Montreal – Ottawa 5:2 (kon.) | Florida – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
Washington – Buffalo 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – LA Kings 4:3 (po pr.) | Columbus – Anaheim 1:2 (po pr.)
Nashville – NJ Devils 2:1 (2:1 po s.n.) | Colorado – Dallas 6:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 5:1 (kon.)
NY Rangers – Vegas 3:4 (po pr.) | Carolina – Arizona 3:0 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:7 (kon.)
Boston – Buffalo 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 16.12.2018, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:59 Phil KESSEL - 4:3
     
    63:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hotovo, dobojováno! Jevgenij Malkin se snažil přihrát, ale kotouč byl mezi kruhy zastaven. Ruská hvězda ale situaci nevzdala a do kotouče píchla. Ke střele se poté dostal PHIL KESSEL, jenž ukázal, že se v takových situacích nemýlí. Asistence: Jevgenij Malkin a Olli Määttä.
    52:30 Alex IAFALLO - 3:3
     
    52:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po využité přesilové hře je vyrovnáno! Adrian Kempe viděl na kruhu osamoceného ALEXE IAFALLA, jehož pokus z voleje letěl přesně mezi ruku a tělo přesouvající se ho brankáře. Asistence: Adrian Kempe a Jake Muzzin.
    30:06 Matt LUFF - 3:2
     
    30:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je opět jednobrankový! Nejprve jeli hosté do přečíslení, které nevyužili. Následně se k odraženému kotouči dostal MATT LUFF, jenž přes Jaka Guentzela nedal šanci brankáři. Asistence: Austin Wagner a Drew Doughty.
    28:29 Tanner PEARSON - 3:1
     
    28:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vytrejdovali jste mě? Potrestám vás! TANNER PEARSON vybojoval kotouč a poté se vydal před branku, kde si zkušeně položil bývalého spoluhráče a střelou pod břevno zvyšuje vedení Penguins. Bez asistence.
    23:22 Jake MUZZIN - 2:1
     
    23:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Králů končí brankou! Anže Kopitar dostal přihrávku, po které už mohl zakončovat, ale zvolil ještě luxusní posunutí na JAKA MUZZINA. Hostující obránce nedal brankáři šanci, protože jeho zakončení z voleje zamířilo do míst, kam se nemohl dostat. Asistence: Anže Kopitar a Alex Iafallo.
    13:04 Bryan RUST - 2:0
     
    13:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jake Guentzel prodloužil z jedničky přihrávku na svého kapitána, který neváhal a našel spoluhráče. BRYAN RUST využil toho, že Jonathan Quick šel velmi brzo na led a střelou pod horní tyč jej překonal. Asistence: Sidney Crosby a Jake Guentzel.
    06:58 Matt CULLEN - 1:0
     
    06:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí celek udeřil v oslabení a dostává se do vedení! Do střelecké pozice se dostal MATT CULLEN, jehož zakončení švihem zamířilo na levé šibenice Quickovy branky. Asistence: Bryan Rust a Jack Johnson.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 7. Cullen (Rust, J. Johnson), 14. Rust (Crosby, Guentzel), 29. Pearson, 64. Kessel (Malkin, Määttä) – 24. Muzzin (Kopitar, Iafallo), 31. Luff (Wagner, Doughty), 53. Iafallo (Kempe, Muzzin)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Riikola, Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Sheahan, Brassard, Pearson – G. Wilson, Cullen, D. Grant.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), Fantenberg, LaDue, Muzzin, Walker, Forbort – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Luff, J. Carter (A), Leipsic – Toffoli, Kempe, Ščerbak – Amadio, N. Thompson, Wagner.

    Rozhodca: McIsaac, Morton – Kovachik, Amell

    Diváci: 18 627