Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – Poprad 3:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:0 (1:0 po s.n.)
Miškovec – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.) | Detva – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Budapešť – Nitra 2:8 (kon.)
koniec
HC Košice
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Nedeľa 28.10.2018, 16:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa šláger 17. kola Tipsport ligy, v ktorom si sily merali hokejisti HC Košice a úradujúceho majstra HC 05 iClinic Banská Bystrica. Po výsledku 1:3 sa napokon z výhry a zisku troch bodov tešia hostia.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 30:42

    To je už od nás pre dnešok všetko. Prajeme vám ešte pohodový zvyšok víkendu a úspešný štart do nového týždňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:29:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Záverečná minúta. Už je zrejme o všetkom rozhodnuté.
     
    58:15
    Záverečné dve minúty tretej tretiny. Košičania sa k hre bez brankára odhodlať nemôžu, hrá sa príliš blízko ich obrannej tretiny.
     
    57:20
    Galamboš obetavo vletel do útočného pásma, tam mu ale chýbala podpora zo strany jeho spoluhráčov. Bolo to tak bez zakončenia, ktoré Oceliari potrebujú ako soľ.
     
    56:37
    Pokus od modrej bol obranou zastavený, puk napokon odletel aspoň do stredného pásma. Aj takýmito vyhodeniami sa teraz hostia budú snažiť zbierať cenné sekundy.
     
    55:30
    Už plynie záverečných päť minút riadnej hracej doby. Košičania potrebujú vrhnúť všetky sily do útoku, výborne rozostavená defenzíva Banskej Bystrice im to však znemožňuje.
     
    54:19
    Ben Marshall si pri pokuse o vyhodenie puku pomohol odrazom od plexiskla. Košičania na to dokázali zareagovať len prihrávkou rukou, hra sa tak od Williamsa presťahuje do stredného pásma.
     
    54:05
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:27
    Banskobystričania nechali puk prepadnúť až k Mihalíkovi, ktorý sa postaral o potrebné sekundy na prestriedanie. Striedať potrebujú aj Košice, tie majú jednu formáciu na ľade až príliš dlho.
     
    52:30
    Snaha Košičanov sa stupňuje, domáci už vkladajú do útočenia všetko. Jedno zo zakončení teraz bolo defenzívou zblokované do ochrannej siete, vhadzovať sa tak bude po pravici Williamsa.
     
    51:58
    Brenden Miller sa pri mantineli pošmykol a padol. Našťastie pre neho sa tak udialo priamo pri puku, a tak hrací predmet dokázal udržať pre svoj tím.
     
    50:37
    Marcel Haščák sa pohyboval pred Williamsovou bránkou pripravený tečovať strelu od modrej čiary. Tá sa napokon ani ku gólmanovi nedostala, zastavil ju jeden z obetavých hostí.
     
    49:50
    Rýchly protiútok Baranov, ani tento sa ale gólom nekončí. Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút, hostia stále vedú 3:1.
     
    48:49
    Nahodenie Spilara z uhla vyzeralo nenápadne, Williams ho ale musel vykopnúť pred seba. Našťastie pre Bystričanov tam nebol nik pripravený dorážať.
     
    48:06
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    48:00
    Hra sa mierne upokojila, čo vyhovuje neporovnateľne viac Banskej Bystrici. Tá puk poslala ďaleko od svojej bránky a odišla striedať.
     
    46:47
    Nagy sa po individuálnom prieniku dostal do pásma, kde puk posunul Klímovi. Ten to bez váhania skúšal od mantinelu, s tým však gólman rátal. Puk tak zrazil do rohu ľadovej plochy.
     
    45:48
    Obrovská šanca Košíc! Pretnar dostal puk za kruhy, kde si ho osamotený prebral a zakončil. Strela to nebola vôbec márna, Williams nevedel, kam ho presne puk trafí, a tak si mierne poskočil. Našťastie pre Banskú Bystricu ho zachytil.
     
    44:40
    Snahu Košičanom uprieť rozhodne nemožno, od úvodu tretej tretiny je však stredné pásmo mimoriadne prehustené, a tak je pre hráčov len veľkým problémom dostať sa až ku Williamsovi.
     
    43:49
    Netík bol pri mantineli zastavený mimoriadne tvrdo, ale zároveň čisto. Práve takáto hra zdobí Banskú Bystricu aj dnes, keď vo fyzických súbojoch jasne dominuje.
     
    42:40
    Košičania sa počas tejto presilovky nedostali absolútne k ničomu. Zdá sa, že Banská Bystrica má všetky predpoklady na to, aby tento zápas dotiahla do víťazného konca. Samozrejme, všetko sa ešte môže zmeniť.
     
