Boston – Arizona 4:3 (kon.) | Buffalo – LA Kings 4:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 2:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 6:3 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:6 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 12.12.2018, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:29 John TAVARES - 1:4
     
    48:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to už o tři góly! Mitchell Marner zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, v rychlosti objel branku a naservíroval puk před brankoviště, kde byl JOHN TAVARES, jenž kotouč procpal pod betonem přesouvajícího se Mrázka – 1:4. Asistence: Mitchell Marner.
    45:49 Patrick MARLEAU - 1:3
     
    45:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto vede o dva góly! Do přečíslení 2 na 1 se dostali William Nylander a PATRICK MARLEAU. Nylander našel svého spoluhráče přesným pasem a Marleau zakončoval zblízka do odkryté klece – 1:3. Asistence: William Nylander a Nazem Kadri.
    33:51 Morgan RIELLY - 1:2
     
    33:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté si rychle berou vedení zpět! Pro domácí se jednalo o nešťastný moment. Auston Matthews poslal puk na pravou stranu útočného pásma MORGANOVI RIELLYMU, který nahrával na vzdálenější tyčku, kam si najížděl Andreas Johnsson. Ve snaze přihrávku zablokovat si však puk srazil za záda vlastního brankáře Dougie Hamilton. Asistence: Auston Matthews a William Nylander.
    32:44 Justin WILLIAMS - 1:1
     
    32:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Skvěle to udělal Sebastian Aho, který vyvezl puk z vlastního obranného pásma až k útočné modré, kde našel JUSTINA WILLIAMSE. Ten najížděl na Andersena z levé strany a vymetl vzdálenější horní růžek jeho branky – 1:1. Asistence: Sebastian Aho a Victor Rask.
    08:35 Tyler ENNIS - 0:1
     
    08:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Od modré vypálil Travis Dermott a Mrázek puk vyrazil jen před sebe. Než ho stačil přikrýt, tak černou pryž vyšťouchl Frédérik Gauthier a TYLER ENNIS kotouč zametl do odkryté klece. Asistence: Frédérik Gauthier a Travis Dermott.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 33. Williams (Aho, V. Rask) – 9. Ennis (F. Gauthier, Dermott), 34. Rielly (Matthews, W. Nylander), 46. Marleau (W. Nylander, Kadri), 49. Tavares (Marner)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Darling) – D. Hamilton, Slavin (A), Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Martinook – Williams (C), Wallmark, Svečnikov – Di Giuseppe, V. Rask, Foegele – B. McGinn, C. Bishop, Ferland.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Ožiganov, Dermott – Marner, Tavares (A), Co. Brown – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – W. Nylander, Kadri, Marleau (A) – Ennis, F. Gauthier, P. Lindholm.

    Rozhodca: Syvret, Charron – Gibbs, Murchison

    Diváci: 11907