Salzburg – Jihlava 3:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 4:7 (kon.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 7:2 (kon.)
Přerov – Třinec 2:5 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 0:1 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 1:2 (kon.)
Havířov – Vsetín 1:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 0:3 (kon.) | Sparta Praha – Pardubice 2:5 (kon.)
Vítkovice – Zlín 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – K. Vary 4:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:7 (2:1, 2:1, 0:5 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 17.11.2018, 11:30 • Zimní stadion Kotlina • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    62:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté si domů odvezou i čtvrtý bod! FILIP KOVÁŘ si nabruslil do pásma po pravé straně a bekhendem vyzkoušel pozornost Holaty, který si smolně srazil puk za svá záda! Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    58:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté korunují svůj obrat střelou do prázdné branky! Puk na holi měl DOMINIK ŠELIGA, který z levého kruhu neměl sebemenší problém trefit odkrytou klec Bruslařů!
     
    56:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují skóre po krásné situaci dva na jednoho! Petr Šafařovský nahrál kotouč VÁCLAVU BURDOVI, který hned z první nedal Holatovi šanci, když ho propálil na pravou tyč! Asistence: Petr Šafařovský a Jan Žemba.
     
    50:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec obrací vývoj utkání! Krátce po skončení přesilové hry jdou Tygři do vedení! Šafařovský objel branku a nahrál puk před branku kam si sjel Aubrecht. Ten na domácího gólmana nevyzrál. Holata chtěl ukrýt puk pod svoji lapačku, ale do puku šťouchl VÁCLAV BURDA! Asistence: David Aubrecht a Petr Šafařovský.
     
    47:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá svoji aktivitu k vyrovnání! Petr Had vystřelil od levého kruhu a těsně před Holatou tečoval touš BENJAMIN VOMÁČKA! Asistence: Petr Had a Filip Kovář.
     
    41:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři hned v úvodu přidávají třetí branku! VOJTĚCH JIRUŠ se po levé straně dostal až před Holatu, kterého střelou na vyrážečku prostřelil!
     
    36:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou ve vlastním oslabení do dvoubrankového vedení! Skvělou práci obstaral Jiří Hromádka, který vypíchl puk na modré čáře a jel do přečíslení dva na jednoho s PAVLEM VAŇOUSEM. Hromádka žabičkou obhodil hůl obránce a druhý jmenovaný prostřelil přesouvajícího se Čajana! Asistence: Jiří Hromádka.
     
    31:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostávají na do střel jedné branky! Dělovku Kováře chytil Holata výborným zákrokem, ale puk neudržel ve své výstroji. K odraženému kotouči se dostal JAN ŽEMBA, jenž se štěstím dostal puk do sítě! Asistence: Filip Kovář, Václav Burda.
     
    28:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou za svoji bojovnost do dvoubrankového vedení! Krásnou akcí se blýskla dvojice Dan Fiala a MAREK KOPIC. Právě druhý jmenovaný nahrál Fialovi, jenž stál u brankové čáry. Útočník Bruslařů vrátil kotouč Kopicovi, který prostřelil Čajana mezi betony! Asistence: Dan Fiala.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny otáčí vývoj utkání na svoji stranu! Jiří Hromádka vystřelil na Čajana, který jeho pokus vyrazil před sebe. Následovala šarvátka o puk a několik zblokovaných střel, až se odražený puk dostal na hůl TOMÁŠE KULHÁNKA. Domácí hráč střelou po ledě překonal dezorientovaného gólmana! Asistence: Jiří Hromádka a Jakub Petržilka.
     
    11:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři srovnávají krok se soupeřem! Pejchal našel na levé straně MARKA TECLA, který se kličkou zbavil obránce a přesně mířenou střelou do pravého horního rohu nedal Čajanovi šanci na úspěšný zákrok! Asistence: Radim Pejchal.
     
    07:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru a otevírají účet zápasu! Petr Had nahrál na modrou čáru FILIPU KOVÁŘOVI, který si vybruslil na osu hřiště. Na střelu si sáhl brankář Holata vyrážečkou, ale kotouč mu propadl do branky! Asistence: Petr Had a Bejnamin Vomáčka.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 12. Tecl (Pejchal), 13. Kulhánek (Hromádka, Petržilka), 29. Kopic (Fiala), 37. Vaňous (Hromádka) – 8. Kovář (Had, Vomáčka), 32. Žemba (Kovář, Burda), 42. Jiruš, 48. Vomáčka (Had, Kovář), 51. Burda (Aubrecht, Šafařovský), 57. Burda (Šafařovský, Žemba), 59. Šeliga, 63. Kovář (Jiruš)


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Nedvěd) – Dvořák, Pejchal, Kerber, D. Vacík, Horák, Dudycha, Krejčí – P. Vacík, Vaňous, Petržilka, Kopic, Tecl (C), Fiala, Hromádka, Holenda, Kulhánek, Cachnín (A), Švec
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Aubrecht, Starý, Hampl, Charvát (A), Kovář, Had, Ira – Šafařovský (C), Hájek, Burda, Strnad, Jiruš, Klapka, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodca: Přemysl Skopal – Lukáš Rampír, Jiří Nechvátal

    Diváci: 60