Jekaterinburg – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – Helsinki 5:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Jokerit Helsinki
cz Nedeľa 04.11.2018, 15:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:26 Michail PAŠNIN - 5:0
     
    47:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní se již ale domácí radují popáté. Andronov se na levé straně útočného pásma výborně zorientoval, načež poslal přesný pas na MICHAJLA PAŠNINA. Ten poté nekompromisní ranou překonal Zapolskiho. Asistence: Sergej Andronov.
    44:43 Sergej ANDRONOV - 4:0
     
    44:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání domácího celku. Kalinin a SERGEJ ANDRONOV uháněli do přečíslení dvou na jednoho, načež první jmenovaný poslal milimetrový pas na Andronova. Ten posléze trochu se štěstím zametl kotouč za bezmocného Zapolskiho. Asistence: Sergej Kalinin.
    37:53 Anton SLEPYŠEV - 3:0
     
    37:53
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení! Po bleskové akci se od pravého mantinelu prodral až před brankáře ANTON SLEPYŠEV, který následně bekhendovým blafákem nedal Zapolskimu sebemenší šanci. Asistence: Ivan Tělegin.
    12:39 Maxim ŠALUNOV - 2:0
     
    12:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to byla překrásná akce domácího celku. Popov nabil na levou stranu Okulovovi, který bleskovou přihrávkou posunul kotouč doprava. MAXIM ŠALUNOV nabídkou nepohrdl a z voleje nedal hostujícímu brankáři šanci. Zapolski se sice snažil přesunout, ovšem tady neměl nárok. Asistence: Konstantin Okulov, Alexander Popov.
    04:59 Alexandr POPOV - 1:0
     
    04:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Poněkud se štěstím, ale nakonec se domácí přece jenom prosazují. Nahození z levé strany nasměroval hostující obránce přesně do míst, kde číhal ALEXANDER POPOV. Forvard CSKA poté ihned vypálil do skulinky mezi betony brankáře Jokeritu. Zapolski puk poměrně dlouho hledal, načež si jej smolně srazil za brankovou čáru. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 5. Popov, 13. Šalunov (Okulov, Popov), 38. Slepyšev (Telegin), 45. Andronov (Kalinin), 48. Pašnin (Andronov)


    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Dahlbeck, M. Robinson (A), Marčenko, Blažijevskij, Naumenkov, Nesterov, Pašnin – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov (C), Hansen, Kalinin – Popov, Okulov, Šalunov – Telegin, Slepyšev, Svetlakov.
    Jokerit Helsinki: Zapolski (Kalniņš) – Kivistö, Lepistö (C), Jensen Aabo, O. Lauridsen, Lööv, Nurmikanta – Joensuu, O'Neill, Norman – Platt, Jormakka, Wärn – Moses, H. Ikonen, Manninen – Anttila, Mäki, Niemi.

    Rozhodca: Odins, Tscherrig – Šeljanin, Kučava

    Diváci: 10818