Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec po predl.
DVTK Miškovec
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
MAC Budapešť
Piatok 12.10.2018, 18:00 • ZŠ Miškovec • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:34
    Budapešť dáva gól! Domáci brániaci hráč nezvládol rozohrávku pred vlastnou bránou a len nahral puk presne na hokejku TOMÁŠA KLEMPU, ktorý zasunul puk za chrbát prekvapeného brankára. Stav stretnutia je 2:3, a to znamená koniec predĺženia a víťazstvo Budapešti. Bez asistencie.
     
    58:15
    Budapešť dáva gól!
    TOMÁŠ KLEMPA stál v správnom čase na správnom mieste, keď len vložil hokejku do odrazeného puku, na ktorý gólman nedosiahol. Stav stretnutia je vyrovnaný 2:2! Asistencia: Keegan Dansereau.
     
    51:23
    Miškovec dal gól!
    Hosťujúci gólman teraz nevenoval príliš pozornosť zakončeniu RASMUSA KULMALU, ktorý takmer z nemožného uhlu nahodil puk na bránu, ktorý napokon skončil za čiarou. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Balázs Somogyi, Bence Szirányi.
     
    41:24
    Budapešť dáva gól!
    JARED BROWN sa od modrej čiary priblížil bližšie k bráne a následne zakončil pod betón Adorjána, ktorý túto strelu mohol chytiť. Jeho betón však nebol úplne položený na ľadovej ploche. Stav stretnutia je vyrovnaný 1:1! Bez asistencie.
     
    12:59
    Miškovec dal gól!
    Rasmus Kulmala zakončil, ale puk sa mu odrazil späť na hokejku. Rozhodol sa ho prihrať JÁNOSOVI VASOVI, ktorý nekompromisnou strelou z prvej prekonal uŽ ležiaceho gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Rasmus Kulmala.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 13. Vas (Kulmala), 52. Kulmala (Somogyi, Szirányi) – 42. Brown, 59. Klempa (Dansereau), 62. Klempa


    DVTK Miškovec: Adorján – Kiss, Crowford, Slovák, Szirányi, Milam, Láda, Vojtkó – Magosi, Harrison, Miskolczi – Kulmala, Vas, Pance – Somogyi, Loiseau, Galanisz – Vincze, Hajós, Ritó
    MAC Budapešť: Rajna – Macaulay, Pozsgai, Garát, Burt, Dudás, Vokla, Fejes, Kreisz – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, Nagy, Odnoga – Bodó, Langkow, Orban – Szigeti, Majaross, Pápa

    Rozhodca: Stano, štefik – Bogdaň, Jobbágy