Nitra – Košice 5:3 (kon.) | Detva – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Nové Zámky – Poprad 5:6 (po pr.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Zvolen – Budapešť 1:6 (kon.) | Miškovec – B. Bystrica 1:0 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
1:6 (1:1, 0:2, 0:3)
MAC Budapešť
Nedeľa 09.12.2018, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Vyhrané domáce buly a okamžite Obdržálkova strela, ktorá trafila konštrukciu brány...dnes už druhá Zvolenská.
     
    54:02
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Pápa – 2 min., podrazenie).
     
    50:58
    Budapešť dáva gól! Tomek prepustil miesto po piatom góle Skapskimu, ale prvá strela na neho končí šiestym gólom. Pritom CHRIS BODÓ z medzikružia trafil iba stred brány, ale Skapski si puk vrazil do brány opäť asi sám.
    Asistovali: Matyás Odnoga a Jesse Dudás.
     
    50:14
    Budapešť dáva gól!Chyba v rozohrávke HKM, najprv JARED BROWN puk z prázdnej brány minul, z následne akcie však využíva tretiu presilkovku a strieľa poľahky piaty gól Budapešte.
     
    49:40
    Ďalšia pekná kombinácia z akej pridali hostia štvrtý gól, ale Langkow tentokrát minul.
     
    48:46
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Zuzin – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:19
    Budapešť dáva gól! Budapešť zvyšuje na 1:4 ďalšou využitou presilovkou. MIKLÓS RAJNA dostal ideálnu prihrávku spoza brány, vystrelil z prvej a trafil ideálne ľavý horný roh Tomekovej brány.
    Asistovali: Chris Bodó a Krizstián Nagy.
     
    45:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Handlovský – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    40:46
    Šanca Zvolena, Handlovského nebezpečnú strelu Bálizs iba vyrazil pred seba, no dorážka Šišovského neuspela.
     
    39:58
    Zvolen dve sekundy pred sirénou mohol znížiť. Vandane nahodil puk na bránu a Obdržálek ho pekne tečoval. Puk ale o pár čísel nakoniec bránu minul.
     
    38:00
    Budapešť dáva gól! Hostia využívajú presilovú hru. JOHN NEGRIN dostal prihrávku spoza brány, z prvej vystrelil a nie ťažkú strelu Tomek pustil do siete.
    Asistencie: Chris Bodó a Krisztián Nagy.
     
    36:25
    Jared Brown v presilovke nabil cez celú tretinu krížom Klempovi a jeho zakončenie z prvej Tomek fantasticky vyráža.
     
    36:11
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Michal Chovan – 2 min., sekanie).
     
    35:25
    Zvolen v šanci, Peter Zuzin sa v prečíslení natlačil sám do zakončenia, ale jeho strela smerovala opäť iba do stredu brány. Ideálna akcia na vyrovnanie teda gólom nekončí.
     
    34:39
    Budapešť dáva gól! Domáci si ako keby gól hrou pýtali a tak ho práve dostali, ale zase s takým neskutočným šťastím. Tomáš Klempa prihral JAREDOVI BROWNOVI, ten vypálil príklepom po ľade a puk smerujúci mimo brány si Tomek zrazil sám do vlastnej siete.
    Asistoval: Tomáš Klempa.
     
    25:55
    Obdržálek vypichol rozohrávku hostí, okamžite poslal puk na Mitchela. Ten bez prípravy vystrelil, ale keďže puk mieril iba do stredu brány, trafil iba brankára hostí.
     
    21:50
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Vokla – 2 min., podrazenie).
     
    19:57
    Budapešť dáva gól! Neskutočné, 18 minút tretiny sa hrá prakticky na jedinú bránu. Hostia mali azda jedinú hokejovú šancu, napriek tomu sa im asi ani sami nevedia ako podarilo vyrovnať. Nastrelený puk na bránu sa poodrážal, nakoniec od korčule Růžičku sa dostal až na hokejku CHRISA BODÓA a ten ho zamietol do siete.
    Asistencia: Chris Langkow.
     
    19:04
    Peter Zuzin unikol po ľavom krídle, z uhla vystrelil švihom a trafil ľavú tyčku.
     
    09:45
    Okamžite po návrate z trestnej lavice sa Kytnár zapojil do útoku. Dostal prihrávku, mal súboj jeden na jedného. Počkal si ale na Zuzina, dal mu puk, ale Zuzin následne už nič nevymyslel a sám sa vytisol zo streleckého uhla.
     
    07:50
    Obrovská šanca hostí, Dansereau dostal ideálnu prihrávku spoza brány, no triafa iba do Tomeka, alebo lepšie povedané Tomek výborne zakročil.
     
    07:38
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kytnár – 2 min., hákovanie).
     
    06:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolen konečne strieľa úvodný gól zápasu. Od modrej pálil Markko Pöyhönen, Patrik Marcinek výborne zabojoval pred bránkou, odrazený puk sa dostal k MICHALOVI CHOVANOVI, ktorý už nemal problémy ho poslať bekhendom do siete.
    Asistovali: Markko Pöyhönen.
     
    04:05
    Prvá vážna šanca Zvolena, Chovan spätnou prihrávkou na modrej našiel Pufahla, ktorý pálil švihom v podstate sám nikým neatakovaný. Bálizsovi puk síce spadol, ale okamžite mu obrancovia pomohli.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 7. Michal Chovan (Pöyhönen) – 20. Bodó (Langkow), 35. Brown (Klepma), 38. Negrin (Bodó, K.Nagy), 48. Rajna (Bodó, K.Nagy), 51. Brown (Dansereau, Burt), 51. Bodó (Odnoga, Dudás)


    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Fraser, Růžička, Roman, Pufahl, Pöyhönen – Obdržálek, Mitchell, Zuzin – Handlovský, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Šišovský, S.Petráš, Andrisík – Marcinek, Holovič (A) (tréner Andrej Podkonický)
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaulay, Vokla, Dudás, Negrin, Burt, Kedves, Csollák – K.Nagy (A), Langkow, Bodó – Klempa (A), Brown, Dansereau – Odnoga, Terbócs, Pápa – Szabad, Majoross, Szigeti (tréner Gergely Majoross)

    Rozhodca: D.Konc, T.Orolín – M.Orolín, Rojík (video – Martinko)