Nîmes – Lille 2:3 (kon.) | Nice – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Lyon – Monaco 3:0 (kon.)
koniec
OGC Nice
1:1 (0:0)
AS Saint-Étienne
cz Nedeľa 16.12.2018, 17:00 • Allianz Riviera, Nice • Ligue 1 Uber Eats • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:20. (18:58:21)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou pryč a zápas končí. Saint-Étienne si po vyrovnaném průběhu odveze z Nice bod za remízu 1:1.

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka příliš šancí nenabídla. Úvod sice patřil Saint-Étienne, ale hosté se k ohrožení Benítezovy branky nedostali ani jednou. To na druhé straně měl největší šanci prvního poločasu překvapivě krajní obránce Youcef Attal, který po individuální akci trefil spojnici tyče a břevna. Po změně stran pokračoval tlak Nice, ale z první branky se radovali hosté. Loïs Diony doklepl míč do sítě po odražené střele Salibura. Po dalších pěti minutách to s Nice vypadalo velmi zle, byl totiž vyloučen Christophe Hérelle. Následně ale dostal druhou žlutou kartu také Salibur a pokračovalo se ve deset na obou stranách. Deset minut před koncem byl ve vápně faulován Saint-Maximin a nařízenou penaltu proměnil Wylan Cyprien.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nice se snadno ubránilo a ještě zkusilo zaútočit. Attal přihrával na Srarfího, poté už ale domácí balon na útočné polovině neudrželi.
     
    90+3
    Srarfí fauloval na obranné polovině Selnaese a v úplném závěru zápasu se tak hra přesune před Waltera Beníteze.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
    90+1. Pierre Lees-Melou neproměnil stoprocentní šanci
     
    90+1
    Obrovská minela Lees-Meloua! Attal skvěle vedl míč po pravé straně, poté ho předložil Lees-Melouovi, který ale zazdil jasnou pozici ke vstřelené rozhodující branky.
     
    90
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Pierre-Yves Polomat, přichází Charles Nathan Abi.
     
    89
    Saint-Étienne zatlačilo domácí tým. Dva rohové kopy v řadě se ale hostům příliš nevydařily. Po útočném faulu Mvily je navíc pískáno.
     
    88
    A také Benítez musel podržet svůj tým. Zničehonic pálil po přihrávce Selnaese Nordin. Benítez ale se štěstím vyrazil míč před sebe a poté už si situaci pohlídal Dante.
     
    87
    Saint-Maximin to vzal znovu na sebe. Tentokrát už nebyl v tak dobré pozici jako před malou chvílí, jeho rána šla daleko vedle přední tyče.
     
    86
    Stéphane Ruffier musel znovu zasahovat. Saint-Maximin si sklepl míč hrudí ke své pravačce, ale následná rána mu příliš nesedla a o to to měl Ruffier snazší.
     
    85
    Cyprien tentokrát nerozehrál rohový kop nejlépe. Domácí se museli rychle vracet do obrany, ale naštěstí pro Nice stačil zastavit Dante rozběhnutého Monnet-Paqueta.
     
    84
    Nice je při chuti po vyrovnávací brance. Sarr pospíchal po levém kraji do vápna, ještě přihrával Srarfímu, ale jeho rána byla sražena.
    82. Wylan CYPRIEN - 1:1
     
    82
    Nice právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu WYLAN CYPRIEN. Domácí záložník dnes dlouho nemohl poslat nebezpečný centr ze standardních situací, ale nyní s lehkostí proměňuje pokutový kop střelou k pravé tyči.
    81. Penaltový zákrok
     
    81
    Srarfí byl faulován u středové čáry. Po rychlé rozehrávce se ujal balonu Ganago, následně je faulován Saint-Maximin a domácí budou zahrávat penaltu!
     
    80
    Cyprien hledal průnikovou přihrávkou rozběhnutého Ganaga. Míče se ale chopil jen Loïc Perrin, který dnes hraje velmi vydařený zápas.
     
