Nitra – Košice 5:3 (kon.) | Detva – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Nové Zámky – Poprad 5:6 (po pr.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Zvolen – Budapešť 1:6 (kon.) | Miškovec – B. Bystrica 1:0 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
1:6 (1:1, 0:2, 0:3)
MAC Budapešť
Nedeľa 09.12.2018, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Budapešť dáva gól! Tomek prepustil miesto po piatom góle Skapskimu, ale prvá strela na neho končí šiestym gólom. Pritom CHRIS BODÓ z medzikružia trafil iba stred brány, ale Skapski si puk vrazil do brány opäť asi sám.
    Asistovali: Matyás Odnoga a Jesse Dudás.
     
    50:14
    Budapešť dáva gól!Chyba v rozohrávke HKM, najprv JARED BROWN puk z prázdnej brány minul, z následne akcie však využíva tretiu presilkovku a strieľa poľahky piaty gól Budapešte.
     
    47:19
    Budapešť dáva gól! Budapešť zvyšuje na 1:4 ďalšou využitou presilovkou. MIKLÓS RAJNA dostal ideálnu prihrávku spoza brány, vystrelil z prvej a trafil ideálne ľavý horný roh Tomekovej brány.
    Asistovali: Chris Bodó a Krizstián Nagy.
     
    38:00
    Budapešť dáva gól! Hostia využívajú presilovú hru. JOHN NEGRIN dostal prihrávku spoza brány, z prvej vystrelil a nie ťažkú strelu Tomek pustil do siete.
    Asistencie: Chris Bodó a Krisztián Nagy.
     
    34:39
    Budapešť dáva gól! Domáci si ako keby gól hrou pýtali a tak ho práve dostali, ale zase s takým neskutočným šťastím. Tomáš Klempa prihral JAREDOVI BROWNOVI, ten vypálil príklepom po ľade a puk smerujúci mimo brány si Tomek zrazil sám do vlastnej siete.
    Asistoval: Tomáš Klempa.
     
    19:57
    Budapešť dáva gól! Neskutočné, 18 minút tretiny sa hrá prakticky na jedinú bránu. Hostia mali azda jedinú hokejovú šancu, napriek tomu sa im asi ani sami nevedia ako podarilo vyrovnať. Nastrelený puk na bránu sa poodrážal, nakoniec od korčule Růžičku sa dostal až na hokejku CHRISA BODÓA a ten ho zamietol do siete.
    Asistencia: Chris Langkow.
     
    06:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolen konečne strieľa úvodný gól zápasu. Od modrej pálil Markko Pöyhönen, Patrik Marcinek výborne zabojoval pred bránkou, odrazený puk sa dostal k MICHALOVI CHOVANOVI, ktorý už nemal problémy ho poslať bekhendom do siete.
    Asistovali: Markko Pöyhönen.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 7. Michal Chovan (Pöyhönen) – 20. Bodó (Langkow), 35. Brown (Klepma), 38. Negrin (Bodó, K.Nagy), 48. Rajna (Bodó, K.Nagy), 51. Brown (Dansereau, Burt), 51. Bodó (Odnoga, Dudás)


    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Fraser, Růžička, Roman, Pufahl, Pöyhönen – Obdržálek, Mitchell, Zuzin – Handlovský, Kytnár (A), Mich.Chovan (C) – Šišovský, S.Petráš, Andrisík – Marcinek, Holovič (A) (tréner Andrej Podkonický)
    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai (C), Macaulay, Vokla, Dudás, Negrin, Burt, Kedves, Csollák – K.Nagy (A), Langkow, Bodó – Klempa (A), Brown, Dansereau – Odnoga, Terbócs, Pápa – Szabad, Majoross, Szigeti (tréner Gergely Majoross)

    Rozhodca: D.Konc, T.Orolín – M.Orolín, Rojík (video – Martinko)