Sparta Praha – Olomouc 4:6 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (kon.) | Hradec Králové – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 18.11.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a pravděpodobně i zápasu.
     
    55:08
    Energie bude po vypršená devatenácti vteřin hrát přesilovku. Jakub Valský (LIB) je vyloučen za hákování.
     
    53:27
    Filip Novotný (KVA) poslal kotouč hokejkou mimo hrací plochu a obdržel dvě minuty za zdržování hry.
     
    50:09
    Libor Hudáček byl sám před Novotným, kterého ale kličkou do bekhendu nepřekonal.
     
    49:03
    Tyler Rednbach vybídl ke střele Matěje Stříteského, jenž se na vrcholu kruhu napřáhl a rozezněl tyč Novotného svatyně.
     
    48:12
    Komplikace pro Vary. Stanislav Balán (KVA) inkasoval trest za podrážení.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 991 diváků.
    44:36 Radan LENC - 4:1
     
    44:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí střílí čtvrtý gól! Marek Kvapil se protáhl po pravé straně do útočného pásma a přihrál do brankoviště najetému RADANU LENCOVI, jenž nasměroval puk do sítě. Asistence: Marek Kvapil, Tomáš Havlín.
     
    Třetina začne přibližně v 17:47.
     
    37:18
    Libor Hudáček našel geniální přihrávkou před bránou volného Tylera Redenbacha. Jeho překvapivý pas ovšem kromě hostů nečekal ani Redenbach, jehož zakončení tak nemělo dostatečné parametry ke skórování.
    34:25 Tyler REDENBACH - 3:1
     
    34:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Jakub Valský našel skvělou přihrávkou z pravého křídla před bránou úplně zapomenutého TYLERA REDENBACHA, který kotouč nasměroval za marně přesouvajícího se Filipa Novotného. Asistence: Jakub Valský, Libor Hudáček.
     
    33:25
    Na druhé straně se sám před bránou ocitl Marek Kvapil, kterého však vychytal Filip Novotný.
     
    32:33
    Sabahudin Kovačevič nahodil od modré puk na bránu a pořádně vystrašil Romana Willa. Ten totiž vůbec nic neviděl, naštěstí pro něj ale kotouč trefil pouze tyč.
     
    29:24
    Libor Hudáček vjel v plné rychlosti do útočného pásma a přihrál na levou stranu Tyleru Redenbachovi. Ten mu vzápětí kotouč vrátil, jenže Hudáček tváří v tvář Novotnému neuspěl.
     
    27:33
    Stanislav Balán (KVA) je vyloučen za podrážení.
    26:48 Marek ZACHAR - 2:1
     
    26:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtvrtý útok je Liberce je odměněn za svou dnešní aktivitu. Jaroslav Vlach zavezl puk za modrou čáru a přihrál jej rozjetému Janu Jeníkovi. Ten už mohl zakončovat, jenže našel ještě lépe postaveného MARKA ZACHARA, který dělovkou z první zamířil do protipohybu Filipa Novotného a poslal domácí do vedení! Asistence: Jan Jeník, Jaroslav Vlach.
     
    25:50
    V situaci dva na jednoho chtěl Marek Kvapil přihrát Tomáši Filippimu, obránce Západočechů ale stihl do jeho pasu vložit hůl.
     
    22:43
    Po chybě Taylora Doherty ve střední třetině jeli hosté dva na jednoho. Roman Vlach vybídl k zakončení Ondřeje Beránka, jenž z voleje poslal kotouč na bránu. Roman Will se ale stihl přesunout a poradil si i s následující dorážkou.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:54.
     
    19:27
    Početní výhodu si vyzkouší i Západočeši. Ladislav Šmíd (LIB) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.
     
    18:20
    Libor Hudáček se po levé straně prosmýkl až do brankoviště, v rozhodující okamžik mu ale Filip Novotný svou hokejkou vypíchl touš.
     
    15:50
    Po střele Marka Kvapila mohl do prázdné brány dorážet Radan Lenc, Filip Novotný se ale stihl přesunout a fantastickým zákrokem podržel svůj tým. Následně to zkušený útočník Marek Kvapil zkusil znovu a tentokrát orazítkoval tyče hostující svatyně.
     
    14:03
    Po komerční pauze uvidíme první přesilovou hru. Za sekání je vyloučen Vladimír Sičák (KVA).
     
    12:12
    Nyní ale přišlo ze strany karlovarského gólmana menší zaváhání! Filip Novotný totiž zpoza brány rozehrál nahozený kotouč přímo na hůl Tomáše Filippiho, jenž mohl zakončovat do prázdné klece. Liberecký útočník měl ale problémy se zpracování, a tak se mezitím stihl Novotný do svého působiště vrátit.
     
    08:53
    Roman Vlach tvrdě vypálil z pravé strany a Roman Will měl s jeho jedovatým pokusem nemalé potíže. Kotouč mu vypadl z výstroje, jeho spoluhráči jej ale naštěstí do šelmy stihli odpálit do bezpečí.
    07:29 Lukáš KRENŽELOK - 1:1
     
    07:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Petr Jelínek vybojoval u levého mantinelu puk a přihrál jej LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který si vyjel po kruhu do ideální střelecké pozice a nekompromisní ranou do horního rohu vsítil první branku Liberce. Asistence: Petr Jelínek.
    03:41 Jakub FLEK - 0:1
     
    03:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Dávid Gríger zavezl kotouč do útočného pásma, obešel Lukáše Dernera a přihrál rozjetému JAKUBU FLEKOVI, jenž vybruslil před bránou a povedenou střelou k tyči překonal Romana Willa. Asistence: Dávid Gríger, Tomáš Rachůnek.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 8. L. Krenželok (P. Jelínek), 27. M. Zachar (Jeník, J. Vlach), 35. Redenbach (Valský, L. Hudáček), 45. Lenc (M. Kvapil, Havlín) – 4. Flek (Gríger, T. Rachůnek)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Stříteský, Derner, Havlín, Ševc, T. Hanousek – Valský, Redenbach, L. Hudáček – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Jeník, J. Vlach, M. Zachar.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Šenkeřík, Plutnar, Podlipnik, Kovačevič, Kozák, Sičák (A), L. Vágner – Flek, Gríger, T. Rachůnek – O. Beránek, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý (C), Stloukal – Kohout, Balán (A), Lapšanský.

    Rozhodca: Pešina, Pavlovič – Špringl, Klouček

    Diváci: 5 991