Pardubice – Ostrava 10:4 (kon.) | Střešovice – Liberec 3:4 (kon.)
koniec
PSN Tatran Střešovice
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
FBC Liberec
cz Štvrtok 03.01.2019, 20:00 • STODOLA Arena Střešovice, Praha • Pohár České pojišťovny - muži (CZ) • Semifinále
     
    57:48
    Tatran hraje bez brankáře.
     
    53:38
    Další fantastická rána Meliše a ještě úžasnější zákrok Vaníčka! Liberecký brankář se opět roztáhl přes celou branku a opět zachránil liberecké vedení!
     
    52:22
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Jakub Slavík – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    51:42
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Prokop Ferdan – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    49:18
    Marek Beneš obdržel fantastickou přihrávku za libereckou obranu. V souboji jeden na jednoho ale nakonec na libereckého hrdinu Vaníčka nevyzrál, liberecký gólman se totiž vytasil s další neuvěřitelným zákrokem.
     
    46:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    Na konci nádherné střešovické kombinace stojí RONALD GAŠPAŘÍK, který trefou pod víko liberecké branky snižuje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Jakub Slavík.
     
    43:58
    Jakub Kolísko obdržel přihrávku na středu soupeřovy poloviny, z nadějné pozice vypálil ale pouze do pravé tyčky hostující branky.
     
    41:27
    A aby těch velkých šancí ze začátku třetiny nebylo málo, činil se i Tlapák. Ten obdržel míček ve středu hřiště, odkud i pálil. Vše nasvědčovalo tomu, že se míček z branky odrazil ven. Rozhodčí se ale gól rozhodli neuznat.
     
    40:32
    Obrovská šance na druhé straně! Jeden z libereckých útočníků ale ze stoprocentní šance nedokázal skórovat.
     
    40:20
    Liberec velmi rychle přišel o míček a poslal Melíše do obrovské šance. Tatranský útočník nakonec ale nedokázal ani na podruhé skórovat přes skvěle chytajícího Vaníčka.
     
    37:07
    Veselý svůj tým oslabí na dvě minuty za hru mezi nohama.
     
    31:06
    Melišovu střelu z dálky musel Vaníček vyrážet maskou. Tohle nemělo daleko ke gólu.
     
    30:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na podruhé mu to ale už vyšlo. Ferdan našel před brankou JANA BAUDISCHE, který nějakým záhadným způsobem prostřelil Rebra a poslal tak Liberec opět do dvojbrankového vedení. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    29:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    PATRIK ROZKOVEC si seběhl ze středu na levé křídlo, odkud švihem vypálil. Nedůrazná, ale dobře umístěná střela nakonec v brance domácího celku skončila. Liberec tak opět vede. Asistence: Adam Balatka.
     
    27:49
    Závar před domácí brankou končí faulem. Rebro teď těžko rozdýchává tvrdý úder do prostu, ale vypadá to, že bude v tatranské brance pokračovat.
     
    26:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to byla pumelice! Filip Langer našel osamoceného JAKUBA KOLÍSKA na pravém křídle.Střešovický útočník z dobré pozice neváhal a přízemní střelou vyrovnal! Asistence: Filip Langer.
     
    24:50
    Tatran dokázal rychle přenést hru na pravé křídlo a využít úplně osamoceného Beneše, který takřka z půlky pálil do odkryté liberecké branky. Vaníček ale předvedl nádherný skok přes celou branku a míček ještě dokázal vyrazit ven.
     
    19:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Pět vteřin před koncem přichází velmi nepříjemný gól do liberecké branky. FILIP ULLMANN stál na konci bleskové akce a ani ne z metru doslova zarazil míček do liberecké branky. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    19:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před koncem přesilovky Liberec skóruje! LUKÁŠ LHOTA z pravého křídla propálil podruhé v dnešním utkání Rebra a posouvá Liberec velmi blízko z semifinále. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    17:43
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Ronald Gašparík – 2 min., Hrubost).
     
    16:23
    Kopecký naložil Rozkovcovi míček jako na zlatém podnose. Druhý jmenovaný stál stál sám před Rebrem, šel do kličky, v té mu nakonec ale míček vyskočil z čepele a utekl někam do mantinelů.
     
    14:50
    Rychlý brejk Tatranu zakončený nádhernou kombinací na první v brance nakonec neskončil. Kolísko ze stoprocentní pozice odmítl skórovat a místo toho napálil míček přímo do tyčky.
     
    09:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tahle pumelice skončila až v brance! LUKÁŠ LHOTA obdržel z pravého křídla přihrávku do středu, odkud se rozhodl pálil švihem. Jeho pokus do pravé šibenice nakonec zastavila až tatranská síť. Asistence: Radek Valeš.
     
    06:34
    Meliš na levém křídle obdržel míček a zkusil to ze střední vzdálenosti. Už to vypadalo, že to tam spadne. Míček ale na poslední chvilku přeletěl branku bezradného Vaníčka.
     
    03:06
    Kolísko se na úrovni házenkářského brankoviště zjevil úplně osamocený. Střelu švihem si ale pohlídal Vaníček.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 20. Ullmann (Sládeček), 27. Jak. Kolísko (Langer), 47. Gašparík (Slavík) – 10. Lhota (Valeš), 20. Lhota (Ferdan), 30. Rozkovec (Balatka), 31. Baudisch (Ferdan)


    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Zloch) – Mühlfait, Sládeček, Jak. Kolísko, Vítovec, Gašparík, Ullmann (C) – Tlapák, Slavík, Langer – Marek Beneš, Pixa, Mechan – Pojar.
    FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Klucho (C), Bitman, Kološ, Veselý, Böhm, Kroupa – Kopecký, Valeš, Marek – Rozkovec, Salát, Lhota – Kořínek, Balatka, Böhm – Ferdan, Baudisch.

    Rozhodca: Přemysl Bališ, Peter Varga – Jan Zima (delegát)

    Diváci: 59