Kazachstan – Lotyšsko 1:1 (kon.) | Andorra – Gruzínsko 1:1 (kon.) | San Maríno – Moldavsko 0:1 (kon.)
Luxembursko – Bielorusko 0:2 (kon.)
koniec
San Maríno
0:1 (0:0)
Moldavsko
cz Štvrtok 15.11.2018, 20:45 • San Marino Stadium (Serravalle) • Liga národov UEFA - Liga D • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 1:11. Rohy: 1:14. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:16. (22:38:12)
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se postaral hostující Damascan. Moldavsko se dlouhou dobu nemohlo dostat ke kýžené brance, tu nakonec vsítilo zhruba třináct minut před koncem. San Marino si zaslouží pochvalu za velice dobrou práci v obraně, směrem dopředu to ale absolutně nefungovalo. Koselev se ve své brance hodně nudil, za celý zápas musel zasahovat pouze dvakrát. Na druhé straně mel Benedettini hodně práce, nakonec ale čisté konto neudržel
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Alexandru Gatcan (Moldavsko).
     
    90+3
    Zdá, že se o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto, San Marino se totiž nachází s míčem daleko od branky soupeře.
     
    90+2
    Následně si útočným faulem pomohl jeden z domácích, rozehrávku obstará sám brankář Koselev. Zřejmě se bude jednat o dalekonosný nákop.
     
    90+1
    V samotném závěru utkání se do zajímavé šance dostal domácí Palazzi, kterého ale vychytal Koselev. To byla největší příležitost San Marina.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Moldavsko usiluje o druhou branku. Naopak San Marino se stále marně dostává za polovinu.
     
    88
    Ginsari ukázkově zalepil míč, avšak manévr na levou nohu dokázal přečíst bránící Tomassini. Moldavsko bude zahrávat další rohový kop zleva.
     
    87
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Andrea Grandoni, přichází Adolfo Hirsch.
     
    85
    Kousek za polovinou hrací plochy skončil na zemi Dedov, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    84
    Posléze to Ginsari zkoušel vzdušnou nabídkou na Ionitu, který ale neměl nárok. Benedettini zkrotil míč ze vzduchu, který odkopem pošle na druhou stranu.
     
    83
    Gatcan se opět dostal do operativní pozice, tentokráte si ale nevěřil na kolmici za obranu. Místo toho jsme sledovali konstruktivní přihrávku do strany.
     
    82
    Moldavsko se postupnou kombinací dostalo k dalšímu centru, který z vlastní šestnáctky odvracel střídající Golinucci, jenž míč odkopl do bezpečí.
     
    81
    Nakonec se do rozehrávky zapojil také brankář Koselev, který ihned z první rozehrál do strany, kde momentálně s míčem operuje Posmac.
     
    80
    Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Matteo Vitaioli, přichází Fabio Tomassini.
     
    79
    Momentálně sledujeme celkem nezáživnou pasáž utkání, hosté si pohrávají s míčem na vlastní polovině. Soupeř se k napadání rozehrávky příliš nemá.
     
    78
    Domácí hráči to nyní budou mít hodně složité, proti favoritovi totiž prohrávají o jednu branku. Do konce ale zbývá ještě několik minut.

    David Suchý

    Góly: 77. Damascan (Dedov)

    Karty:   36. Vitaioli (SMA), 64. Nanni (SMA) – 90+3. Gatcan (MOL)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 1:11. Rohy: 1:14. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:16.
    San Maríno: E. Benedettini – F. Vitaioli, Simoncini (C), Palazzi – Battistini, Lunadei (76. A. Golinucci), E. Golinucci, Mularoni, Grandoni (87. Hirsch) – Nanni, M. Vitaioli (80. Tomassini)
    Náhradníci: S. Benedettini, Zavoli – Battistini, Censoni, Cesarini, Cevoli, Giardi, A. Golinucci, Hirsch, Rinaldi, Tomassini, Tosi

    Moldavsko: Koselev – Posmac, Epureanu (C), Reabciuk – Gatcan, Carp – Ionita, Cociuc (60. Sandu), Antoniuc (66. Dedov), Nicolaescu (46. Damascan) – Ginsari
    Náhradníci: Namasco, Pascenco – Anton, Boicuc, Cebotaru, Damascan, Dedov, Jardan, Rozgoniuc, Sandu

    Rozhodca: Kominis – Kourompylia, Koula (všichni Řecko)