    79
    Po rohovém kopu hlavičkoval Dante, míč se ale odrazil od hlavy domácího kapitána znovu jen nad břevno hostujícího brankáře. Nice už začíná docházet čas na srovnání.
     
    78
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Makhtar Gueye.
     
    77
    Tlak Nice pokračoval rozehrávkou rohového kopu. Po kombinační hře na levé straně se dostal do nadějného postavení ve vápně Malang Sarr, ale ze záklonu poslal míč jen nad branku.
     
    76
    Cyprienova rána z místa přestupku mířila přesně do horního rohu, ale Ruffier předvedl povedený zákrok a skvěle míč vyrazit mimo tři tyče.
     
    75
    Další faul na Allana Saint-Maximina. Těsně před pokutovým územím byl útočník Nice podražen Salibou a domácí mají šanci srovnat krok z volného přímého kopu.
     
    74
    Po přetaženém centru na zadní tyč ještě vracel balon do ohně před Beníteze Diony, ale před dotírajícím Nordinem už stačil zasáhnout právě domácí brankář.
     
    73
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Basím Srarfí.
     
    72
    Střídající Arnaud Nordin pocítil tvrdost dnešního zápasu. Ve středu pole byl dojet Sarrem a jen těsně se zvedá z promrzlého trávníku v Nice.
     
    71
    Domácí jsou ale v posledních minutách jasně aktivnějším týmem. Walter si narazil s Tamezem, následně měla přihrávka najít Saint-Maximina, ale tomu chyběly centimetry.
     
    70
    Wylan Cyprien centroval na hranici malého vápna, ale před Ganagem stačil zasáhnout na poslední chvíli Perrin. Vynikající práce hostujícího kapitána.
     
    69
    Nice se dostává zpět do tempa. Youcef Attal přihrával podél postranní lajny na Waltera, který byl faulován v blízkosti pokutového území. Nebezpečná standardní situaci také na druhé straně.
     
    68
    Saint-Maximin si uvolnil kličkou k ose trávníku, poté posílal míč do středu vápna, kde byl ale jen pokrytý Ignatius Ganago. U balonu jsou tak hosté.
     
    67
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Robert Berić, přichází Arnaud Nordin.
     
    66
    Saint-Étienne je najednou pod tlakem. Malang Sarr posílal nepříjemný centr do vápna, ale skvěle se postavil k balonu Saliba, který odvrátil míč pryč z blízkosti branky.
     
    65
    Ganago si žádal pokutový kop! Po pádu v šestnáctce se velmi rychle díval po rozhodčím, ale ten nechal hru pokračovat. Ve deseti na obou stranách se tempo hry zvyšuje.
    63. Červená karta po 2. žluté
     
    63
    Červená karta také na druhé straně! Yannis Salibur už měl na své kontě žlutý trest z prvního poločasu, nyní nešetrně zajel do Cypriena a musí hřiště předčasně opustit.
     
    62
    Po strkanicích v obranné zdi se opřel do balonu Yannis Salibur. Ale právě zeď zastavila tvrdou ránu hostujícího záložníka.
     
    60
    Kromě červené karty pro Hérelleho budou mít hosté k dispozici také brankovou příležitost z volného přímého kopu.
    59. Červená karta
     
    59
    Yannis Salibur posílal míč ideálně od rohového praporku do středu vápna. Berić však sice hlavičkovat nedokázal, ale akce ještě pokračovala. Berić se po parádní přihrávce dostal za obranu a dokázal ho zastavit jen za cenu červené karty Christophe Hérelle.
     
    58
    Loïs Diony měl znovu spoustu prostoru na zadní tyči. Zcela nehlídaný ale střelec zatím jediného gólu pálil do obránce před sebou.
     
    57
    Attal se sice skvěle prosmýkl podél koncové lajny až do vápna, ale jeho přihrávka byla rychle sražena. Navíc jako poslední se dotkl balonu právě krajní obránce Nice.
     
