Jekaterinburg – Kazaň 3:4 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Novgorod 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – D. Moskva 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (1:0, 2:3, 0:0 - 1:0)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Sobota 24.11.2018, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:45 Matt ELLISON - 4:3
     
    61:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilovka se podařila domácím využít za patnáct vteřin! Dennis Rasmussen našel MATTA ELLISONA a ten překonal brankáře Fjodora Korotajeva – 4:3! Asistence: Dennis Rasmussen.
     
    61:30
    Přesilovka čtyř proti třem ve prospěch domácích!
     
    61:30
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Dmitrij Ogurcov – 2 min., hrubost), který zastavil postup Michala Bulíře!
     
    59:46
    Hostující trenér Nazarov si vyžádal oddechový čas.
     
    59:46
    Iiro Pakarinen se dostal s kotoučem až před branku, tam však zachránil možný bod pro hosty brankář Fjodor Korotajev!
     
    58:54
    Andrej Nestrašil mohl rozhodnout ve prospěch Neftěchimiku, ale Vasilij Košečkin svým pravým ramenem zachránil domácí!
     
    52:35
    Michal Bulíř hraje velký zápas! Teď byl de facto režisérem celé přesilovky, našel přes celé pásmo krásně Sergeje Mozjakina, jenž z první poslal kotouč na branku, ale skvělý zákrok předvedl a kotouč vytěsnil.
     
    50:50
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Ildar Šiksatdarov – 2 min., sekání).
     
    49:36
    Michal Bulíř byl o kousek od svého prvního hattricku v KHL! Nejprve jen těsně nezasáhl ránu od modré, a poté nedokázal dorazit kotouč přes betony Fjodora Korotajeva!
     
    47:15
    A Emil Galimov měl na hokejce vedoucí branku! Dorážel kotouč do odkryté branky, ale ten se mu namotal na hokejku a skákající kotouč zastavil úžasným zákrokem Vasilij Košečkin!
     
    45:45
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Grigorij Dronov – 2 min., vysoká hůl), který musel zastavit Marata Chajrullina, jenž by dorážel do prázdné domácí branky!
    39:42 Joonas NÄTTINEN - 3:3
     
    39:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    V závěru třetiny zužitkoval Nižněkamsk finskou spolupráci a ozdobil skvělou druhou třetinu srovnávací brankou JOONAS NÄTTINEN, který trefil z vrcholu kruhu přesně – 3:3! Asistence: Bez asistence.
    37:03 Michal BULÍŘ - 3:2

    via Gfycat

     
    37:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Toto bylo neskutečné střídaání dvou formací Magnitky! Zhruba dvě minuty vařily obě formace hosty v pásmu a obrovský tlak proti stojící pětce Nižněkamsku zakončil český útočník MICHAL BULÍŘ, který tečoval do sítě nabídku Nicka Shora a střílí svou druhou branku v utkání – 3:2! Asistence: Nick Shore a Maxim Matuškin.
     
    34:05
    A opět skvělý Vasilij Košečkin v brance Magnitky! Ildar Šiksatdarov dorážel snad třikrát z brankoviště, ale fantom v domácí brance udržel svůj beton před brankovou čarou!
     
    33:45
    Arsen Chisamutdinov projel obrankou Magnitky jako nůž máslem, jeho pokus do horního růžku zastavil svým ramenem skvělý Košečkin.
     
    32:13
    Nikolaj Kuljomin tečoval před brankou nebezpečnou přihrávku a Fjodor Korotajev podržel hostující tým!
     
    29:14
    Tak sudí si ani nevyžádali kontrolu videa při střele Nestrašila, ta se tak nakonec odrazila od tyčky do tyčky a ven.
     
    28:00
    Andrej Nestrašil už se radoval z branky, když se jeho bekhendový pokus odrazil hodně zvláštně z branky Magnitky, no myslím si že se bude ještě kontrolovat video při přerušení!
     
