Toronto – Columbus 4:2 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:5 (po pr.)
Montreal – Washington 4:5 (po pr.) | Ottawa – Florida 5:7 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:2 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:2 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:6 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
cz Utorok 20.11.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:

     
    59:36
    Tyler Johnson si u levé tyče najel na nahození z pravého křídla a málem skóroval do prázdné brány, jenže Pekka Rinne předvedl spektakulární zákrok, když po tygřím skoku puk vyrazil mimo!
     
    58:50
    Bridgestone Arena je na nohou, zatímco brankář Louis Domingue usedl na střídačku Lightning!
     
    58:19
    Lightning se po přihrávce zpoza brány ani nadvakrát nedokázali prosadit u pravé tyče, kde Pekka Rinne fantasticky ucpal volný prostor!
    55:30 Turris nevyužil samostatného úniku ke druhému gólu!
     
    55:30
    Kyle Turris se řítil sám na bránu, jenže Louise Dominguea překonat nedokázal! Louis Domingue vyrážečkou puk vytěsnil mimo.
    54:29 Brayden Point orazítkoval vzdálenější levou tyč brány!
     
    54:29
    Lightning v pravém kruhu napřáhli ke krásné střele, která se od vzdálenější levé tyče odrazila do brankoviště! Hosté se snažili puk dorazit a zbourali bránu. Po přerušení hry následuje reklamní přestávka. Preds vedou těsně 3:2.
     
    52:29
    Nikita Kučerov si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou přihrávku z levého křídla a bekhendem chtěl zvednout puk pod horní tyč, jenže ho nezvedl tolik a Pekka Rinne kotouč mířící mimo pro jistotu lapil do lapačky.
    43:25 Nikita KUČEROV - 3:2
     
    43:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV a Brayden Point společně vtrhli do útočného pásma a první jmenovaný muž po přihrávce druhého z pravého křídla předvedl nádherný blafák, po kterém u pravé tyče bekhendem zasunul puk po ledě do prázdné brány! Nashville vstoupil do třetí části pomalu. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
    38:03 Branka Alexe Killorna nebyla správně uznána kvůli faulu
     
    38:03
    Tyler Johnson krásnou přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu oslovil na vzdálenější levé tyči Alexe Killorna, který sice skóroval, jenže těsně předtím podrazil Ryana Ellise a gól nebyl naprosto správně uznán. Přesilová hra Preds.

     
    36:15
    Erik Černák si sice připsal první bod v NHL, když asistoval u gólu Victora Hedmana jenže Nashville poté skóroval třikrát v řadě a nyní vede 3:1!
     
    31:44
    Anthony Bitetto byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Lightning si po krátké reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru v utkání.
    30:16 Ryan JOHANSEN - 3:1
     
    30:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Craig Smith si na vrcholu pravého kruhu najel na přihrávku přes šířku útočného pásma od Romana Josiho a střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže RYAN JOHANSEN před bránou puk ve vzduchu skvěle tečoval čepelí hole, od které se puk nad levým ramenem přesouvajícího se brankáře Louise Dominguea odrazil do opačného horního rohu! Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    26:43 Filip FORSBERG - 2:1
     
    26:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mattias Ekholm na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a FILIP FORSBERG po jeho zadovce střelou z bodu levého kruhu pro vhazování vymetl nad lapačkou Louise Dominguea bližší levý horní roh brány! Predators si vytvořili obrovský tlak a po přestávce zaslouženě otočili skóre. Je to 2:1. Asistence: Mattias Ekholm a Ryan Johansen.
    25:50 Louis Domingue na poslední chvíli zalehl kotouč!
     
    25:50
    Kevin Fiala si najel před bránu na přihrávku z levého rohu útočného pásma a už zvedal ruce nad hlavu, jenže puk se od hole brankáře Louise Dominguea odrazil do jeho pravé brusle a poté se zastavil na brankové čáře, což nakonec postřehl a kotouč zalehl! Neskutečný moment.
    25:39 Anthony Cirelli hlavou zablokoval jedovatou ránu!
     
    25:39
    Anthony Cirelli zaklekl, aby zablokoval jedovatou střelu Yannicka Webera na pravém křídle od modré čáry a puk ho nepříjemně zasáhl do přilby! Rozhodčí hru rychle přerušili.
    20:31 Brayden Point mohl vrátit Bolts vedení, Rinne byl proti
     
    20:31
    Brayden Point se z levého křídla řítil po rychlém protiútoku sám na bránu, jenže ztroskotal na lapačce výtečného Pekky Rinneho, který puk vyrazil! Skóre utkání zůstalo nerozhodné.
    15:19 Kyle TURRIS - 1:1
     
    15:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Calle Järnkrok krásnou přihrávkou z levého kruhu přenesl hru napříč útočným pásmem doprava, kde KYLE TURRIS na bodu pravého kruhu napřáhl k prudké střele a na přední tyči propálil klečícího Louise Dominguea! Predators udeřili těsně před koncem přesilové hry – 1:1. Asistence: Calle Järnkrok a Mattias Ekholm.
     
    13:22
    Ryan McDonagh před bránou stáhl k ledu jednoho z hráčů Nashvillu a dostal dvě minuty za držení. Predators si zahrají přesilovou hru 5 na 3 a mají šanci vyrovnat!
    13:22 Louis Domingue dokázal odolat hladovým Predators!
     
    13:22
    Filip Forsberg na levém křídle vystřelil od modré čáry zápěstím a Louis Domingue na přední tyči skvěle vyrazil puk pravým betonem! Predators se poté dostali snad k deseti dorážkám, ležící brankář hostí ale hru přerušil! Stále je to 0:1.
     
    12:15
    Ryan Hartman byl faulován zezadu Victorem Hedmanem, který dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra.
    12:12 Ryan Hartman se řítil do samostatného úniku. Neuspěl!
     
    12:12
    Ryan Hartman se ve středním pásmu krásně protáhl mezi dvojicí protihráčů a řítil se sám na bránu, jeho pokus zápěstím mířící do pravého rohu ale Louis Domingue vyrazil vyrážečkou!
    10:53 Louis Domingue byl nepříjemně dohrán, ale je v pořádku
     
    10:53
    Louis Domingue je v pořádku poté, co hrudí vyrazil prudkou střelu Predators od modré čáry a poté do něj narazil v pohybu před bránu jeden z hráčů Nashvillu. Ke střádání brankářů nedošlo.
    05:10 Victor HEDMAN - 0:1
     
    05:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    VICTOR HEDMAN na levém křídle bleskově zavezl puk do útočného pásma a před vrcholem kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která mezi lapačkou a levým betonem Pekky Rinneho zamířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči brány! Lightning vystřelili dvakrát na bránu a druhá střela již skončila v síti. Asistence: Brayden Point a Erik Černák.
     
    00:42
    Tyler Johnson bleskově objel bránu a poslal před ni přihrávku, po které se dopustil faulu Roman Josi. Kapitán Predators dostal dvě minuty za krosček. První přesilová hra.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 16. Turris (Järnkrok, Ekholm), 27. F. Forsberg (Ekholm, Johansen), 31. Johansen (C. Smith, Josi) – 6. Hedman (B. Point, Černák), 44. Kučerov (B. Point, McDonagh)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, C. Smith – Hartman, Turris, Järnkrok – Sissons, Bonino, Watson – Salomäki, F. Gaudreau, Fiala.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman (A), Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačov, Koekkoek – J. T. Miller, Stamkos (C), Kučerov – Gourde, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Callahan (A).

    Rozhodca: Trevor Hanson, Garrett Rank. Čároví: Derek Amell, Andrew Smith

    Diváci: 17419