    56
    Domácí se pokoušejí o rychlou odpověď. Walter si narazil s Cyprienem, poté se ještě zapojil také Attal, ale k ohrožení hostující branky nedošlo.
    55. Loïs DIONY - 0:1
     
    55
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Po velké chybě Sarra rozehrávali hosté rohový kop. Salibur centrem sice oslovil jen domácí hráče, ale poté pálil z hranice vápna do tyče Ole Selnaes. Míč se odrazil ideálně do krohu LOÏSE DIONYHO, který už umístil míč přesně do sítě.
     
    54
    Ole Selnaes nebezpečně zajel podrážkou napřed do Waltere a vidí za to žlutou kartu od hlavního rozhodčího.
    53. Robert Berić spálil velkou šanci na otevření skóre
     
    53
    Obrovská šance Saint-Étienne! Salibur centroval do vápna od rohového praporku, na přední tyči ještě přizvedl míč Diony, ale zcela osamocený Berić nedokázal prostřelit Beníteze.
     
    52
    Po další nepřesné přihrávce Sarra už hosté postupovali směrem k vápnu Nice. Berićova pobídka do šestnáctky byla ale sražena na rohový kop.
     
    51
    Už už to vypadalo, že by se hosté mohli vydat do rychlého protiútoku, ale Saliburovi utekl míč ke střele postavenému Walterovi.
     
    50
    K míči se na třiadvaceti metrech postavil Dante a Wylan Cyprien. Právě druhý jmenovaný vypálil k přední tyči, ale Ruffier dokázal míč vyrazit.
     
    49
    Saint-Maximin byl faulován metr za šestnáctkou. Perrin si nepočínal zrovna opatrně, poslal k zemi útočníka Nice a nyní bude muset čelit standardní situaci.
     
    48
    Ganago s Lees-Melouem skvěle napadali rozehrávku hosté. Ruffier musel rychle odkopával před Ganagem a toho ve středu pole využil Walter.
     
    47
    Druhý poločas odstartovali rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté Nice. Dante ale přišel o balon na levé straně, Sarr dokázal svému kapitánovi pomoci ziskem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí bezbrankovou remízou.

    Úvodní pětačtyřicetiminutovka příliš šancí nenabídla. Úvod sice patřil Saint-Étienne, ale hosté se k ohrožení Benítezovy branky nedostali ani jednou. To na druhé straně měl největší šanci prvního poločasu překvapivě krajní obránce Youcef Attal, který po individuální akci trefil spojnici tyče a břevna.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Allan Saint-Maximin už je za postranní lajnou připraven pokračovat ve hře. Příliš času již do konce prvního poločasu nezbývá, navíc po faulu na hranici vápna dostává žlutou kartu Attal.
     
    45+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase tři minuty.
     
    45+1
    Saliba zválcoval na polovině trávníku Saint-Maximina. Domácí útočník zařval bolestí a musí být ošetřen. Se Saint-Maximinem to nevypadá nejlépe.
     
    45
    Saint-Maximin skvěle dloubnul míč do pokutového území, Ganaga skákal po balonu, ale o několik centimetrů nedosáhl. Na zadní tyči už se k míči Attal nedostal.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Rémi Walter. Záložník Nice hledal prudkou přihrávkou na pravém kraji Attala. Po Attalovi se dostal k míči také Tameze, ale hostující obrana je stažena až k vápnu.
     
    42
    Hérelle chtěl pomoci svým spoluhráčům dlouhým nákopem, ale razanci pokusu přehnal a míč skončil až daleko za koncovou lajnou. Rozehrávat tak mohou hosté.
     
    41
    Saliburova přihrávka na Dionyho měla k dokonalosti daleko. Nice se snadno dostává k balonu ještě v polovině hracího pole. Saint-Maximin kombinuje na levé straně s Cyprienem.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Attal se nyní zapojil také do bránění a společně s Hérellem získali pro Beníteze rozehrávku od své branky.
     