    41:37
    Netík si stredom hracej plochy nakorčuľoval do pásma a skúsil zakončiť príklepom. Po individuálnej snahe ale Williams jeho puk vytlačil do rohu klziska.
     
    40:52
    Košičania prepadli na útočnej modrej čiare, bol z toho samostatný únik hostí. Tí štvrtý gól síce nepridali, sú ale evidentne na koni.
     
    40:23
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Gilbert Gabor – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    40:20
    Začala plynúť záverečná časť riadnej hracej doby. Diváci prítomní v Steel Aréne sa už tešia na to, čo si pre nich hokejisti prichystali práve do tretej tretiny.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je na konci, zo zápasu uplynulo presných 40 minút. Pred záverečnou časťou riadnej hracej doby platí priebežný stav 1:3.

    Pomer striel po 2. tretine: 19:30

    Tretia tretina sa začne približne o 17:58.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:37
    Zdá sa, že pred prestávkou sa už toho veľa neudeje.
     
    38:16
    Prebiehajú záverečné dve minúty druhej tretiny.
     
    37:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Takticky výborne zvládnutú druhú tretinu Banská Bystrica vyšperkovala aj svojím tretím gólom a tak sa zdá, že má dobre našliapnuté k zisku troch bodov. Psychickú pohodu Baranov navýšil MICHAL KABÁČ. Asistencie: Gilbert Gabor, Matej Češík.
     
    35:59
    Košičania pokračujú vo svojom útočnom snažení. Viackrát mali k dispozícii obrovské šance, pri ktorých bol dokonca Williams aj na ľade. Na gól do ale nestačilo.
     
    34:55
    Pri hre štyroch proti štyrom sú aktívnejší domáci Košičania, tí sa ale v ostatných minútach do väčšej šance nedostali. Banskobystrická defenzíva hrá skutočne zodpovedne.
     
    34:08
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    33:21
    Banská Bystrica dala gól!
    Už to tam ale hosťom predsa len padlo, Barani sa tak dostávajú do vedenia. Habal bol v tejto chvíli prikrátky, na 2:1 pre hostí upravil BENJAMIN MARSHALL. Asistencie: Brock Higgs, Guillaume Asselin.
     
    33:10
    Brenden Miller chcel spoza kruhu na vhadzovanie nasadiť Habalovi klasický teplomer, to sa mu ale nepodarilo. Dôležitý zákrok košického gólmana.
     
    33:01
    Už sa ale Oceliari oslobodili.
     
    32:33
    V úvode presilovky je z toho puk zrazený na ochrannú sieť. Naďalej sa však bude hrať pred Vladislavom Habalom, kde budú chcieť Barani puk kontrolovať.
     
    32:24
    Fínsky bek Jere Pulli zahral nebezpečne so svojou zdvihnutou hokejkou a keďže tam bola aj krv, Banskú Bystricu čaká dlhá štvorminútová presilová hra.
     
    32:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jere Pulli – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou + 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    32:14
    Dávid Buc nahadzoval od modrej na bránku. Vladislav Habal mal teraz pred sebou viacero hráčov, napriek tomu ale nezaváhal a puk na svojej hrudi spoľahlivo podržal.
     
    31:30
    Mihalík posunul popri mantineli za bránku, odkiaľ priletela zaujímavá prihrávka priamo pred bránkovisko. Košičania mali veľké šťastie, že nestál v tomto priestore nik pripravený zakončovať.
     
    30:06
    Medzičasom začala plynúť druhá polovica riadnej hracej doby. Podľa očakávaní je dianie na ľadovej ploche i stav vyrovnaný, nepochybne nás tak ešte čaká zaujímavý hokej.
     
    29:20
    Klíma naštartoval košickú útočnú akciu, po ktorej sa puk dostal až na pozíciu centra. Odtiaľ prišlo dobré zakončenie a Banská Bystrica mala obrovské šťastie, že zasiahlo len konštrukciu jej bránky.
     
    28:28
    Presilové hry zatiaľ nie sú ani z jednej strany zvládnuté dobre. Hra sa opäť presúva pred Vladislava Habala, už to teda domáci nestihnú.
     
    27:51
    Síce tam prišlo po krížnej prihrávke jedno zakončenie, Williams ale nemal najmenší dôvod vo svojom zákroku zaváhať. Aj preto banskobystrická defenzíva puk opäť odpáli.
     
    27:02
    Úvod presilovky Oceliarom nevychádza podľa predstáv, keď sa nepresnou prihrávkou na modrú čiaru sami vyhnali z útočnej tretiny. Po puk si tak musia nakorčuľovať až k Habalovi.
     
