Spal – Chievo 0:0 (kon.) | Fiorentina – Empoli 3:1 (kon.) | Frosinone – Sassuolo 0:2 (kon.)
Sampdoria – Parma 2:0 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 3:2 (kon.)
koniec
AS Rím
3:2 (2:2)
CFC Janov
cz Nedeľa 16.12.2018, 20:30 • Stadio Olimpico (Řím) • Talianska Seria A • 16. kolo
Predzápasové kurzy
    59. Bryan CRISTANTE - 3:2
     
    59
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí celek se poprvé v utkání dostává do vedení a nutno říct, že po krásné akci! BRYAN CRISTANTE si narazil míč s Justinem Kluivertem a střelou z jedničky uklidil balon do branky. AS si nyní bude muset dávat pozor na chyby v obraně, které doposud předvádělo. Asistence: Justin Kluivert.
    45. Justin KLUIVERT - 2:2
     
    45
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Oba celky už se asi viděli v kabinách, s jistotou mohu říct, že Janov určitě! Jenže po přihrávce z levé strany se k balonu dostal rozběhnutý JUSTIN KLUIVERT, jenž křižnou střelou na zadní tyč znovu vyrovnává stav zápasu. Asistence: Aleksandar Kolarov.
    33. Oscar HILJEMARK - 1:2
     
    33
    Janov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro AS hodně ledová sprcha, protože Janov si bere svůj náskok zpátky! centr od praporku poslal na první tyč Rômulo, míč přizvedl Sandro a na zadní tyči zavřel situaci OSCAR HILJEMARK. Jeho zakončení opět rozveselilo hostující tábor fanoušků. Asistence: Sandro.
    31. Federico FAZIO - 1:1
     
    31
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Po standardní situaci je znovu vyrovnáno! Centr z pravé strany se od hostujícího hráče odrazil na penaltový puntík, kde už byl připravený FEDERICO FAZIO. Jeho pokus zamířil přesně do pravého spodního rohu branky, kam se Ionut Radu nemohl dostat.
    17. Krzysztof PIĄTEK - 0:1
     
    17
    Janov právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího brankáře a rázem se stav zápasu poprvé mění! Z obrovské dálky se napřáhl Oscar Hiljemark, jehož pokus vypadal jako nenápadný. Ovšem Robin Olsen balon neudržel a míč se kutálel do branky, kde ho ještě před brankovou čárou skluzem trefil KRZYSZTOF PIĄTEK. Asistence: Oscar Hiljemark.

    Michal Luxa

    Góly: 31. Fazio, 45. Kluivert (Kolarov), 59. Cristante (Kluivert) – 17. K. Piątek (Hiljemark), 33. Hiljemark (Sandro)

    Karty:   48. Zaniolo (ASR), 87. Schick (ASR) – 14. E. Zukanović (JAN), 90+4. Rolón (JAN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:8. Fauly: 9:15.
    AS Rím: Olsen – Fazio, Manolas (C), Juan Jesus – Florenzi, Cristante, N´Zonzi, Kolarov – Zaniolo, Kluivert (80. Schick) – Ünder (76. Santon).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Santon, Perotti, Ćorić, Karsdorp, Schick, De Rossi, Luca Pellegrini, Pastore, Marcano, Marcucci.

    CFC Janov: Radu – Biraschi (C), Romero, E. Zukanović (60. P. Pereira) – Rômulo (68. Panděv), Hiljemark, Sandro (65. Rolón), Bessa, Lazović – K. Piątek, Kouamé.
    Náhradníci: Marchetti, Russo – Rolón, Panděv, Lisandro López, Spolli, Omeonga, Veloso, I. Medeiros, Favilli, P. Pereira, Dalmonte.

    Rozhodca: Di Bello – Di Vuolo, Tasso