Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
LA Kings – Tampa Bay 2:6 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
4:3 (2:0, 0:1, 2:2)
Florida Panthers
cz Piatok 04.01.2019, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Aleksander BARKOV - 4:3
     
    58:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tento tlak nemohl skončit jinak než další vstřelenou brankou Panterů z Floridy. ALEKSANDER BARKOV využil nedůrazu domácí obrany a krásnou otočkou poslal puk za záda Ullmarka. Florida je opět na dostřel skrze jedinou brankou – 4:3. Asistence: Keith Yandle a Aaron Ekblad.
    56:14 Jeff SKINNER - 4:2
     
    56:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí tým opět míří do dvoubrankového vedení a nemůže to být nikoho jiného zásluha než JEFFA SKINNERA, který si připisuje svůj druhý gól v utkání a potvrzuje skvělou formu proti Panterům z Floridy – 4:2. Bez asistence.
    52:15 Mike HOFFMAN - 3:2
     
    52:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Velký závar před domácí brankou vyřešil až MIKE HOFFMAN, který se po nespočtu dorážkách dostal k puku, který sám bezpečně poslal za záda bezmocného domácího brankáře. Panteři využívají svou první početní výhodu v tomto utkání – 3:2. Asistence: Aleksander Barkov, Jevgenij Dadonov.
    41:20 Sam REINHART - 3:1
     
    41:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí Buffalo míří opět do dvoubrankového vedení. Celá akce začala na modré čáře mezi obránci. Bogosian přihrál Pilutovi, který pohotově vypálil. Do jeho střely se ještě vložil SAM REINHART, který svou tečí zmátnul Luonga a ten propusti puk za svá záda – 3:1. Asistence: Lawrence Pilut a Zach Bogosian.
    33:42 Frank VATRANO - 2:1
     
    33:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí tým propadnul v útočném pásmu a hned z toho byl protiútok, který tentokrát skončil korigující brankou. FRANK VATRANO se sice díval na dobře najetého spoluhráče, ale raději zvolil střelu, což bylo správné – 2:1. Asistence: Colton Sceviour.
    07:15 Tage THOMPSON - 2:0
     
    07:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    V KeyBank Center se zatím dějí věci, protože domácí tým už vede o dvě branky. Úplně nenápadná akce Sobotky a Shearyho skončila TAGEA THOMPSONA, který si do útočného pásma najel z pravé strany a střelou na vzdálenější tyč překonal bezmocného Luonga – 2:0. Asistence: Vladimír Sobotka a Conor Sheary.
    04:42 Jeff SKINNER - 1:0
     
    04:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Na první branku jsme tedy dlouho nečekali, domácí tým jde do vedení. JEFF SKINNER se po přihrávce svého kolegy z útoku Reinharta doslova prokličkoval do zakončení a střelou pod horní tyčku hostující branky otevřel gólový účet utkání – 1:0. Asistence: Sam Reinhart.

    Jan Mládek

    Góly a asistencie: 5. Skinner (S. Reinhart), 8. T. Thompson (Sobotka, Sheary), 42. S. Reinhart (Pilut, Bogosian), 57. Skinner – 34. Vatrano (Sceviour), 53. Hoffman (Barkov, Dadonov), 59. Barkov (Yandle, Ekblad)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen (A), McCabe, Dahlin, Scandella, Bogosian (A), Pilut – S. Reinhart, Rodrigues, Skinner – T. Thompson, Sobotka, Sheary – Okposo (A), Jo. Larsson, C.J. Smith – Pominville, Mittelstadt, Elie.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Ekblad (A), Yandle (A), Pysyk, Matheson, Weegar, Kiselevič – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Hoffman, Borgström, Vatrano – Brouwer, McCann, Malgin – Hawryluk, Lammikko, Sceviour.

    Rozhodca: Pierre Lambert, Dan O’Rourke – Devin Berg, Travis Gawryletz

    Diváci: 18 551