    26:30
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    25:52
    Obrovská šanca Banskej Bystrice sa gólom nekončí! Éric Faille korčuľoval osamotený proti Habalovi, ktorého sa ešte snažil rozpohybovať. Nepodarilo sa mu to, český gólman v službách Košíc jeho strelu nohami zastavil.
     
    25:16
    Haščák si v situácii jedného proti jednému veril, napokon sa ale do samostatného úniku nepretlačil. Oceliari ho však prišli podporiť, bude z toho teda aspoň vhadzovanie pred Williamsom.
     
    24:16
    Buc dokorčuľoval puk za košickou bránkou, a tak ho skúsil posunúť svojim spoluhráčom. Neúspešne, defenzíva Oceliarov si dala na túto situáciu veľký pozor.
     
    23:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Už ale gól predsa len prišiel. Banská Bystrica sa po buly opäť dostalak puku, čo využil práve BROCK HIGGS. Ten si skórovať zaslúžil, dnes hrá skutočne výborne. Asistencia: Ján Sýkora.
     
    23:15
    V situácii dvoch proti dvom Brock Higgs pohybom výborne oklamal brániaceho hráča, ktorý šiel do kolien. Následne volil strelu zápästím, ktorú Habal svojou hokejkou vytlačil na sieť.
     
    22:30
    Spilar posunul puk Sujovi, vďaka ktorému sa Oceliari dostali pred bránku svojho súpera. Tam ich ale Barani výborne vytláčali, a tak sa to zaobišlo bez lepšieho zakončenia.
     
    21:50
    Hra sa v úvode druhej tretiny prerušuje veľmi často, čo jej tempu rozhodne neprospieva. Tentokrát bude vykázaná do stredného pásma, jeden z Košičanov bol príliš blízko Williamsa.
     
    21:12
    Mihalík čakal na prihrávku pred Habalom, tam sa ale puk cez Košičanov nedostal. Keď sa tak už na druhýkrát predsa len udialo, Banskú Bystricu zastavil ofsajdový verdikt.
     
    20:37
    Koch si aktívnym pohybom vybojoval puk, po ľavom krídle ho posunul spoluhráčom a tí sa dostali do šance. Po finálnej prihrávke musel prísť dôležitý zákrok Williamsa, ten posunul aj svoju bránku.
     
    20:13
    Hlavný arbiter sa už postaral o realizáciu úvodného vhadzovania druhej tretiny, tá tak začala plynúť. Budeme zvedaví, ktorý z celkov tento fakt využije na založenie svojej útočnej akcie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Siréna v Steel Aréne ohlásila koniec úvodného dejstva, prvá tretina je už minulosťou. Aktéri stretnutia odkorčuľujú po 20 minútach hry do šatní za stavu 1:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:13

    Druhá tretina sa začne približne o 17:00.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Eric Selleck – 2 min., sekanie).
     
    19:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    19:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., sekanie).
     
    19:58
    Prvý poriadny pästný súboj v tomto zápase. Arbitri sa rozhodli tú situáciu pustiť. Dudáš poslal k ľadu Sellecka. Bude sa vylučovať, to je jasné.
     
    19:20
    Už sa hrá posledná minúta. Oba celky majú na ľade po päť korčuliarov a my veríme, že už pred prestávkou žiadne zbytočné vylúčenie nepríde.
     
    18:57
    Opäť bola na ľade elitná formácia Košičanov, opäť sa dostala do šance a opäť to bol Haščák. Ten skúsil zakončiť k žrdi, na Williamsa ale toto neplatilo.
     
    18:30
    Puk letí až k Habalovi. Oba celky toho mali dosť, na ľad tak pošlú čerstvé sily. Následne sa Oceliari pokúsia znova zaútočiť.
     
    18:01
    Šedivý je na ľade, začala sa skrátená presilová hra domáceho celku. Zároveň prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    17:29
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Guillaume Asselin – 2 min., držanie).
     
    17:29
    Obrovské košické šance! Dvakrát to vyzeralo na prečíslenie, predovšetkým tá druhá situácia bola zaujímavá. Haščák zakončoval švihom k bližšej žrdi. Williamsova ruka ostala stuhnutá, buď puk zastavila ona, alebo ešte pravdepodobnejšie konštrukcia jeho bránky.
     
    16:10
    Košieania sa v úvode oslabenia puku zbavili, poslali ho cez všetky čiary. Williams ho tak svojou čepeľou bude chcieť pristaviť Faillemu.
     
    15:54
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., podrazenie).
     
