Chabarovsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Red Star Kunlun – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (kon.)
Ufa – Metallurg Magnitogorsk 0:4 (kon.) | Omsk – Jekaterinburg 3:0 (kon.) | S.Moskva – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec
Kunlun
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Štvrtok 29.11.2018, 12:30 • Feiyang Skating Centre (Šanghaj) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Brandon YIP - 4:2
     
    59:22
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A máme tady HATTRICK! Autorem branky je BRANDON YIP, který získal kotouč uprostřed hřiště a krásnou střelou do prázdné brány připisuje svůj první hattrick letošní sezóny.
    47:00 Brandon YIP - 3:2
     
    47:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Autorem branky je BRANDON YIP, který střílí svou druhou branku v tomto utkání. Důležitou úlohu sehrál Tomáš Mertl, který připisuje druhou asistenci. Asistence: Michael Latta a Tomáš Mertl.
    38:22 Danil ROMANCEV - 2:2
     
    38:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Autorem branky je DANIL ROMANCEV, který dostal přihrávku od Pervušina a šikovnou střelou mezi nohy překonává Lazušina. Asistence: Vladimir Pervušin a Nikolaj Demidov.
    36:07 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:1
     
    36:07
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun konečně využívá přesilovou hru! Autorem branky je VELI-MATTI SAVINAINEN, který prostřelil hradbu těl a zaznamenává tak svůj čtvrtý letošní gól. Asistence: Justin Fontain a Johan Sundström.
    11:58 Jordan CARON - 1:1
     
    11:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté vytěžili z minima maximum! Autorem branky je JORDAN CARON, který dorážkou dokázal překonat bezmocného Laušina. Velice podobná branka jako ta od Yipa. Asistence: Jukka Peltola a Shane Prince.
    04:56 Brandon YIP - 1:0
     
    04:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Autorem branky je BRANDON YIP, který dokázal dorazit střelu od modré od Viklunda. Hostující obrana vůbec nepomohla kanadskému brankáři Taylorovi. Asistence: Tobias Viklund a Patrik Lundh.

    Ondřej Klos

    Góly a asistencie: 5. Yip (Viklund, Lundh), 37. Savinainen (Fontain, Sundström), 47. Yip (Latta, Mertl), 60. Yip – 12. Caron (J. Peltola, Prince), 39. Romancev (Pervušin, Demidov)


    Kunlun: Lazušin (Brust) – Viklund, V. Lajunen, Bartley, Järvinen, Vitásek, Bartulis – Fontain, Sundström, Beck (A) – Palola, Lundh, Savinainen – Latta, Kane, Yip (C) – Jaw, Mertl, Squires.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – K. Alexejev (A), Loginov, Morozov, Ignatovič, Demidov, D. Lukin, Vorobej, Naumov – J. Peltola (C), Brulé, Prince – Michajlov, Sajustov (A), Kazakov – Pešechonov, Caron, Zyrianov – Romancev, Pervušin.

    Rozhodca: Nikolaj Akuzovskij, Evgenij Romasko- Alexander Otmakhov, Evgenij Streltsov