Boston – Buffalo 2:1 (kon.) | Montreal – Nashville 1:4 (kon.) | Florida – Columbus 3:4 (po pr.)
Toronto – Vancouver 5:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:4 (kon.) | LA Kings – Edmonton 4:0 (kon.)
San Jose – Tampa Bay 5:2 (kon.) | Ottawa – Carolina 4:5 (kon.) | Vegas – NJ Devils 3:2 (kon.)
Arizona – NY Rangers 5:0 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Detroit – Washington 2:3 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 06.01.2019, 22:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    35:46 Max PACIORETTY - 3:2
     
    35:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas otáčení stav zápasu na svou stranu! Alex Tuch přihrál k mantinelu, odkud vystřelil Shea Theodore. Jeho nahození zamířilo do nohy MAXE PACIORETTYHO, jenž je šťastným střelcem třetí branky. Asistence: Shea Theodore a Alex Tuch.
    31:17 Brayden MCNABB - 2:2
     
    31:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hlavní rozhodčí po shlédnutí videa svůj výrok upravil. Od modré čáry nahodil kotouč na branku BRAYDEN MCNABB, jenž zaznamenává branku. Po domácího obránce je to první branka v sezóně. Asistence: Cody Eakin a Ryan Carpenter.
    12:30 Ryan REAVES - 1:2
     
    12:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    To je ohromná chyba českého útočníka ve službách Devils. Pavel Zacha namazal střelci branky, který uháněl sám na brankáře. RYAN REAVES zvolil střelu mezi betony, což se ukázalo jako správné řešení. Bez asistence.
    09:37 Ben LOVEJOY - 0:2
     
    09:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná individuální akce, po které se skóre znovu mění! BEN LOVEJOY se totiž natlačil zpoza branky až před ní, po dlouhé kličce z otočky pak trefil odkrytou část branky. Asistence: Pavel Zacha a Drew Stafford.
    05:06 Nico HISCHIER - 0:1
     
    05:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se radují z úvodní branky! NICO HISCHIER si najel mezi kruhy, kde se snažil přihrávat na Damona Seversona, ale do přihrávky mu sáhl Nate Schmidt. Černá guma se vrátila ke švýcarskému talentu, jenž zamířil přesně pod lapačku Malcolma Subbana. Asistence: Jesper Bratt a Ben Lovejoy.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 13. Reaves, 32. McNabb (Eakin, Carpenter), 36. Pacioretty (Theodore, Tuch) – 6. Hischier (Bratt, Lovejoy), 10. Lovejoy (Zacha, Stafford)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, McNabb, Engelland, Theodore, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pacioretty – Carpenter, Eakin, Nosek – Reaves, Bellemare, O. Lindberg.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Johnson) – Severson, A. Greene, Santini, Vatanen, Lovejoy, Butcher – Palmieri, Hischier, Bratt – Coleman, Zajac, Wood – Noesen, Zacha, Pietila – Stafford, Seney, Boyle.

    Rozhodca: Charron, Morton – Pancich, Knorr

    Diváci: 18 103