    15:48
    Brophey sa nechal obstreliť a prišiel tak o možnosť hrať v banskobystrickom pásme. Napriek tomu jeho spoluhráči stihli prestriedať.
     
    15:12
    Ben Marshall sa viackrát pozrel spoza Williamsa pred jeho bránku, nechcel ale nič riskovať. Košičania sa formovali v strednom pásme, záujem napádať teraz nemali.
     
    14:45
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    14:37
    Williams mierne zaváhal za svojou bránkou, po jeho chybičke sa Košice mohli dostať k puku. Našťastie pre hostí ale zahral razantne Kubka, ktorý im to znemožnil.
     
    13:37
    Veľká šanca aj pre hostí. To bol zrejme Brock Higgs, ktorý si teraz sám otvoril priestor na streľbu, Vladislav Habal ale nemal najmenší dôvod jeho zakončenie pustiť do siete.
     
    12:30
    Obrovské košické šance! Kafka bol osamotený pred Williamsom, zodvihol preto puk, banskobystrického gólmana ale trafil do ruky. Ešte sa puk vrátil do hry. Košičania sa pýtali vylúčenie, to neprišlo. Majster mal teraz kusisko šťastia.
     
    12:02
    Košice dali gól!
    Košická Steel Aréna si pýtala gól – a príliš dlho naň ani čakať nemusela. Oceliari sa v úvode svojej presilovky výborne rozostavili a rozohrali to na LADISLAVA NAGYA. Kapitán Oceliarov už nezaváhal. Asistencie: Gabriel Spilar, Evan Brophey.
     
    10:30
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    10:25
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Matej Češík – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    10:17
    Kubka sa popri mantineli skúsene pretlačil do pásma, už mu tam ale chýbala podpora zo strany jeho spoluhráčov. Banskobystrická akcia sa tak skončila pomerne rýchlo.
     
    10:04
    Haščákova aktivita v útočnej tretine vytúžené ovocie nepriniesla. Banskobystričania puk dostali pred Habala, kde sa ešte pokúsia kombinovať.
     
    09:26
    Williams sa čudoval, prečo jeho spoluhráči za pukom nekorčuľujú. Už tam bol ale Sloboda, ktorý čakal na to, ako sa hokejisti Banskej Bystrice v obrannom pásme rozostavia.
     
    08:40
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, konečne zápas naberá na svojom tempe.
     
    07:49
    Asselin sa snažil tieniť Sujovi, ten je ale dobre známy svojou výbornou strelou švihom. Potvrdil to aj v tomto momente, keď musel jeho zakončenie z uhla Williams vykopnúť.
     
    06:58
    Konečne sme mohli pokračovať v hokeji. Sýkora si pri pravom mantineli pohybom vypýtal puk, výborne k nemu ale pristúpila dvojica domácich, ktorí mu nedovolili si prihrávku prebrať.
     
    06:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Jere Pulli – 2 min., hrubosť).
     
    06:03
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Eric Selleck – 2 min., hrubosť + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    06:03
    Ďalšia potýčka, tentokrát pred Habalom. Bez trestov sa to už nezaobíde.
     
    05:57
    Zakončenie príklepom poriadne zadunelo na betónoch Habala. Ten ale puk neodkopol dostatočne ďaleko, preto Barani budú v útočení pokračovať.
     
    05:30
    Košičania sa dobre bránia, puk teraz postupne preťal všetky čiary.
     
    05:00
    Situácia sa zrazu obrátila, presilovú hru hrá Banská Bystrica. Hričina ale puk zaviezol pred Williamsa, ktorého následne donútil hru aj prerušiť. Ešte tam prišlo k menšej potýčke, podobných situácií dnes očakávame viacero.
     
    04:38
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Šoltés – 2 min., krosček).
     
    04:37
    Robustný Vladimír Mihalík zachytil nahodenie od modrej čiary na svojom tele a odišiel striedať. Po odpálení puku ho mohli nasledovať aj jeho spoluhráči.
     
    03:50
    Košičania pokračujú s piatimi mužmi, začala sa skrátená presilová hra Oceliarov. Puk má ale na svojej hokejke Lichanec, ktorý sa ponáhľať rozhodne nebude.
     
    03:20
    Šoltés teraz pred bránkou poriadne ponaháňal Marshalla. Banskobystrický hráč mal veru čo robiť, aby nezaváhal a nezavaril tak svojmu celku.
     
    02:50
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Guillaume Asselin – 2 min., hákovanie).
     
    02:20
    Košičania sa v úvode oslabenia dobre bránia, puk dokázali viackrát odpáliť cez všetky čiary. Spoluhráčom ho tak musí pristaviť až Stephon Williams.
     
