Olomouc – Židenice 5:2 (kon.) | Chodov – Bohemians 14:2 (kon.) | Jičín – Liberec 5:3 (kon.)
Panthers – Střešovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia Plzeň – Ne 2:11 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 6:2 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
K1 Florbal Židenice
cz Piatok 14.12.2018, 18:30 • SH TJ Spartak, Přerov (kapacita: 2000 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 13. kolo
     
    57:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu potrestání power-play! Koučka Petra Prouzová sice riskla odvolání Krištofové z branky, jenže po aktivní práci Frankové a jejím vyhození na TEREZU MOŠŤKOVOU už Olomouc zřejmě najisto rozhoduje. Olomoucká sniperka se na půlící čáře mrkla na branku a přízemní ranou trefuje opuštěnou klec. Asistence: Martina Franková.
     
    38:24
    Židenice právě vstřelily branku!
    A je tu menší zápletka! NATÁLIE JANEČKOVÁ se dostala na pravé straně k rychlému postupu na branku a prakticky jen lehce vyzkoušela pozornost Frankové, ta však nečekaně nezapsala úspěšný zákrok. Míček proletěl pod ramenem přímo do sítě. Brňanky tak prohrávají už jen o dvě branky. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    30:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Židenicím se nepodařilo proměnit krásnou kombinaci přes celou šířku pásma, proto znovu zahrozila chladnokrevná střelkyně LUCIE CHOLINSKÁ, čímž završuje svůj hattrick. Krištofová se nestačila dostatečně rychle přesunout. Asistence: Tereza Mošťková.
     
    20:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Židenice! Po rychlém rozehrání olomoucké pětice se dostal míček po krásné průnikové nahrávce Oháňkové míček až k LUCII CHOLINSKÉ, která trefuje přesně pravou šibenici. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    15:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu další gólové překvapení! Po rychlém brejku Cholinské se prodrala k míčku na hranici brankoviště JITKA OHÁŇKOVÁ, jejíž teč skákavé žabky se dokutálela i s Krištofovou do sítě. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    13:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden protiútok a je vše jinak! Olomoucké ženy se zvládly popasovat s brejkem Židenic a naopak mohly odstartovat svou odpověď. LUCIE CHOLINSKÁ tak nijak nečekala a okamžitě se vydala po pravém křídle na zteč, její rána k tyči byla pro Krištofovou už neřešitelná. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    00:54
    Židenice právě vstřelily branku!
    A je tu překvapivá první branka! Po špatném vyhodnocení ze strany brankářky Frankové se dostává míček do branky po nahození v podání ANDREY DERNEROVÉ. Židenice se tak mohou radovat z nečekaného vedení. Asistence: Kateřina Rybníčková.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 14. Cholinská (Oháňková), 16. Mošťková (Cholinská), 21. Cholinská (Oháňková), 31. Cholinská (Mošťková), 58. Mošťková (Franková) – 1. Dernerová (Rybničková), 39. Janečková (Pravcová)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Pejzlová, Rozenbergová, Křížková, M. Grufíková, Jakubkovičová, Sedláková, Václavíková – Kylarová, Oháňková, Mošťková – Žáková, Reimerová (C), Tomanová – Cholinská, Slezáková, Ryšavá.
    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Pravcová, Pospíšilová, Drápalová (C) – Janečková, Indrová, Rybničková – Nečasová, Smutná, Dernerová – Švehlová, Hřebíčková, Tomová – Romančáková.

    Rozhodca: Martin Hudeček, Pavel Rochovanský

    Diváci: 230