hosťujúci tréner okamžite po treťom inkasovanom góle posilňuje ofenzívu. Namiesto možno aj trošku zraneného Cheikhou Kouyatého prichádza na hraciu plochu Jeff Schlupp.
    75. Mohamed Salah (LIV) - 3:2
     
    75
    Liverpool dal gól! Štvrťhodinu pred koncom sa domáci dostávajú do opätovného vedenia. James Milner si nabehol na krížnu prihrávku od Fabinha, po jeho zakončení predviedol veľmi nevydarený zákrok Julián Speroni a MOHAMED SALAH dorazil loptu do siete.
     
    72
    Domáci tréner Jürgen Klopp posiela na ihrisko prvého čerstvého hráča. Je ním Xherdan Shaqiri a nemecký kouč dúfa, že sa mu podarí niečo podobné ako v zápase s Manchestrom United. Z ihriska odchádza Naby Keïta.
    65. James Tomkins (CRP) - 2:2
     
    65
    Crystal Palace dal gól! V Liverpoole máme opäť vyrovnané skóre. Luka Milivojević poslal veľmi dobrý center do nebezpečného priestoru, Virgil van Dijk trošku loptu podbehol, čo využil na strelenie gólu JAMES TOMKINS.
    53. Roberto Firmino (LIV) - 2:1
     
    53
    Liverpool dal gól! Stačilo necelých osem minút a domáci dokázali v druhom polčase otočiť vývoj stretnutia na svoju stranu. Naby Keïta posunul loptu na ROBERTA FIRMINA, v šestnástke mal veľa času a strelou k ľavej žrdi skóroval.
    47. Mohamed Salah (LIV) - 1:1


     
    47
    Liverpool dal gól! Domáci futbalisti vstupujú do druhého polčasu tým najlepším možným spôsobom. Podarilo sa im skórovať a vyrovnať skóre duelu. MOHAMED SALAH reagoval na zblokovanú strelu Virgila van Dijka, vyhol sa ofsajdu a prekonal Juliána Speroniho.
     
    42
    Hlavný rozhodca Jonathan Moss prvýkrát siaha do svojho vrecka. Žltou kartou potrestáva hosťujúceho Jordana Ayewa, ktorý to prehnal v osobnom súboji so záložníkom Jordanom Hendersonom.
    34. Andros Townsend (CRP) - 0:1
     
    34
    Crystal Palace dal gól! Šokujúci moment na štadióne Anfield Road. James Milner prvýkrát chyboval na svojej pravej strane a pustil cez seba Wilfrieda Zahu. Ten prihrávkou pod seba našiel ANDROSA TOWNSENDA, ktorý pohotovým zakončením posiela hostí do vedenia.
    30. Joël Matip (LIV)
     
    30
    Po predošlej situácii nasledoval rohový kop domácich. Na center z pravej strany si nabehol Joël Matip, ale navrátilec v zostave domáceho mužstva mieril tesne vedľa Speroniho brány.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 47. M. Salah, 53. Firmino, 75. M. Salah, 90+3. Mané – 34. Townsend, 65. Tomkins, 90+5. Meyer

    Karty:   82. Milner (LIV) – 42. J. Ayew (CRP)   89. Milner (LIV)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:8.
    Liverpool FC: Alisson – Milner, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (C), Fabinho (87. Lallana), Mané, Firmino – Keïta (72. Shaqiri), M. Salah (90+4. Camacho).
    Náhradníci: Mignolet – A. Moreno, Lallana, Shaqiri, Camacho, Sturridge, Origi.

    Crystal Palace FC: Speroni – Wan-Bissaka, Tomkins, M. Sakho, van Aanholt – Kouyaté (75. Schlupp), Milivojević (C), McArthur (81. Meyer), Townsend – J. Ayew (81. Wickham), Zaha.
    Náhradníci: Tupper – Dann, Schlupp, Kelly, Meyer, Ch. Benteke, Wickham.

    Rozhodca: Jonathan Moss – Marc Perry, Andy Halliday – Andre Marriner