Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 3:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 5:4 (po pr.)
Boston – Montreal 0:3 (kon.) | St. Louis – Chicago 7:3 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (kon.)
Arizona – Tampa Bay 7:1 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:5 (kon.) | LA Kings – NY Rangers 4:3 (kon.)
Detroit – Dallas 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:1, 0:1, 3:0)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 28.10.2018, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto (kapacita 20 270 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:15 Kasperi KAPANEN - 3:2
     
    57:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelný obrat, domácí se ujímají vedení! John Tavares se Zachem Hymanem vybojovali puk za brankou, následně se dostal ke KASPERI KAPANENOVI, který jej napasoval zblízka přímo pod horní tyčku Hellebuyckovy branky! Od bou tref dělilo pouhých 26 vteřin! Asistence: John Tavares a Zach Hyman.
    56:49 Jake GARDINER - 2:2
     
    56:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Ve svém 500. utkání v NHL se prosazuje JAKE GARDINER! Mitch Marner vybojoval za brankou puk v souboji s Byfuglienem, rychle jej poslal do mezikruží, odkud domácí obránce prostřelil Hellebuycka! Asistence: Mitch Marner.
    46:33 Nazem KADRI - 1:2
     
    46:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme tu zápletku, Maple Leafs snižují na rozdíl jedné branky! Josh Morrissey zřejmě trochu podcenil souboj v rohu s Mitchem Marnerem, ten rychle našel před brankou NAZEMA KADRIHO, který otevřel Hellebuyckovo konto! Asistence: Mitch Marner a Ron Hainsey.
    31:00 Mark SCHEIFELE - 0:2
     
    31:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Podruhé během druhého dějství se na Frederika Andersena řítil sám hráč Jets, tentokrát to končí brankou. MARK SCHEIFELE vypíchl puk Nazemu Kadrimu a svižnou střelou prostřelil i domácího brankáře! Bez asistence.
    09:38 Kyle CONNOR - 0:1
     
    09:38
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté si v přesilové hře dávali dost těžké přihrávky, nakonec z kombinace vytěžili ale gól. Dustin Byfuglien předal puk Blaku Wheelerovi a ten krásnou přihrávkou našel před brankou volného KYLA CONNORA, tomu už zbývalo jen přehodit ležícího Andersena. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 47. Kadri (Marner, Hainsey), 57. Gardiner (Marner), 58. Kapanen (Tavares, Hyman) – 10. Connor (Wheeler, Byfuglien), 31. Scheifele


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly (A), Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Marinčin, Ožiganov – Marleau (A), Matthews, Kapanen – Hyman, Tavares (A), Marner – P. Lindholm, Kadri, Co. Brown – Ennis, F. Gauthier, Leivo.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien (A), Morrow, T. Myers – Ehlers, Scheifele (A), Wheeler (C) – Connor, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Lemieux, Roslovic, Perreault.

    Rozhodca: Joannette, Nicholson – Kovachik, Alphonso

    Diváci: 19 545