Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
9:2 (2:0, 3:2, 4:0)
MsHK Žilina
Piatok 12.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Zvolen dal gól!
    A stále to nekončí... Zeleňák mohol byť ďalším domácim obrancom, ktorý by si otvoril strelecké konto v sezóne. Dostal puk na modrú čiaru a vyslal takú mordu, že prestrelil pred sebou všetko vrátane Mikoláša. Nakoniec je ale strelcom domáci kapitán MICHAL CHOVAN, ktorý puk zrejme jemne tečol.
    Asistovali: Vojtěch Zeleňák a Peter Zuzin.
     
    47:10
    Zvolen dal gól!
    Zvolenský gólostroj stále nekončí. Presilovku štyroch proti troch využíva LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, keď sa tvrdou strelou bez prípravy oprel do prihrávky Michala Chovana. Puk pomaly cupkal až si našiel cestu do siete.
    Asistovali Michal Chovan a Milan Kytnár.
     
    42:47
    Zvolen dal gól!
    Neskutočné ako to domácim hráčom dnes padá. Andrisík vybojoval puk a po Petrášovej prihrávke strieľa z medzikružia PATRIK HALAMA siedmy gól.
    Asistovali: Samuel Petráš a Martin Andrisík.
     
    42:23
    Zvolen dal gól!
    Domáci zvyšujú na 6:2 využitím presilovky. Zuzin sa oprel do Šišovského krížnej prihrávky a trmu vrmu pred Mikolášom vyriešil dorážkou MILAN KYTNÁR.
     
    36:46
    Zvolen dal gól!
    Mikoláša, ktorý po štvrtom góle vystriedal Horčičku hneď domáci vítajú gólom. Po kombinácii sa puk dostal na modrú čiaru k DAVIDOVI RUŽIČKOVI a ten sa oprel do puk tak silno, tvrdo a presne, že puk končí v sieti.
    Asistovali Peter Šišovský a Marcel holovič.
     
    35:11
    Zvolen dal gól!
    Kanadský obranca Davis Vandane od vlastnej striedačky nahodil puk vzduchom na bránu a pri pravej tyčke puk vo vzduchu do siete tečoval RASTISLAV ŠPIRKO. Ďalší tečovaný gól Zvolena.
    Asistovali Davis Vandane a Lukáš Handlovský.
     
    32:51
    Zvolen dal gól!
    Zvolen sa po tlaku opäť ujíma vedenia v zápase. Michal Chovan bol síce tiesnený, ale napriek tomu videl pred bránku nakorčuľovaného PETRA ZUZINA, ktorému poslal puk. Zuzin do jeho prihrávky dal hokejku tak výborne, že jeho teč končí presne v pravom hornom rohu brány.
    Asistencia Michal Chovan.
     
    30:13
    Žilina dala gól!
    Obrovská chyba domáceho obrancu, v rozohrávke trafil korčuľu žilinčana Jenčíka, puk sa odrazil pred odkrytú bránu Zvolena a PETR BERÁNEK už nemal pred sebou veľa práce.
    Asistoval Richard Jenčík.
     
    25:45
    Žilina dala gól!
    Hostia bez nejakého súvislého tlaku znižujú. JAKUB RUČKAY vystrelil z vrcholu pravého kruhu, Tomek sa síce natiahol ako bol dlhý, ale na puk nedočiahol.
    Asistencie: Lukáš Matejka a Lukáš Hvila.
     
    14:39
    Zvolen dal gól!
    Domáci hráči po sérii zahodených šancí predsalen len strieľajú druhý gól i keď už nie z presilovky. HKM nevyšli nacvičené kombinácie na jeden dotyk a tak padol príklep z hokejky PATRIKA LUŠŇÁKA.
    Asistoval Rastislav Špirko.
     
    03:23
    Zvolen dal gól!
    Aké je to jednoduché. RASTISLAV ŠPRIKO sa dostal k odrazenému puku za obranou hostí, obtočil sa okamžite okolo vlastnej osi, v zápätí poslal puk na bránu a po ľade dáva úvodný gól zápasu.
    Asistoval: Michael Vandas a Lukáš Handlovský.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 4. Špirko (Vandas, Handlovský), 15. Lušňák (Špirko), 33. Zuzin (Michal Chovan), 36. Špirko (Vandane, Handlovský), 37. Růžička (Šišovský, Holovič), 43. Kytnár (Zuzin, Šišovský), 43. P. Halama (Petráš, Andrisík), 48. Handlovský (Michal Chovan, Kytnár), 59. Michal Chovan (Zeleňák, Zuzin) – 26. J. Ručkay (Matejka, Hvila), 31. Beránek (Jenčík)


    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Charnaok, Roman – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Lušňák, Holovič, Šišovský – Mich. Chovan (C), Kytnár (A), Zuzin – Andrisík, S. Petráš, P. Halama (tréner A.Podkonický)
    MsHK Žilina: Horčička (Mikoláš) – Kučný, Jankovič, Pastor, Bagin, Piegl, Matejka (A), Mendrej, Žilin – Bárta, Podešva, Balej (C) – Jenčík, Surovka, Ru. Huna (A) – Beránek, J. Ručkay, Hvila – D. Rehák, Síkela, Ondruš (tréner P.Paukovček)

    Rozhodca: Konc, Fridrich – Rojík, Tvrdoň (video – Neuzer)

    Diváci: 1318