    39
    Z podobného místa pálil také Adrien Tameze, ale tentokrát odlétl těsně nad břevno hostující branky. Saint-Étienne se dostává v závěru poločasu pod tlak.
    37. Attalova rána do brankové konstrukce
     
    37
    Youcef Attal se dostal do vápna přes Kolodziejczaka, skvěle si udělal místo ke střele, ale parádní ránou trefil jen spojnici tyče a břevna. Ruffier byl zcela bez šance na zákrok.
     
    36
    Ani s přibývajícím časem se brankové šance neobjevují. Salibur na polovině trávníku zatáhl za dres unikajícího Cypriena a vidí žlutou kartu.
     
    35
    William Saliba se velmi rychle vrátil do obrany. S náběhem Ganaga neměl větší potíže, navíc si velmi chytře pomohl také přihrávkou k Polomatovi.
     
    34
    Selnaes přihrával ideálně k Saliburovi, ten ještě posouval míč na Dionyho, ale před uzdraveným útočníkem Saint-Étienne zasáhl na poslední chvíli Hérelle.
     
    33
    Ošetřování Loïse Dionyho je u konce. Zápas může po další dvouminutové pauze pokračovat. Hosté rozehrávají z místa přestupku, tedy z poloviny trávníku.
     
    31
    Christophe Hérelle je odměněn za tvrdý souboj s Dionym žlutou kartou. Stoper Nice je prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    30
    I po půlhodině hry je stav zápasu bezbrankový. Nice se nadechuje k náporu, ale SainT-Étienne zatím s přehledem odolává. Diony navíc schytal tvrdý úder ve středu pole a píská se faul.
     
    29
    Yann Mvila pořádně zavařil nepřesnou rozehrávkou svým spoluhráčům. Ganago už byl zpět na trávníku, získal míč pro Saint-Maximina, který ale z hranice vápna trestuhodně přestřelil.
     
    28
    Ganago odchází z hrací plochy po svých. Po krátkém přerušení se může pokračovat v zápasu osmnáctého kola. U balonu jsou hostující fotbalisté.
     
    27
    Ignatius Ganago má zdravotní problémy. Útočník Nice zůstává ležet na trávníku a bude potřebovat lékařskou pomoc.
     
    26
    Tradiční exekutor Wylan Cyprien centroval do pokutového území, ale jen do prostoru, kde byli dva hráči hostujícího celku. Ani Saint-Maximinova aktivita už balon nepomohla získat.
     
    25
    Allan Saint-Maximin si poradil s Polomatem, který nakonec musel sáhnout k faulu. Nice tak bude mít možnost rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice před vápnem.
     
    24
    Walter Benítez musel řešit pomalou malou domů od Danteho. Naštěstí pro Nice ale dokázal ještě před dobíhajícím Dionym odehrát balon do bezpečí.
     
    23
    Nice mělo k dispozici další rohový kop. Tentokrát už Cyprienův centr byl o něco přesnější, ale v šestnáctce si pomohl útočným faulem Lees-Melou.
     
    21
    Před Dionym zasáhl u postranní lajny Sarr. Navíc jako poslední se dotkl míče hostující útočník a tak mohou vhazovat balon do hry fotbalisté Nice.
     
    20
    Ani prvních dvacet minut úvodní branku nepřineslo. V posledních chvílích je aktivnější domácí Nice, ale Ruffier si s pokusy bez razance snadno poradil.
     
    19
    Nice ještě zůstalo u vápna soupeře, k balonu se dostal Saint-Maximin, který ukrytou střelou mezi obránci zaměstnal Stéphane Ruffiera.
     
    18
    Po centru Malanga Sarra se dral po hlavičce Attal, ale jeho pokus byl sražen bránícím Perrinem na rohový kop. Cyprienova pobídka do pokutového území skončila jen u Saliby.
     
