Jekaterinburg – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 2:4 (kon.)
CSKA Moskva – Helsinki 5:0 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
cz Nedeľa 04.11.2018, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    V této přesilovce jsme viděli velkou touhu Amuru alespoň na čestnou branku. Nejprve kotouč přeskočil před odkrytou brankou hokejku Vjačeslava Ušenina, poté na dvakrát dorážel Tomáš Zohorna. Vasilij Košečkin svou mohutnou postavou kotouč do sítě nepustil.
     
    57:18
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., podrážení).
     
    53:25
    Ani Alexandr Gorškov nenašel recept na domácího brankáře. Krásně se hostující útočník prohnal po pravé straně a mířil do horního růžku, tam však vytrčil rameno právě domácí strážce branky.
    36:27 Nikolaj KULJOMIN - 3:0
     
    36:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka využívá svojí přesilovou hru a je to o tři branky. Viktor Antipin našel přesnou střílenou přihrávkou před brankou NIKOLAJE KULJOMINA, jenž kotouč tečoval za záda Alikina – 3:0! Asistence: Viktor Antipin a Dennis Rasmussen.
     
    34:50
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Filippi – 2 min., podrážení).
     
    31:37
    Teď však krásnou diagonálou našel Alexandr Gorškov na pravém kruhu Vladislava Ušenina, který propálil Košečkina, kotouč však před brankou čarou odpálil Viktor Antipin!
     
    30:21
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jevgenij Birjukov – 2 min., faul loktem).
     
    29:58
    Mohlo být ještě hůře pro hosty. Archip Několenko si nabruslil k pravé tyči, dostal krásnou přihrávku, ale střela z první mu nesedla a minula branku Alikina.
    28:12 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    28:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! Jevgenij Birjukov byl sám mezi kruhy, místo střely však dokonale našel u levé tyče MICHALA BULÍŘE, jenž pokračuje ve své dobré formě a při svém prvním zahraničním angažmá dává již svou třetí branku v dresu Magnitky – 2:0! Asistence: Dennis Rasmussen a Jevgenij Birjukov.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikita Bobrjašov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    23:00
    Alexandr Gorškov zůstal zapomenutý za obranou, dostal se do situace dvou proti jednomu, zvolil střelu kterou dokázal výborně vytěsnit brankář Vasilij Košečkin!
     
    22:01
    Roman Ljubimov měl na hokejce druhou branku, jeho rána z pravého kruhu se však odrazila od hrany vyrážečky brankáře hostů do rohu kluziště.
     
    20:42
    Sergej Mozjakin opět ukázal své zkušenosti, krásně zpomalil hru, počkal na najetého Nikitu Bobrjašova, jemuž adresoval milimetrovou přihrávku, nicméně ránu domácího obránce kryl výtečně Jevgenij Alikin.
     
    19:12
    Jakov Rylov si počkal na vrcholu kruhu na přihrávku a jeho bomba z první se odrazila od horní tyče do ochranné sítě!
     
    10:37
    Michal Bulíř teď reagoval velmi dobře a z jedničky kotouč posunul na Iiro Pakarinena, který však sám před brankou trefil pouze střed branky a Jevgenij Alikin kotouč podržel na své hrudi!
     
    06:12
    Alexandr Gorškov se proháčkoval sám před brankáře Vasilije Košečkina, ale ani na dvakrát kotouč za záda domácího brankáře nedostal. To byla první vyložená šance Amuru v zápase!
    04:58 Roman LJUBIMOV - 1:0
     
    04:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka se ujímá vedení! ROMAN LJUBIMOV si převzal kotouč ve středním pásmu a situaci dvou proti jednomu vyřešil nejjednodušeji, jak jen to šlo, když svou ránu poslal přesně k zadní tyči – 1:0! Asistence: Maxim Matuškin.

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 5. Ľubimov (Matuškin), 29. Bulíř (Rasmussen, J. Birjukov), 37. N. Kuljomin (Antipin, Rasmussen)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Rylov, Antipin, Matuškin, Bobrjašov, Zajcev, J. Birjukov (A) – Ellison, Mozjakin (C), N. Kuljomin – Bulíř, Rasmussen, Pakarinen – Ľubimov, N. Shore, Varfolomejev – Čibisov, Timkin (A), Jazkov – Několenko.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiselev) – Kolář (C), Kondratěv, D. Vorobjov, Koriagin, Turbin, Jordán – Fajzullin, Gorškov, Pjanov – Rudenkov, Dedunov, Rasskazov (A) – T. Zohorna, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Kuznecov, Potěchin, Filippi – Popugajev.

    Rozhodca: Oskirko, Bukin – Strelcov, Majtak

    Diváci: 7288