Sparta Praha – Olomouc 4:6 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:2 (kon.) | Hradec Králové – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 18.11.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:36 Radan LENC - 4:1
     
    44:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí střílí čtvrtý gól! Marek Kvapil se protáhl po pravé straně do útočného pásma a přihrál do brankoviště najetému RADANU LENCOVI, jenž nasměroval puk do sítě. Asistence: Marek Kvapil, Tomáš Havlín.
    34:25 Tyler REDENBACH - 3:1
     
    34:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Jakub Valský našel skvělou přihrávkou z pravého křídla před bránou úplně zapomenutého TYLERA REDENBACHA, který kotouč nasměroval za marně přesouvajícího se Filipa Novotného. Asistence: Jakub Valský, Libor Hudáček.
    26:48 Marek ZACHAR - 2:1
     
    26:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtvrtý útok je Liberce je odměněn za svou dnešní aktivitu. Jaroslav Vlach zavezl puk za modrou čáru a přihrál jej rozjetému Janu Jeníkovi. Ten už mohl zakončovat, jenže našel ještě lépe postaveného MARKA ZACHARA, který dělovkou z první zamířil do protipohybu Filipa Novotného a poslal domácí do vedení! Asistence: Jan Jeník, Jaroslav Vlach.
    07:29 Lukáš KRENŽELOK - 1:1
     
    07:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Petr Jelínek vybojoval u levého mantinelu puk a přihrál jej LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který si vyjel po kruhu do ideální střelecké pozice a nekompromisní ranou do horního rohu vsítil první branku Liberce. Asistence: Petr Jelínek.
    03:41 Jakub FLEK - 0:1
     
    03:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Dávid Gríger zavezl kotouč do útočného pásma, obešel Lukáše Dernera a přihrál rozjetému JAKUBU FLEKOVI, jenž vybruslil před bránou a povedenou střelou k tyči překonal Romana Willa. Asistence: Dávid Gríger, Tomáš Rachůnek.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 8. L. Krenželok (P. Jelínek), 27. M. Zachar (Jeník, J. Vlach), 35. Redenbach (Valský, L. Hudáček), 45. Lenc (M. Kvapil, Havlín) – 4. Flek (Gríger, T. Rachůnek)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Stříteský, Derner, Havlín, Ševc, T. Hanousek – Valský, Redenbach, L. Hudáček – Lenc, Filippi, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Jeník, J. Vlach, M. Zachar.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Šenkeřík, Plutnar, Podlipnik, Kovačevič, Kozák, Sičák (A), L. Vágner – Flek, Gríger, T. Rachůnek – O. Beránek, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý (C), Stloukal – Kohout, Balán (A), Lapšanský.

    Rozhodca: Pešina, Pavlovič – Špringl, Klouček

    Diváci: 5 991