    17
    Selnaes zahrál u středového kruhu rukou a hra musela být přerušena. Hlavní rozhodčí ještě rázně napomínal hostujícího záložníka.
     
    16
    Salibur si sice poradil ve středu pole s Walterem, ale poté nedokázal svou akci podpořit přesným přenesením hry. Na druhou stranu tak mohl pádit Saint-Maximin, který trefil boční síť.
     
    15
    Lees-Melou skvěle zpracoval prudkou přihrávku, následně posílal míč ideálně do pokutového území. Před obránce se stačil natlačit Tameze, ale jeho pokus hlavou neměl potřebnou razanci.
     
    14
    Už už to vypadalo, že by si Robert Berić mohl spravit chuť po nevydařené střele, ale jeho přesná přihrávka na Dionyho šla pouze do ofsajdu. Nadějná akce hosté je pryč.
     
    13
    K Berićovi propadl nastřelený centr z pravé straně. Střelou z první ale ohrozil spíše diváky ve dvacáté řadě, než brankáře Nice Waltera Beníteze.
     
    12
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Hosté jsou sice více u balonu, ale kromě hlavičky Salibura se k dalšímu zakončení nedostali.
     
    11
    Kolodrziejczak posílal nebezpečný pas těsně před vápno, poté se hosté udrželi u balonu, ale Selnaesova přihrávka Dionyho nemohla najít.
     
    10
    A právě Polomat byl i u další akce. Parádním centrem našel v pokutovém území Salibura, který ale hlavičkoval jen do prostoru, kde byl připravený Walter Benítez.
     
    9
    Brankář Saint-Étienne rozehrával od své branky jen k obráncům. Saliba se dostal do potíží, když se k němu až příliš blízko dostal napadající Saint-Maximin. Nakonec to ale dokázal Saliba vyřešit přihrávkou na Polomata.
     
    8
    Youcef Attal pořádně provětral pravou stranu. Kolodziejczak vůbec nestačil reagovat na rychlého soupeře, ale Attalův centr si pohlídal ve vápna Perrin.
     
    7
    Tameze byl u balonu ve středu pole. Přihrávka na Ganaga neměla šanci na úspěch a tak to domácí zkusili po pravé straně. Cyprien byl ihned po zpracování faulován Saliburem.
     
    6
    Malang Sarr přihrával podél postranní lajny na neobsazeného Cypriena. Následně pálil z hranice vápna Lees-Melou, ale Selnaes mu dokázal sklouznout pod nohy.
     
    5
    Nice uklidňuje hru kombinací ve středu pole. Cyprien si narazil s Walterem, poté vyzval ke spolupráci také Ganaga. Obrana hostů je ale pevně na svých místech.
     
    4
    Saint-Étienne si vytvořilo tlak na útočné polovině. Dante musel při rozehrávce spolupracovat i s Benítezem, který pod tlakem odkopával jen na útočnou polovinu.
     
    3
    Do prvního poločasu vstoupili jednoznačně aktivněji hosté. Od Perrina putoval na pravou stranu, kde byl připravený Selnaes. U Salibura se ale akce Saint-Étienne zasekla.
     
    2
    Diony si skvěle zaběhl na levé straně na přihrávku po trávníku. Poté ale až příliš dlouho otálel s další přihrávkou do vápna a domácí hráči se stačili vrátit na své pozice.
     
    1
    Hostující hráči rozehráli první poločas ze středového kruhu. Berić si nahrával na levé straně s Dionym, ale příliš daleko se přes obranu Nice nedostali.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas osmnáctého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Benítez – Attal, Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Tameze, Walter, Cyprien – Lees-Melou, Ganago, Saint-Maximin.
    Náhradníci: Clementia – Coly, Burner, Boscagli, Danilo, Srarfí, Sacko.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Polomat, Saliba, Perrin (C), Kolodziejczak – Selnaes, M'Vila – Salibur, Monnet-Paquet, Berić – Diony.
    Náhradníci: Moulin – M. Camara, Dioussé, Gueye, Nordin, Abi, Tshibuabua.