    27:15
    Hokej nahoru dolů pokračuje. Domácí mohl poslat do vedení Jakov Rylov, ale sám před polo prázdnou brankou netrefil, na druhé straně z brejku Ildar Šiksatdarov nepřekonal Košečkina!
    23:56 Ilja ARKALOV - 2:2
     
    23:56
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Spravedlnosti dokonáno! Aktivnější Nižněkamsk je odměněn! Ildar Šiksatdarov se natlačil s puekm před branku a jeho práci dokončil brankovou dorážkou ILJA ARKALOV- 2:2! Asistence: Ildar Šiksatdarov.
    22:33 Emil GALIMOV - 2:1
     
    22:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk využívá přesilovou hru! Damir Musin hledal před brankou Padakina, kterému se kotouč odrazil od brusle před prázdnou k EMILU GALIMOVI, jenž pohodlně zavěsil do odkryté branky – 2:1! Asistence: Damir Musin a Pavel Padakin.
     
    21:31
    Vasilij Košečkin podržel kotouč před brankou čarou po obrovském zmatku před jeho brankou! Hosté by si za svůj výkon jednoznačně branku zasloužili.
     
    21:13
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nick Shore – 2 min., podrážení).
    20:18 Viktor ANTIPIN - 2:0
     
    20:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je slušný vstup Magnitky do druhé části! Tlak první formace zakončil ranou od modré do horního víka VIKTOR ANTIPIN – 2:0! Asistence: Dennis Rasmussen a Grigorij Dronov.
     
    19:25
    Nižněkamsk je žalostný v koncovce. Ildar Šiksatdarov táhl akci dvou proti jednomu, ale kotouč ani nepřihrál ani pořádně nevystřelil, Vasilij Košečkin zasahovat nemusel.
     
    17:21
    I teď Vasilij Košečkin odolal! Juuso Puustinen tečoval ránu od modré a zmateny brankář domácích musel kotouč zalehnout ve svém brankovišti.
     
    16:00
    Damir Šaripzjanov měl na hokejce jako další vyrovnání, ale pas přes celé pásmo nedokázal umístit mezi tři tyče! Branka byla polo odkrytá.
     
    14:45
    Emil Galimov se vytočil z poza branky, ale sám před Vasilijem Košečkinem neuspěl, nicméně domácí si koledují o inkasovanou branku.
     
    09:23
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nick Shore – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:25
    Absolutně otevřená pasáž hry byla nyní vidět na ledové ploše. Tři šance v řadě musel pochytat brankář Nižněkamsku Fjodor Korotajev a poté přišel brejk hostů, který zakončoval Juuso Puustinen v brejku, ale Vasilij Košečkin se též vyznamenal!
     
    03:49
    Pavel Padakin teď pálil golfem z levého kruhu a Vasilij Košečkin s velkými potížemi kotouč vyrazil nad sebe.
    02:04 Michal BULÍŘ - 1:0
     
    02:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Český útočník otevírá brankový účet zápasu! MICHAL BULÍŘ skvěle tečoval před brankou střelu Alexeje Běreglazova a posílá Magnitku do vedení – 1:0! Asistence: Alexej Běreglazov a Maxim Matuškin.
     
    01:35
    Iiro Pakarinen měl jako první velkou šanci zápasu. Akci dvou na jednoho zakončoval ranou nad rameno, skvělý zákrok předvedl brankář Korotajev.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 3. Bulíř (Bereglazov, Matuškin), 21. Antipin (Rasmussen, Dronov), 38. Bulíř (N. Shore, Matuškin), 62. Ellison (Rasmussen) – 23. E. Galimov (Padakin, D. Musin), 24. Arkalov (Šiksatdarov), 40. Jo. Nättinen


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – J. Birjukov (A), Antipin, Vereščagin, Rylov, Matuškin, Bereglazov, Dronov – N. Shore, Mozjakin (C), N. Kuljomin – Bulíř, Ellison, Varfolomejev – Pakarinen, Rasmussen, Ľubimov – Jazkov, Několenko, Timkin (A) – Dorofejev.
    Neftechimik Nižnekamsk: Korotajev (I. Ježov) – Polášek, Timašov, Ogurcov, D. Musin, Šaripzjanov (A), Volgin, Semjonov – Puustinen, Ruohomaa, Jo. Nättinen – E. Galimov (A), Padakin, Nestrašil (C) – Chisamutdinov, Chajrullin, P. Kulikov – Šiksatdarov, Arkalov, Šarifjanov – Zdunov.

    Rozhodca: Sergejev, Cyplakov – Goljak, Dědulja

    Diváci: 7116