    01:46
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Gabriel Spilar – 2 min., podrazenie).
     
    01:45
    Marshall chvíľu váhal s pukom za Williamsom, čo napokon Banskú Bystricu pripravilo o možnosť prekvapiť súpera. Príliš ju to ale mrzieť nemusí, bude hrať v početnej výhode.
     
    01:02
    Zakončenie ale prišlo na opačnej strane, kde sa rozhodol Habal hru prerušiť. Po minúte a dvoch sekundách sa tak bude vhadzovať po pravici košického gólmana.
     
    00:50
    Paradoxne, ako prví sa do šance tlačili Košičania. Ich kapitán Nagy si puk chcel prikryť telom, napokon mu ho však banskobystrická defenzíva predsa len vypichla. Zaobišlo sa to teda bez strely.
     
    00:17
    Zápas medzi Košicami a Banskou Bystricou sa začal. Úvodné vhadzovanie zvládli lepšie hokejisti z tímu úradujúceho majstra, ktorí sa tak s pukom pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránku svojho súpera.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Pretnar, Koch, Čížek, Pulli, Dudáš (A), Šedivý, Lenďák – Haščák, Brophey, L. Nagy (C) – Netík, Klíma, Kafka – Spilar (A), Galamboš, Šoltés – Hričina, Suja, Žitný – Krajňák

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalík (A), Sloboda, Ďatelinka (C), Kubka, Nemčík, Varga – Selleck, Faille (A), Asselin – Török, Higgs, Sýkora – Gabor, Češík, Kabáč – Lichanec, Buc, Bartánus

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Výleta, Gajan.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri priamom prenose zo šlágra 17. kola Tipsport ligy pre sezónu 2018/2019. V košickej Steel Aréne si bude sily merať domáci HC Košice a úradujúci majster HC 05 Banská Bystrica.

    HC Košice vstúpi do zápasu z pozície druhého celku tabuľky, ktorý neprehral ostatné štyri zápasy v rade. Košičania počas nich inkasovali len päť gólov, pričom sami sa tešili dvadsaťkrát. Aj to je teda významný ukazovateľ toho, prečo majú Oceliari druhý najvyšší počet strelených gólov v rámci ligy a zároveň ich najmenej inkasovali. Čo sa týka bodového zisku, Košice majú na svojom konte 40 bodov – a to je o dva menej, ako má prvý Zvolen.

    Posledné tri zápasy Košic:
    HK Poprad – HC Košice 2:5
    HC Košice – DVTK Jegesmedvék Miškovec 4:2
    HC Košice – HC 07 Detva 7:1

    HC 05 Banská Bystrica je na tom v tabuľkovom postavení o čosi horšie, mimoriadne vyrovnaná prvá časť sezóny ale naznačuje, že to ešte nemusí nič znamenať. Napokon, aktuálny slovenský majster má síce na vedúci Zvolen 10-bodovú stratu, na tretie Nové Zámky ale stráca len jeden bod. Barani si však musia dávať pozor aj na prehry, mimoriadne vyrovnané je to aj na piatom a šiestom mieste, kde čakajú práve nazaváhanie stredoslovákov hokejisti Popradu a Trenčína.

    Posledné tri zápasy Banskej Bystrice:
    HC 05 Banská Bystrica. – MsHK Žilina 2:1
    HK Nitra – HC 05 Banská Bystrica. 2:3
    HK Dukla Trenčín – HC 05 Banská Bystrica. 2:0

    Tento zápas jednoznačného favorita nemá. Naznačujú to aj kurzy stávkových kancelárií. Bookmakeri vypísali na výhru Košíc kurz pohybujúci sa okolo hodnoty 2,00, na Banskú Bystricu je to približne 2,7. Ak si myslíte, že po 60 minútach hry víťaza nespoznáme, využite lákavý kurz 4,5.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Nagy (Spilar, Brophey) – 24. Higgs (Sýkora), 34. Marshall (Higgs, Asselin), 38. Kabáč (Gabor, Češík)


    HC Košice: Habal (M. Nagy) – Pretnar, Koch, Čížek, Pulli, Dudáš (A), Šedivý, Lenďák – Haščák, Brophey, L. Nagy (C) – Netík, Klíma, Kafka – Spilar (A), Galamboš, Šoltés – Hričina, Suja, Žitný – Krajňák
    HC MONACObet Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Miller, Marshall, Mihalík (A), Sloboda, Ďatelinka (C), Kubka, Nemčík, Varga – Selleck, Faille (A), Asselin – Török, Higgs, Sýkora – Gabor, Češík, Kabáč – Lichanec, Buc, Bartánus

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Výleta, Gajan