Eibar – Villarreal 0:0 (kon.) | Sevilla – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Sociedad 0:2 (kon.)
Getafe – Barcelona 1:2 (kon.)
koniec
SD Eibar
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Nedeľa 06.01.2019, 12:00 • Estadio Municipal de Ipurua, Eibar • Španielska LaLiga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (13:58:55)
     
    Držanie lopty: 55 % : 45 %.
    Strely na bránu: 6:4. Strely mimo: 10:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:17.
     
    Eibar bude dnešným výsledkom jednoznačne sklamaný, pretože domáci boli jasne lepší. V niektorých okamihoch zápasu sa hralo maximálne vo vzdialenosti 25 metrov od brány Villarrealu, domáci by ale jednoducho gól nedali, ani keby sa hralo do polnoci. Hostia svoje ojedinelé príležitosti takisto zahodili, väčšinu zápasu sa ale len bránili, a tak sa asi budú s výsledkom 0:0 spokojnejší.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3. Kike García (EIB)
     
    90+3
    Nie. Dnes domáci gól jednoducho nedajú. Na center z rohového kopu si najvyššie vyskočil Kike García, ktorého hlavičku skvelým zákrokom zneškodnil brankár Asenjo.
     
    90+2
    Eibar nepoľavuje ani v nadstavenom čase. Cucurellov center preletel na druhú stranu, kde Orellana získal trinásty rohový kop pre domácich.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90
    Domáci získali ďalší priamy kop. Za centrom si nabiehali traja domáci hráči, ani jeden z nich ale loptu netrafil a tá len v podstate trafila brankára Asenja.
    89. Gonzalo Escalante (EIB)
     
    89
    Orellana vybojoval pri bránkovej čiare loptu a prihral ju úplne voľnému Escalantemu, ktorého strelu vykopol na bránkovej čiare Funes Mori. Následná dorážka Cucurellu končí nad bránou hostí.
    88. Carlos Bacca (VLR)
     
    88
    Arbilla v sklze nezastavil kolmicu Chukwezeho na Baccu, ktorý tak šiel sprava do pokutového územia. Jeho strela ale nebola veľmi umiestnená, pretože sa Bacca pri zakončení pošmykol a bez problémov ju chytil domáci brankár Riesgo.
     
    87
    Strely: 15:5
     
    86
    Center preletel cez všetkých brániacich hráčov až na úplne voľného Funesa Moriho, ktorého to asi zaskočilo, a tak loptu zblízka poslal tesne mimo domácu bránu.
     
    85
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Gerard Moreno, prichádza Carlos Bacca.
     
    85
    Ángel Valdés v spolupráci s Enrichom stiahli k zemi Chukwezeho pred pokutovým územím domácich. Hostia budú mať v dnešnom zápase pre nich ojedinelú štandardnú situáciu.
     
    84
    Pedraza stratil loptu v súboji s Orellanom a práve Orellana okamžite vysunul Enricha do pokutového územia. Skvele vybehol Asenjo a jeho strelu z uhlu vyrazil do autu.
     
    83
    Rozohraný bol ale tak mizerne, ako by ho zahrával niekto z domácich hráčov. Bez problémov ho odhlavičkoval jeden z obrancov Eibaru.

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   58. Ra. Funes Mori (VLR), 69. Fuego (VLR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:17.
    SD Eibar: Riesgo – Peña, Ramis (C) (66. P. Oliveira), Arbilla, Ángel Valdés – Orellana, Diop, Jordán (73. Escalante), Cucurella – Charles (80. Kike García), Enrich.
    Náhradníci: Dmitrović – Bigas, Escalante, S. Álvarez, P. Oliveira, De Blasis, Kike García.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Ra. Funes Mori, V. Ruiz, Pedraza – Cáseres – Cazorla (70. Toko Ekambi), Fuego (75. Trigueros), Fornals, Chukweze – G. Moreno (85. Bacca).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bacca, Trigueros, Toko Ekambi, Raba, Bonera, Layún.

    Rozhodca: Jaime Latre

    Diváci: 4 141