Pardubice – Ostrava 10:4 (kon.) | Střešovice – Liberec 3:4 (kon.)
koniec
PSN Tatran Střešovice
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
FBC Liberec
cz Štvrtok 03.01.2019, 20:00 • STODOLA Arena Střešovice, Praha • Pohár České pojišťovny - muži (CZ) • Semifinále
     
    46:42
    Tatran právě vstřelil branku!
    Na konci nádherné střešovické kombinace stojí RONALD GAŠPAŘÍK, který trefou pod víko liberecké branky snižuje na jednobrankový rozdíl. Asistence: Jakub Slavík.
     
    30:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na podruhé mu to ale už vyšlo. Ferdan našel před brankou JANA BAUDISCHE, který nějakým záhadným způsobem prostřelil Rebra a poslal tak Liberec opět do dvojbrankového vedení. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    29:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    PATRIK ROZKOVEC si seběhl ze středu na levé křídlo, odkud švihem vypálil. Nedůrazná, ale dobře umístěná střela nakonec v brance domácího celku skončila. Liberec tak opět vede. Asistence: Adam Balatka.
     
    26:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to byla pumelice! Filip Langer našel osamoceného JAKUBA KOLÍSKA na pravém křídle.Střešovický útočník z dobré pozice neváhal a přízemní střelou vyrovnal! Asistence: Filip Langer.
     
    19:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Pět vteřin před koncem přichází velmi nepříjemný gól do liberecké branky. FILIP ULLMANN stál na konci bleskové akce a ani ne z metru doslova zarazil míček do liberecké branky. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    19:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny před koncem přesilovky Liberec skóruje! LUKÁŠ LHOTA z pravého křídla propálil podruhé v dnešním utkání Rebra a posouvá Liberec velmi blízko z semifinále. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    09:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tahle pumelice skončila až v brance! LUKÁŠ LHOTA obdržel z pravého křídla přihrávku do středu, odkud se rozhodl pálil švihem. Jeho pokus do pravé šibenice nakonec zastavila až tatranská síť. Asistence: Radek Valeš.

    Libor Kokoška

    Góly a asistencie: 20. Ullmann (Sládeček), 27. Jak. Kolísko (Langer), 47. Gašparík (Slavík) – 10. Lhota (Valeš), 20. Lhota (Ferdan), 30. Rozkovec (Balatka), 31. Baudisch (Ferdan)


    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Zloch) – Mühlfait, Sládeček, Jak. Kolísko, Vítovec, Gašparík, Ullmann (C) – Tlapák, Slavík, Langer – Marek Beneš, Pixa, Mechan – Pojar.
    FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Klucho (C), Bitman, Kološ, Veselý, Böhm, Kroupa – Kopecký, Valeš, Marek – Rozkovec, Salát, Lhota – Kořínek, Balatka, Böhm – Ferdan, Baudisch.

    Rozhodca: Přemysl Bališ, Peter Varga – Jan Zima (delegát)

    Diváci: 59