Toronto – Columbus 4:2 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:5 (po pr.)
Montreal – Washington 4:5 (po pr.) | Ottawa – Florida 5:7 (kon.) | St. Louis – LA Kings 0:2 (kon.)
Nashville – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Calgary – Vegas 7:2 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 3:6 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
cz Utorok 20.11.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:25 Nikita KUČEROV - 3:2
     
    43:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV a Brayden Point společně vtrhli do útočného pásma a první jmenovaný muž po přihrávce druhého z pravého křídla předvedl nádherný blafák, po kterém u pravé tyče bekhendem zasunul puk po ledě do prázdné brány! Nashville vstoupil do třetí části pomalu. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
    30:16 Ryan JOHANSEN - 3:1
     
    30:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Craig Smith si na vrcholu pravého kruhu najel na přihrávku přes šířku útočného pásma od Romana Josiho a střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže RYAN JOHANSEN před bránou puk ve vzduchu skvěle tečoval čepelí hole, od které se puk nad levým ramenem přesouvajícího se brankáře Louise Dominguea odrazil do opačného horního rohu! Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    26:43 Filip FORSBERG - 2:1
     
    26:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mattias Ekholm na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a FILIP FORSBERG po jeho zadovce střelou z bodu levého kruhu pro vhazování vymetl nad lapačkou Louise Dominguea bližší levý horní roh brány! Predators si vytvořili obrovský tlak a po přestávce zaslouženě otočili skóre. Je to 2:1. Asistence: Mattias Ekholm a Ryan Johansen.
    15:19 Kyle TURRIS - 1:1
     
    15:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Calle Järnkrok krásnou přihrávkou z levého kruhu přenesl hru napříč útočným pásmem doprava, kde KYLE TURRIS na bodu pravého kruhu napřáhl k prudké střele a na přední tyči propálil klečícího Louise Dominguea! Predators udeřili těsně před koncem přesilové hry – 1:1. Asistence: Calle Järnkrok a Mattias Ekholm.
    05:10 Victor HEDMAN - 0:1
     
    05:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    VICTOR HEDMAN na levém křídle bleskově zavezl puk do útočného pásma a před vrcholem kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která mezi lapačkou a levým betonem Pekky Rinneho zamířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči brány! Lightning vystřelili dvakrát na bránu a druhá střela již skončila v síti. Asistence: Brayden Point a Erik Černák.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 16. Turris (Järnkrok, Ekholm), 27. F. Forsberg (Ekholm, Johansen), 31. Johansen (C. Smith, Josi) – 6. Hedman (B. Point, Černák), 44. Kučerov (B. Point, McDonagh)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Hamhuis, Ekholm (A), Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, C. Smith – Hartman, Turris, Järnkrok – Sissons, Bonino, Watson – Salomäki, F. Gaudreau, Fiala.
    Tampa Bay Lightning: Domingue (Pasquale) – Hedman (A), Girardi, McDonagh, Černák, Coburn, Sergačov, Koekkoek – J. T. Miller, Stamkos (C), Kučerov – Gourde, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Callahan (A).

    Rozhodca: Trevor Hanson, Garrett Rank. Čároví: Derek Amell, Andrew Smith

    Diváci: 17419