Kazaň – CSKA Moskva 0:5 (kon.) | Nižnekamsk – HC Slovan sk 2:3 (kon.) | Novgorod – Riga 2:3 (po pr.)
koniec
Ak Bars Kazaň
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
CSKA Moskva
cz Štvrtok 15.11.2018, 17:00 • TatNěfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Konstantin OKULOV - 0:5
     
    58:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Garipov si do statistik připisuje další obdržený gól, dnešní zápas se mu opravdu vůbec nepovedl. CSKA se dostalo do přečíslení dva na jednoho, přičemž pátý hřebík do kazaňské rakve přesnou střelou mezi betony zatloukl KONSTANTIN OKULOV. Asistence: Michail Naumenkov.
     
    55:51
    Nějakou dobu teď uvidíme hru čtyři na čtyři. Alexandr Burmistrov (KZN) jde ven za krosček, Andrej Světlakov (MOS) pak míří na trestnou kvůli sekání.
     
    55:31
    Lukojanov projel obranou soupeře jako nůž náslem, jeho výpad ukončil výborným zákrokem až připravený Sorokin! Ke gólu moc nechybělo.
     
    52:57
    Klas Dahlbeck (MOS) stráví následující dvě minuty na trestné lavici, dopustil se totiž držení. Domácí mají šanci vstřelit aspoň čestný gól.
     
    42:56
    Vyloučeným hráčem je Arťom Lukojanov (KZN), kterého na trestnou lavici poslalo podražení Jannika Hansena v rohu kluziště. Ze hry bude maximálně dvě minuty.
     
    39:54
    Šest sekund před sirénou uvidíme ještě vyloučení. Na trestnou tentokrát míří Sergej Andronov (MOS) a domácí tak začnou třetí dějství v početní výhodě.
    35:33 Ivan TĚLEGIN - 0:4
     
    35:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je hodně velký trapas, domácí Kazaň po úniku IVANA TĚLEGINA prohrává o čtyři branky. Moskevský forvard ve vlastním oslabení využil příležitosti, vyrazil za vyhozeným kotoučem, chopil se jej a zakončil přesně do pravého horního rohu branky. Asistence: Alexej Marčenko, Andrej Světlakov.
     
    34:14
    Ba naopak, přesilovku si opět zahrají hokejisté Barsu. Nikita Nestěrov (MOS) je na dvě minuty za podražení vyhnán na lavici hanby.
    32:37 Michail GRIGORENKO - 0:3
     
    32:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si Jiří Sekáč za rámeček rozhodně nedá. Ve vlastním obranném pásmu jej o kotouč obral MICHAIL GRIGORENKO, který následně nastartoval motory, najel si před brankoviště a se štěstím uklidil kotouč za kazaňského brankáře. Český útočník ho celou dobu dojížděl úplně zbytečně. Bez asistence.
     
    26:00
    Alexander Burmistrov se moc nepředvedl, Sorokin jeho nájezd zneškodnil jednoduchým vypíchnutím holí. Stav 0:2 tak platí dál.
     
    26:00
    Mat Robinson (MOS) během chaotické situace před brankou prý sevřel kotouč rukou, za což je nařízeno trestné střílení...
     
    25:04
    Přesilovku si teď zahrají zase domácí. Sergej Andronov (MOS) vyhodil kotouč mimo hrací plochu a s trestem za zdržování hry opouští hrací plochu.
    24:17 Anton SLEPYŠEV - 0:2
     
    24:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Armádní klub nakonec přeci jen přesilovku využívá, dvě sekundy před jejím koncem odskakuje do dvoubrankového vedení! Obrana Kazaně si teď nepohlídala ANTONA SLEPYŠEVA, který střelou z první z pravého kruhu poslal za záda bezmocného Garipova další kotouč. Asistence: Mat Robinson, Konstantin Okulov.
     
    22:19
    Tělegin byl opět faulován, tentokrát ho za brankovištěm přišpendlil na mantinel Albert Jarullin (KZN). Moskva si tak opět vyzkouší přesilovku.
     
    18:06
    Rafael Batyršin (KZN) okatě zahákoval ujíždějícího Tělegina a může být rád, že za jeho zákrok sudí nenařídili trestné střílení – dostává jen menší trest.
     
    16:49
    Jako blesk z čistého nebe se v mezikruží zjevil Sekáč, jehož prudkou ránu překvapený gólman vykryl s notnou dávkou štěstí!
     
    11:16
    Kazaň se pomalu vrací do zápasu! Galijev teď jel úplně sám na Sorokina, nakonec ale zakončil těsně mimo pravou tyč! Velká škoda pro Bars.
    07:49 Michail GRIGORENKO - 0:1
     
    07:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté aktivitu přetavují v úvodní trefu utkání a na konci osmé minuty tak otevírají skóre! Linden Vey si povyjel na kruh a nabil před branku nestřeženému MICHAILU GRIGORENKOVI, který z voleje rozvlnil síť kazaňské svatyně – 0:1! Assitence: Linden Vey, Mat Robinson.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 8. Grigorenko (Vey, M. Robinson), 25. Slepyšev (M. Robinson, Okulov), 33. Grigorenko, 36. Telegin (Marčenko, Svetlakov), 59. Okulov (Naumenkov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Poďjapolskij) – Judin, Jarullin, Pedan, Postma, Batyršin, Ľamkin – Galijev, Tkačov, Burmistrov – Azevedo, Lander, Sekáč – An. Popov, Lukojanov, A. Potapov – M. Gluchov, Svitov (C), Klinkhammer.
    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, M. Robinson (A), Pašnin, Naumenkov, Blažijevskij, Nesterov (A), Marčenko – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov (C), Hansen, Kalinin – Tolčinskij, Okulov, Šalunov – Telegin, Slepyšev, Svetlakov.

    Rozhodca: Ravodin, Gusev – Goljak, Deďulja.

    Diváci: 8 890