    Rozhodčí: Léonard – Lang, Hebrard.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    04.08. 2018 St. Etienne – Nice 3:0
    21.01. 2018 Nice – St. Etienne 1:0
    05.08. 2017 St. Etienne – Nice 1:0
    08.02. 2017 Nice – St. Etienne 1:0
    20.11. 2016 St. Etienne – Nice 0:1
     
    AS Saint-Étienne

    Saint-Étienne obhajuje z loňského ročníku Ligue 1 osmou pozici. Parádním závěrem se podařilo hráčům vytáhnout až téměř na místa zaručující evropské poháry, jen o skóre se to však nepodařilo a Saint-Étienne zůstalo za Bordeaux.

    V přípravě na novou sezonu si Saint-Étienne nevedlo zlo. Cenné jsou pro tým především vítězné zápasy proti Marseille nebo povedená generálka 3:0 s Nice.

    Do aktuálního ročníku vstoupilo Saint-Étienne výborně. První porážka přišla až v pátém kole, ještě navíc na trávníku bezkonkurenčního PSG 0:4. Také vyvedeným měsícem před reprezentační přestávkou se Saint-Étienne posunulo tabulkou vzhůru. Aktuálně patří Saint-Étienne šestá pozice, kdyby v posledním kole navíc uspělo nad Bordeaux, tak mohlo pomýšlet i na příčky před sebou. Saint-Étienne ale padlé 2:3 po brance z devadesáté minuty.
     
    OGC Nice

    Nice je bez evropských pohárů. Může za to mizerný závěr loňského ročníku Ligue 1, kdy před sebe Nice v posledních kolech doslova pustilo Bordeaux i Saint-Étienne a z konečného osmého místa cesta do Evropy nevede.

    Také v nové sezoně pokračuje Nice v náladě z konce té skončené. V přípravě Nice padlo se Sportingem, FC Turín a největší příděl dostalo od rivala ze Saint-Étienne, od kterého inkasovalo hned tři góly. Jediným pozitivem na přípravě byla remíza 2:2 s belgickým Charleroi.

    Ligue 1 začala pro Nice třemi zápasy bez vítězství. Až ve čtvrtém kole dokázalo Nice překvapit na trávníku Lyonu nečekanou výhrou 1:0. Zlepšenými výkony především v poslední měsíci se Nice vyhouplo tabulkou už na sedmou pozici s minimální ztrátou na týmy před sebou. Nejtěsnější možné vítězství 1:0 dokázalo Nice vydřít v poslední době proti Bordeaux, Amiens i Nimes. V posledních dvou kolech odešlo Nice bez branek s Guingampem i Angers.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje osmnáctým kolem a my se společně zaměříme na utkání Nice, které v domácím prostředí přivítá Saint-Étienne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Góly: 82. Cyprien (pen.) – 55. Diony

    Karty:   31. Hérelle (NIC), 45+3. Attal (NIC) – 36. Salibur (SET), 54. Selnaes (SET)   63. Salibur (SET)   59. Hérelle (NIC)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:20.
    OGC Nice: Benítez – Attal, Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Tameze (73. Srarfí), Walter, Cyprien – Lees-Melou, Ganago, Saint-Maximin.
    Náhradníci: Clementia – Coly, Burner, Boscagli, Danilo, Srarfí, Sacko.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Polomat (90. Abi), Saliba, Perrin (C), Kolodziejczak – Selnaes, M'Vila – Salibur, Monnet-Paquet, Berić (67. Nordin) – Diony (78. Gueye).
    Náhradníci: Moulin – M. Camara, Dioussé, Gueye, Nordin, Abi, Tshibuabua.

    Rozhodca: Léonard – Lang, Hebrard